Hjalmars väg 4

Bilder

  • Välkomna till Hjalmars väg 4
  • Vardagsrum

Hjalmars väg 4 , Åsa , Kungsbacka

Välkomna till denna inflyttningsklara villa i populärt område i Åsa med promenadavstånd till havet och härliga badstränder. Modern enplansvilla med vit liggande träpanel uppförd 2006 om 160 m² med garage. Bostaden är fördelad på 6 rum varav 3-4 sovrum och gäststuga/ateljé.
Bostaden kommer inte att förhandsvisas, varmt välkomna att boka er på visning!

160 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
160 kvm
Biarea:
25 kvm
Tomtarea:
1 001 kvm
Byggår:
2006
Driftskostnad:
2 267 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

160 kvm

Biarea

25 kvm

Rumsbeskrivning
Interiör

Enplansvilla från Varbergshus byggd 2006. Genomgående stilrena materialval och golvvärme i samtliga rum förutom sovrum 2. Garage om ca 25m² och flertalet parkeringsplatser på den grusade uppfarten. Friggebod om ca 15m² i funkisstil från 2008 med stora härliga fönsterpartier och utgång till altan med morgonsol. Trädäck där ena delen är under tak och den andra delen i bästa solläge. Plan tomt perfekt för barnens lek.

Hall

Välkomna in i denna rymliga hall med plats för hatthylla och möblering. Goda förvaringsmöjligheter i rejäla ekgarderober med skjutdörrar. Snyggt och praktiskt klinkersgolv i grått med golvvärme i den första delen av hallen som sedan övergår i en ekparkett fortsätter in i vardagsrummet. Från hallen nås tvättstugan och ett av badrummen.

Badrum

Med ingång från hallen finns ett rymligt badrum med vitt kakel på väggar och kakel i svartvitrutigt på golvet. Inbyggd hylla i vit mosaik och spotlights i taket. Här finns WC, dusch, handfat och handukstork.

Tvättstuga

Med ingång från både hall och garage ligger tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Siemens (2006), klinkergolv med golvvärme, tvättho, arbetsbänk och förvaring i garderober samt skåp och lådor.

Kök

Öppet kök från Marbodal med liggande träpanel och gott om ljusinsläpp tack vare liggande fönster ovanför diskbänken. Skåpsluckor i ljus grå ton med praktiska utdragsbara lådor och skåp. Vitt kakel som går fint ihop med luckorna samt spotlights. Integrerad ugn och mikro i arbetshöjd, induktionshäll, diskmaskin samt delad kyl/frys. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande från 2006 och av märket Siemens. Klinkergolv i grå nyans. Köket har en naturlig avgränsning mot vardagsrummet då köket går i vinkel och ger plats för extra arbetsyta och barstolar. Frysbox från Whirlpool finns i garaget.

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med plats för både större soffgrupp och matsalsmöbel. Här finns fönster i flera väderstreck som ger ljus och rymd. Braskamin ger hög mysfaktor och härlig värme. Dubbeldörrar i glas med utgång till altanen som delvis är under tak. Ekparkett, ljusa väggar samt en fondvägg ger ett modernt smakfull intryck.

Sovrum 1 & 2

Från vardagsrummet nås två rum som med fördel kan användas som master bedroom och lyxig walk-in-closet, barnkammare eller kontor. (Rummet längst in är det enda i huset som värms upp via radiator). Det första rummet har målade väggar i nougatfärgad ton, stående träpanel på ena väggen och utgång till frukostaltanen. Det andra rummet har ljusa väggar och erbjuder förvaring i garderober.

Allrum

Plats för soffa samt tv-möbel, vid behov kan detta delas av och bli ett rymligt sovrum. Här finns utgång till altanen.

Sovrum 3

Väl tilltaget med plats för både dubbelsäng, skrivbord och extra garderober förutom de 4 garderoberna som finns här i dag. Även detta rum har utgång till altanen. Tapet med liggande ränder i neutrala toner samt ekparkett.

Sovrum 4

Somvrum med plats för antingen dubbelsäng eller barnrum med gott om plats för lek. Ljusblå tapet och fondvägg.

Badrum

Mitt emot allrummet finns bostadens andra badrum. Helkaklat i vitt och grått, här finns dubbelhandfat, inbyggt badkar, separat dusch, WC och handukstork. Fönster för vädringsmöjligheter och ljusinsläpp samt spotlights i taket.

Klädkammare

Praktisk klädkammare med gott om förvaring.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 november 2010
Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Åsa 3:328

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 205 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 19 676 kr
VA: 4 379 kr
Renhållning: 1 662 kr
Väg, samf: 1 200 kr
Sotning: 288 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnaden är baserad på nuvarande ägares faktiska förbrukning och kostander. El avser både uppvärmning samt hushållsel.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 462 000 kr

Summa pantbrev

3 748 000 kr

Tomt

Areal: 1 001 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Åsa GA:7

Tillträde

1/9 eller enligt ök

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

Åsa

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg.

Åsa är en populär badort, speciellt Vita Sand som ligger precis intill Åsa Camping & Havsbad.
Åsa består av flertalet större områden, bland annat Österbyn, Gårda Brygga, Kläppa, Buared, Ölmanäs samt centrala Åsa (här finns skolorna och busshållplatserna varifrån bussar går till Kungsbacka och Frillesås.
Orten har två skolor, Åsaskolan, med cirka 550 elever i åk F-9 och Åsa Gårdsskola, med cirka 350 elever i åk F-9. Den senare skolan invigdes 2008.

Kommunikation

Under 2000-talet har invånarantalet ökat mycket beroende på att Göteborg har vuxit vilket har medfört utbyggd infrastruktur och att "Storgöteborg" nu även sträcker sig ned i Halland. Kungsbacka kommun inklusive Åsa hör sedan 1980-talet ihop med Göteborg avseende kollektivtrafik.
En regionaltågsstation 1,5 km från Åsa centrum invigdes den 14:e december 2013. Med tåg är pendlingstiden till Göteborg C 30 minuter.

Närservice

På orten finns livsmedelsbutik, bageri, bensinstation med bilverkstad, restauranger och några specialbutiker.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Windeli AB
950 m
Windeli HB
950 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Skogshyddan Förskola
370 m
Det Lilla Loket
1 km
Kollektivtrafik
Åsa idrottsplats
340 m
Kuggavik
580 m
Grundskolor
Åsa Gårdskola
1,2 km
Åsaskolan
1,4 km
Universitet & Högskolor
Hjertex
3,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Sörvik
810 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sofia Palmdahl för mer information!

Sofia Palmdahl

Sofia Palmdahl

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 54

sofia.palmdahl@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte