Onsala, Kungsbacka

Bilder

Dragsvägen 35 , Onsala , Kungsbacka

Välkomna till en fantastisk fastighet intill havet med härlig vy och badrocksavstånd till salta bad och den egna båtplatsen. Denna enplansvilla byggdes 2005 och har genomgående hög standard och stilrena materialval. Vad sägs om skeppsgolv, bänkskivor i Hallandsgranit och master bedroom med badrum en suite med både dusch och badkar. Givetvis finns här golvvärme i hela villan. I det rymliga vardagsrummet med ryggåstak kan ni tack vare de skräddarsydda fönsterpartiet samt det höga läget njuta av den fina havsutsikten. Hela huset omsluts av en altan som ger er möjlighet att följa solen i alla väderstreck. På den ena sidan har ni soluppgång över havet och på andra sidan solnedgång över mer lantliga rofyllda vyer. Stenlagd uppfart med plats för både familjens egna bilar samt för era gästers. På Dragsvägen bor ni i en fantastisk miljö nära såväl skolor, förskolor, och kommunikationer vilket gör området väl lämpat för barnfamiljen. Vid Gottskärs Hamn som ligger inom promenadavstånd finns restaurang Hamnkrogen, konditori och glasscafé.
Välkomna att boka er på visning!

143 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
143 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 073 kvm
Byggår:
2005
Driftskostnad:
2 739 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

143 kvm

Rumsbeskrivning
Hall/ Klädkammare /Badrum/ Sovrum

Den inbjudande entrén har klinkergolv i mjuka jordnära toner med kompassros som snygg detalj. Här finns plats för hatt- och skohylla samt garderobsförvaring. Vidare från hallen finns ytterligare en hall, härifrån nås den praktiska klädkammaren. Vi kommer även till ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Gästbadrummet i anslutning till hallen är helkaklad i en smakfull ljus nyans. Här finns tvättställ med underskåp, överskåp med spegeldörrar, handdukstork och vikbar duschvägg i klarglas. Snyggt och funktionellt.

Master bedroom/ badrum ensuite

Detta väl tilltagna sovrum erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord, gott om förvaring i skjutdörrsgarderoberna med spegeldörrar samt plats för byrå. Ljust och trevligt med utgång till terrassen. Lyxigt med väl tilltaget badrum en suite med både dusch, rymligt badkar och handdukstork. Badrummet erbjuder även badrumsinredning med fina förvaringsmöjligheter. Väl genomtänkt och tilltalande.

Vardagsrum

Detta generösa och ljusa vardagsrum har ryggåstak vilket ger härlig rymd samtidigt som det erbjuder flera möbleringsalternativ. Skeppsgolvet gör sig väldigt bra i detta havsnära läge. De väl tilltagna fönsterpartiet med skjutdörr suddar ut gränsen mellan ute och inne när det leder er vidare ut på terrassen.

Kök/ Tvättstuga/ Sovrum

Omsorgsfullt planerat klassiskt kök med bänkskivor i Hallandsgranit. Även köket har ryggåstak vilket ger härlig rymd och karaktär. Köksö med induktionshäll och ugn där ni kan laga trivsamma måltider samtidigt som ni njuter av den ogenerade havsutsikten. Gott om förvaring och arbetsytor, matplatsen finner vi intill fönsterpartiet. Från köket nås ett sovrum i god storlek samt tvättstugan. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättho samt förvaringsskåp. Till tvättstugan finns även en separat ingång i nära anslutning till det nybyggda förrådet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 maj 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 76 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Onsalavillan
TV, bredband och telefoni via fiber.
Ommålat invändigt oktober 2016

Fastighetsbeteckning

Bratterås 1:92

Övriga byggnader

Isolerad friggebod.
Isolerat förråd som kan delas av till ytterligare gäststuga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 872 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 25 809 kr
VA: 5 020 kr
Renhållning: 1 728 kr
Väg, samf: 315 kr

Kommentar

Driftskostnaderna är baserad på säljarnas faktiska kostnader och förbrukning och avser 2-6 personer i hushållet.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 640 000 kr

Summa pantbrev

3 275 000 kr

Tomt

Areal: 1 073 kvm
Tomttyp: Altan/Stenläggning

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Skällared GA:2
Förmån, Officialservitut: Väg, 13-ONS-593
Förmån, Officialservitut: Väg, 13-ONS-637

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

Onsala

Onsala är en gammal lantbruks- och sjöfararbygd som förvandlats till ett modernt samhälle, ett samhälle som kombinerar tätortens bekvämlighet med landsbygdens idyll. Inte minst närheten till havet sätter sin prägel. Onsala är en halvö, Onsala centrum ligger 12 km från Kungsbacka centrum och ca 35 km söder om Göteborg. För 30 år sedan var Onsala mest landsbygd med färre än 2 000 invånare. Idag bor här 14 000 människor. I området finns ca 500 företag.

Kommunikation

Från Onsala har vi goda kommunikationer med buss som går till Kungsbacka Resecentrum. Busstiderna är anpassade så att man med kort väntetid kan ta pendeltåget till Göteborg.

Närservice

I Onsala har du tillgång till förskola och skola upp till årskurs 9, vårdcentral, tandläkare mm. I Onsala centrum finns också livsmedelsbutik, apotek, restaurang, bankomat, frisör, klädbutiker mm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Gottskär Food AB
410 m
Vakttorpet AB
940 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Dannebacka Förskola
1 km
Montessoriförskolan Majblomman
1 km
Kollektivtrafik
Klaraplan
780 m
Rösan
1,2 km
Grundskolor
Montessoriskolan Onsala
700 m
Montessoriskolan i Onsala
700 m
Simhallar & Utomhusbad
Utholmen-Gottskär
970 m
Röda Holme
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Sofia Palmdahl för mer information!

Sofia Palmdahl

Sofia Palmdahl

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 54

sofia.palmdahl@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte