Nygatan 11

Bilder

  • Såld!

Nygatan 11 , Kungsbacka Centralt , Kungsbacka

Med bästa läge mitt i Kungsbacka hittar vi denna representativa lägenhet om hela 125m². Bostaden är fördelad om 5 rum och kök, helkaklat badrum samt tilltalande ytskikt. Lägenheten totalrenoverades 2005 och är i ett utmärkt skick. Låg månadsavgift.

125 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 907 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
125 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
1101
Byggår:
1955

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

125 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Vi möts av en ljus hall med stilrena ytskikt. Klinker i grå nyans på golv och ljusa väggar ger ett välkomnande intryck. Avhängning genom spegelförsedd garderob i vitt utförande.

Kök

Mitt i lägenheten finner vi ett rikligt utrustat kök med stora förvaringsmöjligheter genom skåpsinredning och köksö. Detta kök erbjuder hög standard genom vitvaror från Miele bland andra och delvis köksinredning från Kvänum. Bänkskiva i marmor och spotlight i taket. Utrustningen i köket består av: Diskmaskin (Miele -2013), Kyl och Frys (Miele -013), Spis med induktionshäll (Electrolux -2013)) samt Köksfläkt. Ljusa väggar samt ett golv i ekparkett.

Vardagsrum

Vardagsrummet öppnar upp sig från köket och erbjuder generösa sällskapsytor och stora variationsmöjligheter beträffande möblering samt nyttjande av dess yta. Ljusinsläpp från flertalet fönster och balkong i söderläge gör detta till ett ljust och trivsamt rum. För den som önskar ytterligare rum finns det möjlighet att dela av vardagsrummet. Ljusa väggar i kombination med ett golv i ekparkett.

Matsal

I anslutning till vardagsrummet ligger matsalen som i dagsläget används som Tv-rum, detta rum nås även från köket. Även detta rum kan delas av till ytterligare ett sovrum. Ljusa väggar samt golv i ekparkett.

Sovrum

Från hallen når vi det första av bostadens sovrum, ljusa färgval på väggar samt ett golv i ekparkett. Fönsterparti i söderläge ger ett stort ljusinsläpp. Goda förvaringsmöjligheter genom hela 6 garderober.

Sovrum

Intill det första sovrummet hittar vi ytterligare ett sovrum i god storlek, även detta sovrum har ljusa väggar och ett golv i ekparkett. Ljusinsläpp från fönster i söderläge.

Sovrum

Genom köket når vi det sista av rummen som används som sovrum i dagsläget, precis som de övriga rummen erbjuder detta god storlek. I anslutning till detta rum hittar vi lägenhetens andra balkong, denna är inglasad och vetter mot skyddad innergård. Rummet har ljusa väggar och ett golv i ekparkett.

Badrum

Från hallen når vi ett helkaklat badrum i ljust utförande. På golvet finner vi ett grå klinkers och på väggarna ett kakel i vitt. Badrumsinredning i form av spegelskåp samt tvättställ med kommod från Kvänum. Badrummet är utrustat med WC, Tvättställ med kommod, Dusch med glasväggar, Tvättmaskin (Cylinda), Torktumlare (Cylinda), Golvvärme samt infällda Spotlights i taket. (Gemensam tvättstuga finns i källarplan, denna i föreningens regi)

Representativ lägenhet om 125m² i Kungsbacka innerstad.
Öppna sociala ytor samt rymliga sovrum.
Helkalat badrum i ljus färgsättning, stilrena ytskikt och ett modernt kök.
Lägenheten totalrenoverades 2005, köket har genomgått ytterligare förnyelse 2013 genom nya vitvaror samt köksinredning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 907 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

10,55%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättslägenhet

Byggnadsår

1955 totalrenoverad 2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Lägenheten har tillgång till två balkonger, en mot Nygatan och Tingshuset Skansen och en inglasad balkong mot husets innergård.

Förrådsrum tillhörande lägenheten finns i källarplan, förrådet erbjuder goda ytor om ca 16m².

Boende i centrum kan lösatillstånd med möjlighet att parkera fritt i 14 dagar på kommunens P-platser som är tidsreglerade till 12 timmar eller mer och avgiftsbelagda till max 1 kr/tim. Parkeringskortet kostar 100kr/år för medlemmar i Brf centralen 3.

För den som är intresserad av att ha båt i nära anslutning så har Kungsbacka Båtsällskap förfogande över båtplatser i Kungsbackaån, 100m från denna bostad. För mer information: www.kungsbackabatsallskap.se

Förening

Namn

Brf Centralen 3

Om föreningen

Brf Centralen består av 14 lägenheter, varav 13 med bostadsrätt. En av lägenheterna är en hyresrätt och kan inbringa framtida inkomst till föreningen vid en försäljning.

Bredband/Tv/Telefoni levereras i dagsläget av ComHem.
Huset är utrustat med kodad porttelefon, går att ansluta till fast såväl som till mobiltelefon.

Föreningen disponerar över gemensamma utrymmen för cykelförvaring, miljöhus för källsortering samt en gemensam tvättstuga. Tvättstugan renoverades 2012 med bland annat ny maskinpark.

Lägenheterna är utrustade med automatsäkringar med jordfelsbrytare.

Föreningen har diskuterat avgiftshöjning inför kommande årsskifte men inget beslut är taget i skrivande stund.

Om området

Kungsbacka Centralt

Centrala Kungsbacka sträcker sig från det moderna Kungsmässan med som erbjuder hela 90 butiker under ett och samma tak, via biblioteket Fyren, till Kungsbacka innerstad som är en småstad av medeltida ursprung, präglad av handel och hantverk. Innerstadens bebyggelse från 1800-talets andra hälft och början av 1900-talet, karaktäriseras av sin småskalighet.

Kul att veta:
Kungsbacka stad antas ha vuxit fram under tidig medeltid. Den äldsta kartan över Kungsbacka, som troligen upprättades strax efter 1645, visar en mellan åarna organiskt framvuxen stadsplan med kvarter, gator, kyrka, kyrkogård och torg. Dagens rätvinkliga stadsplan tillkom efter en förödande brand 1846. Från tiden före branden härrör idag endast tre byggnader.

Kommunikation

Från Kungsbacka tar man sig till Centrala Göteborg snabbt och smidigt med pendeltågen. Under högtrafik går det fyra gånger per timma. Vill du stanna länge inne i Göteborg så är det inga problem. Sista tåget hem går 03.15 och du är hemma på 25 minuter.
Med Öresundståget kan man även pendla söder ut.

Närservice

Från centrala Kungsbacka har du gångavstånd till allt. Här finns över 100 butiker på bekvämt promenadavstånd.

Parkering

Centrala Kungsbacka har gott om parkeringsplatser där man antingen parkerar gratis eller från en krona per timme.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ehrnbergs Enkla HB
70 m
Hemköp Kungsbacka Torget
100 m
Köpcentrum & Gallerior
Kungsmässans Köpcentrum
740 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fritidshemmet Skansen
20 m
Gipska Villan Fritidshem
200 m
Kollektivtrafik
Kungsbacka Torget
90 m
Sjöallén
180 m
Grundskolor
Alléskolans Fritidsklubb
230 m
Varlaskolan
440 m
Gymnasium
Beda Hallbergs gymnasium
100 m
Flexgymnasiet
160 m
Banker
Swedbank
130 m
Danske Bank
200 m
Golfbanor & Golfklubbar
Forsgårdens GK
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kungsbacka Simhall
450 m
Aranäshallen
450 m
Simhallar & Utomhusbad
Kungsbacka Simhall
450 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Marcus Mentzer för mer information!

Marcus Mentzer

Marcus Mentzer

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 53

marcus.mentzer@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte