Gottskärsvägen 110A

Bilder

  • Såld!

Gottskärsvägen 110A , Onsala - Draget , Kungsbacka

Äntligen en större bostadsrätt till försäljning i Onsala!
3-4 sovrum, två nyare helkaklade badrum, bra förrådsutrymme, två P-platser, uteplats i västerläge, balkong och utsikt över Kungsbackafjorden! 147m² totalarea.
Varmt välkommen på visning av detta unika boende!

132 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 990 kr exkl Värme & Vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
132 kvm
Våning:
1 - 3
Byggår:
2001

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

132 kvm

Biarea

15 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen in i en ljus hall med möjlighet till möblering samt avhängning av ytterplagg. På golv finner vi klinker i neutral ton och väggarna är ljusa.

Matsal

Till höger i hallen finner vi en matsal med hörnläge i huset. Fönsterparti med viss utsikt mot Kungsbackafjorden samt utgång till en av de två balkongerna. Denna balkong följer hela matsalen och erbjuder morgon och förmiddagssol. På golvet finner vi ett parkettgolv och väggarna är i ljust utförande. Detta rum kan med fördel användas som ett större sovrum men plats för dubbelsäng med tillhörande möbel.

Kök

Genom hallen når vi det generösa köket som går i vitt med inslag av blå kakelpartier över stänkytor samt större fönsterpartier mot husets trädgårdssida i väster. Goda arbetsytor, goda förvaringsmöjligheter genom köksskåp och full maskinell utrustning. I utrustningsväg finner vi Kyl/Frys (Husqvarna/Elektrolux), Inbyggd ugn i ergonomisk höjd (Bosch), Mikrovågsugn (Whirlpool), Spishäll (Bosch), Spisfläkt (Bosch) samt Diskmaskin(Bosch). Klinker i neutral ton på golv och ljusa väggar.

Uteplats

Genom köket når vi en uteplats som är belägen i västerläge och erbjuder många soltimmar in på sena kvällen. Här finner vi en även större markis som skänker skugga under soliga dagar.

Badrum

Intill köket hittar vi ett helt nytt större helkaklat badrum med dusch. Ett mörkare klinkergolv i kombination med ett vitt kakel på väggar. I anslutning till badrummet finner vi en bastu. I utrustningsväg finner vi WC, Tvättställ med kommod, Handdukstork, Golvvärme samt Bastu. Från badrummet har vi tillgång till den större av balkongerna.

Hall

En trappa upp möts vi av ett rymligt vardagsrum, två sovrum & ett helkaklat badrum.

Sovrum

Det första av de två sovrummen på detta plan används idag som arbetsrum men kan med fördel användas som sovrum/barnkammare eller gästrum. Ett golv i ekparkett samt ljusa väggar i en neutral ton. Fönster mot trädgårdssidan i väster.

Sovrum

Det större av sovrummen på detta plan ligger i anslutning till det första och erbjuder förutom plats för dubbelsäng ett fönsterparti i vinkel. Även här finner vi ett golv i ekparkett och ljusa väggar i neutral ton och en tapetserad fondvägg.

Vardagsrum

Vardagsrummet öppnar upp sig mot husets fjordsida och erbjuder förutom god storlek, ett stort ljusinsläpp och en utsikt emot Kungsbackafjorden. Detta rum kan med fördel möbleras på flertalet sätt och har precis som övriga boningsrum på detta plan ett golv i ekparkett och ljusa väggar i neutral ton. I direkt anslutning till vardagsrummet har vi den andra balkongen med plats för bord och stolar.

Badrum

Även på detta plan finner vi ett helkaklat badrum i ljus tappning med stilrena ytskikt. Vitt kakel på väggar och ett stillfullt klinkergolv. Badrummet är utrustat med Dusch, WC, Tvättställ, Handdukstork och Golvvärme.

Allrum

På det nedre planet möts vi av ett rymligt allrum som i dagsläget används som gästrum med tillhörande arbetshörna. Detta rum har möjlighet till flertalet användningsområden såsom allrum, gästrum, sovrum eller varför inte ett kontor för den egna företagaren. Klinker på golv i neutral ton och ljusa väggar.

Tvättrum

Tvättstugan är utrustad med Tvättmaskin (AEG), Torktumlare (Bosch), Tvättställ och bostadens helt nya Värmepanna av märket Nibe. Klinkergolv och ljusa väggar.

Förråd

Genom Tvättrummet når vi det rymliga förrådet som även det har ett golv i klinker och ljusa väggar.

Välkommen till Onsala & Gottskärsvägen 110A i Brf Rösan

Med närhet till salta bad, allmänna kommunikationer, gång och cykelbanor finner vi denna unika bostadsrätt om 147m² fördelat på tre plan.
Genomgående stillfulla ytskikt och generösa bostadsytor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 - 3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 990 kr exkl Värme & Vatten

Andel i föreningen

27,5%

Andel av årsavgiften

27,5%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2001

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump vattenburen

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 februari 2009
Energiprestanda: 75 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Till lägenheten hör två P-platser, varav en med uttag för el till motorvärmare.
Rymligt förråd finns i lägenheten, ett gemensamt förråd finns i husets suterrängdel.

Förening

Namn

Brf Rösan

Om föreningen

Brf Rösan består av 4 bostadsrätter i ett flerfamiljshus byggt 2001. Föreningen disponerar 8 st P-platser varav 4 st har uttag för el. (2 st P-platser per bostadsrätt varav en med eluttag ingår i avgiften.)

I husets suterrängplan finns gemensamma utrymmen i form av Cykelrum, förråd samt ett mindre hobbyrum med arbetsbänk.

Föreningen har sina lån i Swedbank i dagens läge.

Ingen avgiftsändring är aktuell i dagsläget.

Bostadsrättsinnehavaren ansvarar själv för byte av värmepanna, föreningen står endast för kostnad som innebär byte av komponenter i befintlig värmepanna.

Skötsel av föreningens gemensamma ytor sköts av bostadsrättsinnehavarna gemensamt och tillgång till trädgårdsredskap finns i huset.

Om området

Onsala - Draget

Onsala är en gammal lantbruks- och sjöfararbygd som förvandlats till ett modernt samhälle, ett samhälle som kombinerar tätortens bekvämlighet med landsbygdens idyll. Inte minst närheten till havet sätter sin prägel. Onsala är en halvö, Onsala centrum ligger 12 km från Kungsbacka centrum och ca 35 km söder om Göteborg. För 30 år sedan var Onsala mest landsbygd med färre än 2 000 invånare. Idag bor här 12 000 människor. I området finns ca 500 företag.

Kommunikation

Från Onsala har vi goda kommunikationer med buss som går till Kungsbacka Resecentrum. Busstiderna är anpassade så att man med kort väntetid kan ta pendeltåget till Göteborg.
Inom några år kommer det att finnas en ny Onsalaväg som kommer att gå från Gottskärsvägen till Forsbäck.

Närservice

I Onsala har du tillgång till förskola och skola upp till årskurs 9, vårdcentral, tandläkare mm. I Onsala centrum finns också livsmedelsbutik, apotek, restaurang, bankomat, frisör, klädbutiker mm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Vakttorpet AB
890 m
Gottskär Food AB
950 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Montessoriförskolan Majblomman
290 m
Gatan Förskola
440 m
Kollektivtrafik
Rösan
80 m
Rydet Prästgärde
350 m
Grundskolor
Fjordskolan
290 m
Montessoriskolan Onsala
560 m
Simhallar & Utomhusbad
Utholmen-Gottskär
1,2 km
Röda Holme
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Marcus Mentzer för mer information!

Marcus Mentzer

Marcus Mentzer

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 53

marcus.mentzer@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2,02 % 1,52 %
Ansök om lånelöfte