Vidars Väg 12

Bilder

  • Såld!

Vidars Väg 12 , Kungsbacka Centralt , Kungsbacka

Stilfullt och välplanerat boende om 110 m² i populära Kolla. Riktigt bra läge och med stort trädäck i sydväst. Huset är i gott skick och ingår i en bra förening med god ekonomi. Fint tillfälle för er som söker ett boende med riktig villakänsla centralt i Kungsbacka.
Eget garage och förråd ingår. Varmt välkomna på visning!

110 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 618 kr inkl Garage
Typ:
Kedjehus
Boarea:
110 kvm
Biarea:
10 kvm
Lägenhetsnummer:
11
Byggår:
2005
Driftskostnad:
1 770 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

110 kvm

Biarea

10 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomna in i hallen, här finns plats för avhängning av ytterkläder samt lättare möblering. Stilrena ytskikt på väggar och golv i praktisk klinker. Ett extra ljusinsläpp fås genom den fönsterförsedda ytterdörren.

Kök

Mycket smakfullt och välutrustat kök i vinkel med grå färgtoner. Här möts vi av köksskåp som tillsammans med stilfullt kakel och bänkskiva i naturton ger ett modernt intryck. Effektiv förvaring genom flertalet skåp och lådor. I utrustningsväg finner vi Spishäll, Spisfläkt, Kyl, Frys, Inbyggd ugn och Diskmaskin. Matplats strategiskt placerad intill fönsterparti mot den egna uppfarten samt den främre uteplatsen med tidig morgonsol. Smakfull neutral tapet på del av väggparti, vitmålade väggar samt parkettgolv i ekutförande.

Grovkök

I anslutning till köket finner vi grovköket med tvättstuga och utrymme för klädvård och praktisk förvaring. I utrustningsväg finner vi tvättmaskin (Cylinda), torktumlare (Electrolux) samt tvättho.

Badrum nedre plan

Från hallen når vi det ena av husets två helkaklade badrummet. I klassiskt vitt och grått går färgsättningen i detta badrum. I utrustningsväg finner vi dusch med vikbara glasväggar, tvättställ med kommod, toalett och klinkergolv med golvvärme.

Vardagsrum

I vardagsrummet har vi bra med ytor för att få plats med både en mysig soffhörna såväl som ett matbord till middagssällskapet. Ljus och rymd är ledorden och storleken tillsammans med stora fönsterpartier ut mot den väl tilltagna altanen lyfter fram just detta. Ljusa väggar samt ett golv i ekparkett.

Altan

I anslutning till vardagsrummet finner vi den stora terrassen, som är väl tilltagen och erbjuder förutom goda sällskapsytor även många soltimmar. Här får man sol från tidig förmiddag till sena kvällen tack vare sitt sydvästläge. Altanen rymmer både matplats, plats för den större grillen och en loungegrupp.

Övre hall

På det andra planet har vi en hall med möjlighet till möblering genom en arbetsplats, mindre tv-hörna eller läshörna med fåtölj. I anslutning till den övre hallen finner vi även en klädkammare, med god förvaring.

Badrum övre plan

Från den övre hallen når vi det andra helkaklade badrummet. Även här går färgsättningen i klassiskt vitt och grått. I utrustningsväg finner vi ett badkar, tvättställ med kommod, toalett samt ett klinkergolv.

Sovrum

Det största av sovrummen finns i anslutning till övre hallen och rum erbjuder stilfulla färgval och stilrena ytskikt. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möbel. Fönsterparti mot husets framsida. Rummet erbjuder god förvaring genom 3 garderober. Tapetserade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum

Detta andra sovrum erbjuder god rymd tack vare den generösa takhöjden och plats för säng, skrivbord och garderober om man så önskar. Väggar i en neutral ton och golv i ekparkett.

Sovrum/Barnrum

Även det tredje sovrummet erbjuder god rymd tack vare den generösa takhöjden och här finns också plats för säng, skrivbord och garderober om man så önskar. Väggar i en barninspirerad tapet och golv i ekparkett.

Ett väldisponerat hus i bostadsrättsform om drygt 110 m² med stilfulla ytskikt och moderna materialval.
Genomgående golv i ekparkett, Tv/Bredband & telefoni via fiber som levereras av ComHem.
Driftsäker och ekonomiskt fjärrvärme från Statkraft borgar för uppvärmningen.

Byggnad

Byggnadstyp

Kedjehus i bostadsrättsform

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 december 2008
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

21 250 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 9 600 kr
El: 7 200 kr
VA: 3 000 kr
Försäkring: 1 450 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Vattenkostnad om 3 000 kr/år är á conto per månad om 250 kronor. Avläses och justeras årligen utefter faktiskt förbrukning.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Uteplats: Till bostaden hör två uteplatser, båda bebyggda med altaner med räcken.
Garage & Förråd: I direkt anslutning till bostaden finns ett rymligt förråd om ca 10 m² samt ett eget garage med plats för bil samt extra förvaring.
Framför det egna garaget finns plats för ytterligare parkering.

Förening

Namn

Brf Ängsklockan

Om föreningen

Brf Ängsklockan är belägen på Vidars väg 2-16, Sagas Väg 10-14 och 11-13, Höders Väg 1-3 samt Friggs Väg 10-18 i Kungsbacka. Föreningens fastigheter består av småhus med 20 lägenheter med en sammanlagd bostadsarea om 2 094 m².
Ansvaret för de gemensamma ytorna i området (såsom grönytor, gator, parkeringsytor, gångar, gemensamma förråd och miljöstationer, allmän belysning och allmän el i området etc) ingår i en gemensamhetsanläggning som samtliga hus är anslutna till. Gemensamhetsanläggningen förvaltas av Smekalles Ängs Samfällighetsförening.
Föreningen har gemensamma fixardagar varje år.
Inga beslut gällande höjning av angiven månadsavgift är beslutad.

Om området

Kungsbacka Centralt

Centrala Kungsbacka sträcker sig från det moderna Kungsmässan med som erbjuder hela 90 butiker under ett och samma tak, via biblioteket Fyren, till Kungsbacka innerstad som är en småstad av medeltida ursprung, präglad av handel och hantverk. Innerstadens bebyggelse från 1800-talets andra hälft och början av 1900-talet, karaktäriseras av sin småskalighet.

Kul att veta:
Kungsbacka stad antas ha vuxit fram under tidig medeltid. Den äldsta kartan över Kungsbacka, som troligen upprättades strax efter 1645, visar en mellan åarna organiskt framvuxen stadsplan med kvarter, gator, kyrka, kyrkogård och torg. Dagens rätvinkliga stadsplan tillkom efter en förödande brand 1846. Från tiden före branden härrör idag endast tre byggnader.

Kommunikation

Från Kungsbacka tar man sig till Centrala Göteborg snabbt och smidigt med pendeltågen. Under högtrafik går det fyra gånger per timma. Vill du stanna länge inne i Göteborg så är det inga problem. Sista tåget hem går 03.15 och du är hemma på 25 minuter.
Med Öresundståget kan man även pendla söder ut.

Närservice

Från centrala Kungsbacka har du gångavstånd till allt. Här finns över 100 butiker på bekvämt promenadavstånd.

Parkering

Centrala Kungsbacka har gott om parkeringsplatser där man antingen parkerar gratis eller från en krona per timme.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Gunilla och Björn AB
620 m
Ehrnbergs Enkla HB
1 km
Köpcentrum & Gallerior
Kungsmässans Köpcentrum
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kolla Viktors förskola
390 m
Kolla Förskola
590 m
Kollektivtrafik
Sagas väg
160 m
Kolla
230 m
Grundskolor
Särskolan Kollaskolan
480 m
Alléskolans Fritidsklubb
930 m
Gymnasium
Aranäsgymnasiet
910 m
Flexgymnasiet
960 m
Banker
Swedbank
990 m
Danske Bank
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Forsgårdens GK
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kungsbacka Simhall
930 m
Aranäshallen
930 m
Simhallar & Utomhusbad
Kungsbacka Simhall
930 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Marcus Mentzer för mer information!

Marcus Mentzer

Marcus Mentzer

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 53

marcus.mentzer@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2,02 % 1,52 %
Ansök om lånelöfte