Järfällavägen 94 A

Bilder

  • Nyproduktion
  • Fasadbild
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Entré
  • Jakobsberg
  • Jakobsberg centrum

Fast Pris

2 395 000 kr

Järfällavägen 94 A , Jakobsberg - Söderdalen , Järfälla

FAST PRISVälkommen att bli den första personen att bo i denna nyproducerade och yteffektiva lägenhet i populära Söderdalen! Här bor du med närhet till Jakobsberg C och pendeltåget endast ett stenkast bort. Lägenheten erbjuder allt du behöver i en 2:a så som rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, duschrum med kombimaskin, fullt utrustat kök och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till den härliga balkongen, från vardagsrummet nås även sovrummet. Perfekt bostad för dig som bara vill kunna flytta in och bo i en modern och stilren lägenhet! Inflytt aug/sep.

51 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 319 kr inkl värme, vatten ( exkl. obl kostnad för Telia Triple Play Tv, bredbad och ip- telefoni för 220 kr/mån)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
41304
Byggår:
2018
Driftskostnad:
127 kr/månad
Fast Pris:
2 395 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Original golvet är en 3-stavig ekparkett med mattlack. Väggarna är målade vit kulör NCS 0500-N och socklarna vita.
Alla innerdörrar är släta och vita.

Hall:
Inbjudande hall med plats för avhängning och skoställ samt två garderober och ett städskåp i anslutning.

Wc/Duschrum:
Med ingång från hallen ligger duschrummet. Helkaklat med vitt blankt kakel på väggarna (250x400x7) och mörkgrått klinker på golvet (148x148x9) och ljusgrå fog. Inredning i badrummet består utav: spegel med led belysning, tvättställ med kommod i vitlack och tvättställsblandare i krom, Svängbar skärmvägg i blank aluminium/klarglas och duschblandare i krom. Vitt väggskåp med klicköppning och vit bänkskiva som avlastningsyta. Kombitvättmaskin och wc-stol.

Kök/Vardagsrum med balkong:
Öppet och ljust rum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen. Köket går i en modern vit kulör på köksluckorna med rak kant med rostfria beslag i stående placering. Vitt blankt kakel ovan laminatbänkskiva i antracit med rak kant. Maskinell utrustning: Vit spiskåpa ( Franke ), Diskho ( Vedum) med en stor och en liten ho samt blandare från Tapwell i krom med diskmaskinsavstängning. Spishäll med induktionshäll (Siemens) med 4 zoner, ugn ( Siemens) i rostfri med varmluftsgrill, varmluft plus över/undervärme, Micro ( Siemens) i rostfri, Kyl/Frys ( Siemens ) rostfri A++ och diskmaskin A++ ( Siemens integrerad, 600 mm)

Sovrum:
Med ingång från vardagsrummet ligger sovrummet inredd med garderob och linneskåp. Plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang

Med reservation för felskrivning, se bilagan " mina inredningsval" under fliken "viktiga dokument".

SÖDERDALEN:
2012 var det här ett uttjänt industriområde. Ingen kunde kanske riktigt tro på visionen om ett femtontal bostadskvarter med cirka 1 250 nya lägenheter. Men nu växer Söderdalen och är beläget endast 19 minuter från Stockholms city, ytterligare en pendeltågsnedgång har även öppnat som vetter mot bostadsområdet. Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. Här bor du nära fritidsanläggningar, stora naturområden och bra kommunikationer. Stadsdelen Söderdalen planerar även för en ny park, Lillängsparken.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan, stadgar och övriga handlingar såsom tillvallista som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Maria Fernström : maria.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes på ritning och att det i dagsläget inte är möjligt att beträda bostaden. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Pris

2 395 000 kr Fast Pris

Avgift

3 319 kr inkl värme, vatten ( exkl. obl kostnad för Telia Triple Play Tv, bredbad och ip- telefoni för 220 kr/mån)

Driftskostnad

1 530 kr/år

Driftskostnad, varav

VA: 1 530 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Schablon baserad på den ekonomiska planen, se bilaga under fliken "viktiga dokument". Kostnad för hemförsäkring ber jag er vänligen säkerställa med försäkringsbolag

Andel i föreningen

0,9337%

Andel av årsavgiften

0,9337%

Tillträde

Månadsskiftet aug/sep-18

Byggnad

Byggnadsår

2018

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2843

Förening

Namn

Brf Mjölnaren i Söderdalen

Om föreningen

Mjölnaren ligger i den växande stadsdelen Söderdalen. Här finns 97 välplanerade bostäder om ett till fyra rum och kök, och inflyttningar pågår under hela 2018. Med undantag för en enrummare har alla lägenheter egen balkong eller uteplats, vissa till och med två. På den upphöjda gården mellan husen har vi planterat lökväxter, fruktträd och buskar. Det finns såväl en lekplats för de minsta som sittplatser för föreningens medlemmar. Längs järnvägen byggs ett parkeringshus. Provisorisk markparkering ordnas tills garaget är färdigbyggt.
Jakobsbergs centrum med sitt utbud av butiker och restauranger ligger på bekvämt promenadavstånd liksom pendelstationen varifrån du tar dig till Stockholm city på bara 19 minuter. I kvarteret Mjölnaren bor du med andra ord både välplanerat, centrumnära och pendlarvänligt.

Gård / utemiljö:
På den upphöjda gården mellan husen planterar vi lökväxter, fruktträd och buskar. Det finns såväl en lekplats för de minsta som sittplatser för föreningens medlemmar.

Parkering:
Längs järnvägen kommer ett parkeringshus att byggas. Provisorisk markparkering ordnas tills garaget är färdigbyggt.

Förråd:
barnvagnsrum, rullstolsrum och cykelrum;
Under trapphus 1, 3 och 4 finns källare med stora förråd för samtliga lägenheter. I källarna finns även plats för rullstolar och barnvagnar samt gott om cykelplatser. Cykelparkering hittar du också utomhus på gården.

Sophantering:
I diskbänksskåpet finns källsorteringskärl. I trapphus 4 finns ett miljörum för källsortering av olika fraktioner och utomhus finns djupbehållare för hushållssopor.

Gemensamma utrymmen:
Styrelserum
Cykelrum
Barnvagnsrum
Städrum
Fastighets-och rullstolsförråd

Antal lägenheter

97

TV och Bredband

Telia Triple Play ( Digital -tv, bredband och IP-telefoni) obl kostnad om 220kr.

Parkering

46 garageplatser

Övrigt

Fjärrvärme, vattenburen med radiatorer
Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning
Induviduell mätning för varmvatten til varje lägenhet.

Om området

Jakobsberg - Söderdalen

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholm central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Närservice

Förutom ett hundratal butiker och restauranger i Jakobsbergs centrum finns också bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. I Viksjö centrum finns en mycket omtyckt Ica Kvantum. Vid Barkarby Handelsplats finns IKEA och över 80 butiker och varuhus samt Stockholm Quality Outlet.

I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- alternativt cykelavstånd från Söderdalen. Här finns även ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det många familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Parkering

Ett parkeringshus byggs som bullerskärm mot järnvägen och för besökare kommer det att finnas parkering längs gatorna.

I närheten

Livsmedelsbutiker
The Swedish Foods in Järfälla
270 m
ICA Nära Söderhöjden
640 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
800 m
Stockholm Quality Outlet
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
I Ur och Skur Skogsbacken
410 m
Nybergs Förskola
430 m
Grundskolor
Järfälla Kulturskola
80 m
Kvarnskolan
370 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
240 m
Didaktus Jakobsberg
300 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
1 km
Banker
Nordea Bank AB
750 m
Swedbank
750 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,5 km
Viksjö Golfklubb
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Simhallen i Jakobsberg
310 m
Medley Jakobsbergs simhall
310 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
310 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte