Starvägen 4

Bilder

Starvägen 4 , Anneberg , Kungsbacka

Nu har vi glädjen att visa er en fräsch enplansvilla med ny källare. Här finns mycket plats för den aktiva familjen. Trädgården är plan med stor öppen gräsmatta där barn och vuxna kan leka. Från denna familjeidyll på lugn återvändsgata är det kort promenadavstånd till pendeltågen i Anneberg som tar dig in till Göteborg centrum på endast 20 minuter.

125 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
125 kvm
Biarea:
145 kvm
Tomtarea:
993 kvm
Byggår:
1967
Driftskostnad:
3 659 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 3 - 5 sovrum

Boarea

125 kvm

Biarea

145 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till en unik villa! Här har vi en rejäl enplansvilla med ny(!) källare. Källaren har alla de fördelar som dessa hus har med stora förvaringsutrymmen, rejäl tvättstuga, bastu, hobbyrum etc. fast utan källarhusens klassiska svagheter. Här grävde man ut för källaren i efterhand. Detta gjordes så sent som 2001 och man lät då gjuta en modern bottenplatta med underliggande isolering och ingjuten vattenburen golvvärme. Dräneringen runt huset gjordes självfallet också om då.
På övre plan har vi först en stor och välkomnande entréhall. Även denna är tillbyggd på senare år då man sammanbyggde garage och hus. En bra lösning som ger gott om plats för ytterkläder etc. Från entrén går vi till höger mot bostaden och passerar badrum och klädkammare för att sedan komma fram till det fina köket som är mycket väl tilltaget med plats för ett rejält matbord och med stora fönsterpartier ut mot altan och trädgård. På bilderna ser ni att köket är ljust och fräsch med en trevlig köksö. Köket är från 2009 inklusive alla vitvaror utom diskmaskinen som byttes 2012. Sedan bytte man till högblanka vita luckor 2014.
Intill köket har vi vardagsrummet som också är ljust och trevligt med ett fint ljusinsläpp via de stora fönsterpartiet mot väster.
På entréplan finns 3 sovrum och ett extra rum som idag används som hemmakontor. Det är det före detta grovköket som idag har flyttat ner till källaren där det finns gott om plats för klädvård. För den aktiva barnfamiljen kommer de dubbla tvättmaskinerna att underlätta vardagen. (Tvättmaskin 1, 2016, tvättmaskin 2, ca 5-6 år, torktumlare 2014, torkskåp äldre).

Källaren "byggdes" som sagt 2001. Sedan färdigställde man den under tiden fram till 2004. Här finns ett rejält rum som idag har använts som sovrum, ett till rum som har använts som gym. Väggen mellan dessa rum är eftermonterad på ett sådant sätt att den är lätt att plocka ner igen om man istället vill ha ett större rum för exempelvis ett pingisbord. Vidare har vi förråd, matkällare, groventré, tvättstuga, dusch och bastu. Kort sagt så finns här mycket gott om utrymme för er att använda som det passar bäst. Med risk för upprepning så har vi här en modern underisolerad bottenplatta med ingjuten vattenburen golvvärme. Källaren har mekanisk frånluft via en frånluftsvärmepump som också värmer hela våningsplanet plus varmvatten.

För att sammanfatta detta så är det ett hus som på ett positivt sätt utmärker sig från andra bostäder. På bilder och planritning kan du se husets disponering mer i detalj.
Andra fördelar är naturligtvis närheten till Pendeltågsstationen. Jobbar du i Göteborg så är det bara att gå till pendeln på morgonen. Samma sak för barnen i familjen. De går lätt till skolan och idrottsplatsen på fina gångvägar. Gillar barnen att vara ute och spela fotboll eller annat så inbjuder denna trädgård med en stor plan och öppen gräsmatta till mycket lek och spel.

Varmt välkomna på visning!

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1967 Källaren är utgrävd och färdigställd 01

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i källaren. Luftvärmepump på plan 1

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 mars 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 71 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta med underliggande isolering.
Stomme: Trä
Fasad: Mexitsten samt trä
Fönster: 2-glas isoler+ kopplat. Teakfönster.
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt från 89/90

Övrigt

Löst stående garderober och förvaringshyllor i sovrum/kontor/förråd ingår ej i köpet.

Fastighetsbeteckning

Lerberg 1:30

Övriga byggnader

Av bostadens uppmätta biarea om 145 m² avser 29 m² garaget. Det är ett varmgarage som sitter ihop med bostaden.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

43 911 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 36 000 kr
VA: 5 000 kr
Renhållning: 1 411 kr
Väg, samf: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Ovanstående elkostnad är en uppskattning utifrån energideklarationen. Enligt den förbrukar bostaden 16 120 kWh för värme och varmvatten. Övrig kostnad ovan är hushållsel och abonnemangskostnader. Kostnaden är möjligen något högt ränknad. VA kostnaden är en schablonkostnad. Driftskostnaden baseras på 3-4 vuxna som duschar varmt och länge, inomhustemperatur minst 22 grader, samt att tvättmaskinerna går nästan alla dagar i veckan pga. mycket träning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 748 000 kr

Summa pantbrev

1 660 500 kr

Tomt

Areal: 993 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Det finns 2 äppleträd, 2 plommonträd och 2 päronträd på tomten + trädgårdsbjörnbär som är spaljerade mot garaget.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Kraftledning mm, 13-IM2-34/433
Last, Avtalsservitut: Kraftledning mm, 13-IM2-36/140
Last, Avtalsservitut: Kraftledning mm, 13-IM2-51/1448
Inskrivning, Nyttjanderätt tele, 40/462

Tillträde

September

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

Anneberg

Anneberg är beläget i norra delen av Kungsbacka kommun och har goda pendlingsmöjligheter till och från Kungsbacka och Göteborg både med pendeltåg och bil. Det är ett naturskönt område med jordbruksmark, skog och natur och ett antal badsjöar.

En bit ifrån pendeltågsstationen finns kiosk och pizzeria. Matbutiker som Willy:s och Ica Maxi finns ca 3 km mot Kungsbacka. Där har vi även fler butiker i anslutning till Freeport.
För den som åker andra hållet mot Lindome har vi Ica Supermarket och Coop Nära samt butikerna i Lindomecentrum.

Älvsåkersskolan är en F-9 skola, det finns tre förskolor med totalt 12 avdelningar i närområdet. Det är Annebergs förskola, Lindströms förskola och Älvsåkers förskola.
För mer info om skola och förskola har Kungsbacka kommun en bra hemsida: http://www.kungsbacka.se/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola/

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Joachim Sköld för mer information!

Joachim Sköld

Joachim Sköld

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 51

joachim.skold@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte