Vallda Parkväg 47

Bilder

  • Såld!

Vallda Parkväg 47 , Vallda - Lerkil , Kungsbacka

Modernt fritidsboende i Vallda Parkstads sommarstugeidyll. Huset har allt du behöver. Här finns kök, vardagsrum, matsal, tv-rum, sovrum och badrum.
Flera väljer dessutom att bo här permanent. Bostaden är ett utmärkt alternativ till den lilla lägenheten. Här får du egen uteplats och trädgård så att du kan bjuda dina vänner på härliga grillkvällar.
Varmt välkomna på visning!

22 kvm, 2 rok

Typ:
Fritidshus
Boarea:
22 kvm
Biarea:
14 kvm
Tomtarea:
294 kvm
Byggår:
2011
Driftskostnad:
833 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum varav 1 - 2 sovrum

Boarea

22 kvm

Biarea

14 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Vallda Parkstad. Här, på cykel och gångavstånd till Lerkils härliga havsbad, finner vi detta idylliska fritidshusområde. Området började byggas 2005 och år 2010 byggde man detta fina hus. Vis av erfarenheten så ökade man på takhöjden för att få ett större loft med plats för både "tv-rum" och "sovrum".
Väl framme vid denna fina sommardröm åker vi upp lite ovanför de andra husen. Det handlar inte mer än om någon meters nivåskillnad men gör ändå en påtaglig skillnad. Läget uppfattas lite högre och lite mer skyddat. Härifrån njuter av solen hela långa dagen.
Huset välkomnar oss med en liten entréhall med plats för avhängning av ytterkläder. Till höger har vi köket med gott om skåp och en bra arbetsbänk. Här finns kyl, frys, spishäll och spisfläkt.
Till vänster om entrén har vi badrummet. Här finns massagedusch, wc och tvättställ. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och golvvärme. Här kan man även ställa in en liten toppmatad tvättmaskin om så önskas.
Efter kök och badrum kommer vi till vardagsrummet. Här har vi, som i övriga bostaden, klinkergolv med golvvärme och här finns gott om plats för en soffa och soffbord. Från vardagsrummet har vi en fin utsikt över altan, trädgård och omgivningen genom det stora glasdörrspartiet med fönster på bägge sidor.
Till höger om vardagsrummet har vi matsalen. Här finns plats för ett passande bord och fyra stolar.
Via den praktiska spiraltrappan kommer vi upp till plan två. En loftvåning. Rakt fram har vi tv-rummet med plats för en mysig soffgrupp/två fåtöljer med tillhörande bord och tv-bänk.
Till vänster har vi sovrummet. Här ryms en bred säng. Ibland väljer man som nuvarande ägare att använda detta utrymme som förråd. Då kan man använda övrig yta på loftet som ett sovrum/-loft. Eller så har man som nuvarande ägare en säng i vardagsrummet. Möjligheterna är många.
Det mest fantastiska är att allt detta ryms på 22 m² plus 14,5 m². På entréplan har vi 22 m² och loftet är på ca 14,5 m². En del andra hus i området har annonserats som 25 m², fast det är byggytan, dvs. yttermåttet.

Byggnad

Byggnadstyp

Fritidshus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Elektrisk golvvärme.

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Buera 5:90

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

10 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 000 kr
Väg, samf: 4 200 kr
Försäkring: 800 kr

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

835 000 kr

Summa pantbrev

350 000 kr

Tomt

Areal: 294 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Buera GA:11. Samfälligheten sköter vägar och grönområden i området. Man har tre städdagar och man får 200 kr rabatt på avgiften om man deltar på en städdag. Max 400 kr rabatt per år.
Vatten, avlopp och sopor ingår i samfällighetsavgiften. Man gör en avstämning av vattenförbrukningen 1 gång per år och det brukar för säljaren inte resultera i något tillägg.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Vallda - Lerkil

Vallda socken i Halland är sedan 1971 en del av Kungsbacka kommun i Hallands län.
Socknens areal är ca 53 kvadratkilometer. I kommundelen Vallda bor ungefär 7 000 människor. Tätorterna Backa, Halla Heberg, och Lerkil samt tätorten Vallda med sockenkyrkan Vallda kyrka ligger i socknen.
I närområdet finns Vallda Sandö naturreservat som är ett för norra Halland typiskt stycke natur med allt från kala klippor och blockstränder till ljunghed och kärr.
Naturen kring Lerkil är precis som i Sandö mycket vacker och här finns många underbara strövområden längs med kusten.
Badplatserna i Lerkil uppfyller de flesta smakriktningar. Här finns långgrunda stränder, klippor och gräs.
Nere vid Lerkils hamn, intill badstranden, har vi Lerkils bar. Här kan man njuta av god mat och dryck samt av vidsträckt havsutsikt.

I närheten

Daghem, Förskolor & Fritidshem
Halla Förskola
850 m
Furulid Förskola
850 m
Kollektivtrafik
Gärdet
400 m
Halla
560 m
Grundskolor
Furulids Skolan
850 m
Simhallar & Utomhusbad
Lerkil
1,9 km
Smarholmen
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Joachim Sköld för mer information!

Joachim Sköld

Joachim Sköld

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 51

joachim.skold@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte