Forellvägen 43

Bilder

  • Såld!

Forellvägen 43 , Anneberg , Kungsbacka

Stilfullt och välplanerat parhus om hela 118,5 m² i populära Lerbergsområdet i Anneberg. Lummigt gavelläge i området med stort trädäck i sydväst. Bra förening med god ekonomi. Egen carport och förrråd ingår. Tillfälle för er som söker huskänsla 20 min från Göteborg Centralstation! 600 m till hållplats för pendel.

118,5 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
6 164 kr inkl Vatten, sopor, kabel-TV och carport
Typ:
Parhus
Boarea:
118,5 kvm
Biarea:
8 kvm
Byggår:
1999
Driftskostnad:
1 583 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

118,5 kvm

Biarea

8 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomna in i hallen, här finns plats för avhängning av ytterkläder genom garderober. Stilrena ytskikt på väggar och tak. Ett extra ljusinsläpp fås genom den fönsterförsedda ytterdörren samt ett strategiskt placerat fönster. Praktiskt och ljust golv i klinkersutförande.

Kök

Mycket smakfullt och välutrustat kök i ljusa färgtoner. Här möts vi av vita köksskåp som tillsammans med kakel i naturton och bänkskiva i trä ger ett stilfullt intryck. Effektiv förvaring genom flertalet skåp och lådor. I utrustningsväg finner vi spis med häll, spisfläkt, kyl och frys (båda i fullhöjd) samt diskmaskin. Samtliga vitvaror förutom kyl och frys är i rostfritt utförande. Golv i laminat. Matplats strategiskt placerad intill fönsterparti i burspråk med morgon och förmidddagssol, fönstret vetter mot husets täppa på framsidan och en av föreningens lekplatser för de små. I det fall man vill ta en frukost i solen kan man sätta sig på framsidans altan där man även har uppsikt över lekplatsen.

Vardagsrum

I vardagsrummet har vi rymliga ytor för att få plats med både en mysig soffhörna såväl som ett matbord till middagssällskapet. Ljus och rymd är ledorden och storleken tillsammans med fönsterparti ut mot den väl tilltagna altanen med många soltimmar lyfter fram just detta. Från altanen har man en lummig vy ned mot Kungsbackaån så snart våren anlänt fram till sen höst. Då det är många soltimmar på denna altan finns här även en elstyrd markis som svalkar de gassande dagarna samt förlänger de senare grillkvällarna.

Badrum entréplan

Badrummet är även det ljust, med ljusa väggar och en våtrumsmatta i neutral färgton. I utrustningsväg finner vi här WC, spegel, tvättställ samt dusch.

Groventré/Tvättstuga

I anslutning till köket finner vi tvättstugan med separat groventré. Effektivt planerade ytor och utrustning som tvättmaskin och torktumlare borgar för praktiskt användande, detta rum har egen utgång till trädgården via husets carport. I tvättstugan finner vi även den nya och användarvänliga frånluftsvärmepumpen (Nibe F370).

Allrum

Allrummet på det övre planet binder samman de tre sovrummen och ett generöst badrum. Rummet är en härlig sällskapsyta för hela familjen med gott om utrymme för soffgrupp samt spel/lek-ytor för barnen. I det fall man skulle behöva ytterligare ett rymligt sovrum, så går det med enkla medel att avgränsa detta rum.

Sovrum 1

Stort och rymligt sovrum som idag används som föräldrarsovrum. Här finner vi en lång garderobsvägg med spegel för bra förvaring. Rummet är ljust med fönster samt en fransk balkong. Även detta rum erbjuder ljusa toner på väggar och ett stilfullt golv.

Sovrum 2

Även det andra av de tre sovrummen är rymligt och erbjuder plats för dubbelsäng. Fönster mot husets trädgårdssida och utsikt mot Kungsbackaåns lummiga intilliggande växtlighet. Ljusa toner på väggar och ett stilfullt golv.

Sovrum 3

Det tredje av husets sovrum erbjuder goda golvytor samt förvaring genom garderober samt ljusa ytskikt på väggar, en vägg med fondparti. Detta rum används idag som barnrum men kan med fördel användas som föräldrarsovrum om man skulle önska då även detta rum erbjuder plats för dubbelsäng.

Badrum övre plan

Även det övre badrummet är ljust med ljusa väggar och en våtrumsmatta i neutral färgton. I utrustningsväg finner vi här vädringsfönster, WC, spegel, tvättställ samt badkar.

Stilrena ytskikt, väl tilltagna rum i kombination med välplanerade ytor gör detta till ett effektiv och smakfullt boende.
Goda förvaringsmöjligheter genom ett rymligt förråd, flertalet garderober och ett visst vindsutrymme.

Den stora terrassen är väl tilltagen och erbjuder förutom goda sällskapsytor även många soltimmar från tidig förmiddag till sena kvällen tack vare sitt insynsskyddande sydvästläge med vy mot Kungsbackaåns närliggande grönska.

Byggnad

Byggnadstyp

Parhus i två plan

Byggnadsår

1999

Uppvärmning

Vattenburen värme via Frånluftsvärmepump (Nibe F370).

Energideklaration

Utförd.
Energiprestanda: 62 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övriga byggnader

Eget förråd om drygt 8 m² i anslutning till carport och hus.
Miljöhus med källsortering i föreningens regi.
Cykelförråd i föreningens regi.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

19 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 19 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Kostnad för el innefattar uppvärmningskostnad såväl som hushållsel

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Bostaden har tillgång samt direkt anslutning till egen carport.
Rymligt förråd om cirka 8 m² intill carport.
Altan på husets framsida där man kan njuta en kopp kaffe samtidigt som man håller barnen under uppsikt på lekplatsen framför huset.
Generös altan i sydväst läge mot Kungsbackaån och lummigt trädparti intill ån. Plan trädgård med en gräsmatta som lämpar sig väl för barnens lek och picknick på hemmaplan.

Tryggt och gemytligt boende med mycket god grannsämja. Barnvänligt område med många lekkamrater i alla åldrar. Goda kommunikationer och omsorg i form av förskola så nära som 600 m och grundskola 1 km från ytterdörren. Till Ica Maxi är det 4,6 km och till den lokala kiosken och pizzerian endast 700 m. Känsla av att bo med närhet till naturen i kombination med den direkta närheten till såväl Kungsbacka som Göteborg genom pendeltåget gör detta till ett självklart val för de boende i området.

Förening

Namn

Brf Lerberg Nr 2

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Lerberg 2 ligger i Anneberg. Föreningen bildades 1999-01-01. Området byggdes under åren 1998-1999. Föreningen äger fastigheten Lerberg 16:21. Föreningen består av 6 parhus i två plan samt 5 huskroppar med 4 lägenheter i två plan.

Det finns 32 bostadsrätter fördelade enligt följande: 8 St med 2 rum och kök, 12 St med 3 rum och kök, 8 St med 4 rum och kök samt 4 St med 5 rum och kök.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

32

TV och Bredband

Fiber via Telia

Parkering

Gästparkeringar finns i området.

Renoveringar

Samtliga värmepumpar har bytts ut under 2013.

Planerat underhåll 2016-2019
Stickprovsbesiktningar av grund och vindar
Oljning av omålade träytor
Förbättring av gräs och rabattytor samt byte av sand vid lekytor
Byte av gungor
Målning av samtliga hus och ekonomibyggnader
Byte av vindskivor, foder och sätta upp fågelband
Asfaltering/lagning av hålor samt målning av P-platser
Serviceavtal värmepannor

Ekonomi

Årsavgiften är höjd med 2% fr.o.m 1 januari 2016.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

950 kr

E-post

brflerberg2@outlook.com

Övrigt

Radonmätning har genomförts för nästan varje bostad enligt kommunens regler. Alla huskroppar har haft mätning. Resultatet var under riktvärde.

Om området

I närheten

Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kottar och Barr
640 m
Annebergs Förskola
640 m
Kollektivtrafik
Anneberg station
410 m
Alafors kyrkväg
460 m
Grundskolor
Älvsåkersskolan
780 m
Björkris Förskola & Skola
3,2 km
Gymnasium
Sveriges Ridgymnasium
2,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Södra Barnsjön
3,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Marcus Mentzer för mer information!

Marcus Mentzer

Marcus Mentzer

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 53

marcus.mentzer@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte