Kvarnvägen 38, 3 tr

Bilder

  • Nyproduktion
  • Fasadbild
  • Illustrationsbild
  • Fasadbild
  • Illustrationsbild
  • Illustrationsbild

Utgångspris

3 395 000 kr

Kvarnvägen 38, 3 tr , Jakobsberg , Järfälla

Ring för visningVälkommen till denna nyproducerade lägenhet som erbjuder allt du kan tänka dig i en 4:a så som 2 balkonger, 2 badrum/wc med tvättdel, 3 sovrum och kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Bostaden genomsyrar goda materialval och behagliga färger. Endast några få minuters promenad till Jakobsberg C, pendeltåg och bussar samt närhet till Barkarby handelsplats som erbjuder större serviceutbud. Här bor du i ett trivsamt bostadsområde och nära till grönområden, promenadstråk och flertalet badplatser i kommunen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning utanför projektet!

94 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 168 kr Inkl Värme, Kallvatten, Förråd. (Exkl. Obl. tillägg för TV/internet tillkommer med en avgift på ca. 200 kr/mån
Typ:
Lägenhet
Boarea:
94 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
38
Byggår:
2016-2018
Driftskostnad:
520 kr/månad
Utgångspris:
3 395 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

94 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Genomgående vitmålade väggar och vitlaserad matt ekparkett 15 mm i hall, sovrum, vardagsrum och kök.

Hall:
Inbjudande hall med goda ytor för avhängning och skoställ samt ytterligare förvaring i garderoben och städskåpet.

Kök/Vardagsrum:
Fullt utrustat kök med allt du behöver för att hela familjen ska kunna laga mat tillsammans. Öppen planlösning från köket mot vardagsrummet med plats för matbord, soffa, tv, tv-bänk och annat möblemang. Härligt ljusinsläpp från breda fönsterpartier mot balkongen. Gråa kökssnickerier från Vedum med bänkskiva i laminat med färgen Dark mountain oak och marmor kakelplattor med ljusgrå fog. Rostfri dubbelho, engreppsblandare med hög pip och diskmaskinsavstängning i krom. Diskbänkskåp med dämpad fullutdragslåda, invändig låda samt kärl för avfallssortering. Bänkskåpen har dämpade fullutragslådor. Maskinell utrustning: Kyl och Frys från Electrolux i rostfritt. FrostFree automatisk avfrostning, spisfläkt från Swegon med helintegrerad volymkåpa, inbyggnadshäll från Electrolux i rostfritt med infälld bänkskiva med fyra zoner. Inbyggnadsugn från Electrolux i rostfritt utförande med varmluftsugn. Inbyggnadsmikro för väggskåp och helintegrerad diskmaskin från Electrolux.

Badrum:
Rymligt och stilrent badrum med goda materialval. Klinkergolv i matt utförande 97x97 mm i färgen dark grey med mellangrå fog och vita matta stående kakelplattor från Höganäs 250x400mm med ljusgrå fog. Vit kommod med två lådor som är fullt utdragbara från Vedum och tvättställ i porslin. Spegel med blank aluminiumram med eluttag placerat på väggen. Handdukskrokar, toaletthållare i krom från Smedbo pool. Takdusch med handdusch inkl. duschblandare i krom från Grohe. Raka invikbara duschväggar 80x90 i klarglas med grepp av blankpolerad krom. Golvmonterad wc-stol, elektrisk handdukstork i krom, vit tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med två väggfästa förvaringsskåp ovan sidställd tvättmaskin och torktumlare. Laminatbänkskiva i färgen Grey Lancelot Oak.

Wc/duschrum:
I anslutning från hallen ligger wc/duschrummet. Klinkergolv i matt utförande 97x97 mm i färgen dark grey med mellangrå fog och vita matta stående kakelplattor från Höganäs 250x400mm med ljusgrå fog. Golvmonterad toalettstol, vitt tvättställ med spegelskåp och dubbelluckor ovan samt belysning och eluttag. Handdukskrokar och elektronisk handdukstork, duschet med handdusch och duschdraperistång/skena.

Sovrum 1:
Masterbedroom med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och annat möblemang. Perfekt förvaring i den breda skjutdörrsgarderoben längs med väggen.

Sovrum 2:
Vägg i vägg med Sovrum 1 ligger detta sovrum med plats för säng, sängbord, garderob och annat möblemang.

Sovrum 3:
Detta sovrum har ingång från vardagsrummet och är perfekt barn/ungdomsrum. Plats för säng, sängbord och annat möblemang.

Balkongerna:
Två fantastiska möblerbara balkonger i två olika väderstreck varav den ena har ett soligt söderläge där man kan avnjuta såväl frukosten som sommarmiddagarna i solen.

Med reservation för felskrivning, se bilagan " mina inredningsval" under fliken "viktiga dokument".

ÖVRIGT:
- Vitmålade väggar
- Vitlaserat matt ekgolv, 3-stav
- Vita innerdörrar
- Dörrhandtag i krom
- Fönsterbänk i polerad kalksten
- Förråd tillhör bostaden, ca 1,5 kvm
- Rumshöjd ca 2,5 m

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 9, hiss finns

Pris

3 395 000 kr Utgångspris

Avgift

5 168 kr Inkl Värme, Kallvatten, Förråd. (Exkl. Obl. tillägg för TV/internet tillkommer med en avgift på ca. 200 kr/mån

Driftskostnad

6 240 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 960 kr
VA: 2 280 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Schablon baserad på den ekonomiska planen, se bilaga under fliken "viktiga dokument". Kostnad för hemförsäkring ber jag er vänligen säkerställa med försäkringsbolag

Andel av årsavgiften

1,79784%

Tillträde

September 2018

Byggnad

Byggnadsår

2016-2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Jakobsberg 2:2842

Förening

Namn

Brf Kvarnstugan

Om föreningen

Brf Kvarnstugan består av tre trapphus med 85 lägenheter i storlekarna 2-4 rum och kök. Planlösningarna är genomgående öppna för att skapa luftiga och ljusa lägenheter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats i soligt söderläge med utblick mot den lummiga och gröna gården. På gården skapas ytor för trevligt umgänge och kanske också en egen odlingslott.

I huset finns det också föreningslokal med pentry, grovtvättstuga, cykelrum, lägenhetsförråd och separata utrymmen för förvaring
av barnvagnar och rullstolar. Under huset byggs ett garage med 22 parkeringsplatser. Garaget nås enkelt med hiss direkt från trapphuset. Separat kö tillämpas.

ÖVRIGT:

Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husens undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften

Området ansluts till fjärrvärme och uppvärmningen av samtliga bostäder sker med vattenburen radiatorvärme. Ventilationssystemet är ett mekaniskt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Tilluft tillförs vardagsrum och sovrum med fönster via tilluftsdon. Frånluft evakueras via ventil i bad, WC/dusch och spiskåpa i kök. Ventilationsaggregaten, ett per trapphus, är placerade i fläktrum på vindsplanet.

Till varje lägenhet hör ett förråd. Förråden är placerade i utrymmen på entréplanen eller i källaren

Markkärl för organiska- och icke organiska hushållsopor är placerade utanför husen vid Kvarnvägen. Återvinningsrum för tidningar, kartong, plast, glas, metall och el finns vid garageinfart.

Antal lägenheter

85

TV och Bredband

Bostadsrättsföreningen tecknar ett grupp abonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med cirka 200 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

Parkering

I brf Kvarnstugan finns det 22 stycken garageparkeringar och 9 stycken markparkeringar. Föreningen kommer också att hyra 26 stycken parkeringsplatser från grannföreningen brf Kvarnen. Pris för garageparkering är idag 850 kr/mån och för markparkering 400 kr/mån.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
160 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
620 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
700 m
Stockholm Quality Outlet
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mjölnarens Förskola
190 m
Vittra Jakobsberg
360 m
Grundskolor
Olovslundskolan
450 m
Kvarnskolan
550 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
540 m
Kvarnskolan
550 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
280 m
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
610 m
Nordea Bank AB
610 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
2,3 km
Viksjö Golfklubb
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Simhallen i Jakobsberg
630 m
Medley Jakobsbergs simhall
630 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
630 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte