Kvarnvägen 38, 9 tr

Bilder

  • Nyproduktion
  • Fasadbild
  • Fasadbild
  • Illustrations bild
  • Fasadbild
  • Illustrations bild

Utgångspris

2 350 000 kr

Kvarnvägen 38, 9 tr , Jakobsberg , Järfälla

Missa inte chansen att bli den första personen att bo i denna nyproducerade lägenhet högst upp i huset med balkong i soligt söderläge! Gångavstånd till Jakobsberg C med mataffärer, restauranger och övriga butiker samt bussar och pendeltåg som tar dig in till Sthlm C på endast 21 min. Närhet till trevliga promenadstråk och grönområden samt flertalet badplatser i kommunen. Lägenheter erbjuder allt du behöver i en 2:a så som rymligt och stilrent badrum med tvättmaskin, sovrum med goda garderobsförvaringar och utgång till den soliga balkongen i söderläge och fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning utanför projektet!

41 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 457 kr Inkl Värme, Kallvatten, Förråd. (Exkl. Obl. tillägg för TV/internet tillkommer med en avgift på ca. 200 kr/mån
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
9, hiss finns
Lägenhetsnummer:
84
Byggår:
2016-2018
Driftskostnad:
370 kr/månad
Utgångspris:
2 350 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Genomgående vitmålade väggar och vitlaserad matt ekparkett 15 mm i hall, sovrum, vardagsrum och kök.

Hall:
Inbjudande hall med plats för avhängning samt inbyggd garderob från Vedum inredd med hylla och klädstång och städskåp från Vedum med slanghållare, hyllplan, medicinskåp, 2 utdragbara plastlådor.

Duschrum:
Rymligt och stilrent badrum med goda materialval. Klinkergolv i matt utförande 97x97 mm i färgen dark grey med mellangrå fog och vita matta stående kakelplattor från Höganäs 250x400mm med ljusgrå fog. Vit kommod med två lådor som är fullt utdragbara från Vedum och tvättställ i porslin. 615x606x480mm. Spegel med blank aluminiumram med eluttag placerat på väggen. Handdukskrokar, toaletthållare i krom från Smedbo pool. Takdusch med handdusch inkl. duschblandare i krom från Grohe. Raka svängbara duschväggar 80x90 i klarglas med grepp av blankpolerad krom. Golvmonterad wc-stol, elektrisk handdukstork i krom, vit kombimaskin från Electrolux och bänkskiva i laminat 30mm i kulören Grey Lancelot Oak.

Sovrum:

Trivsamt sovrum med 3 garderober och härligt ljusinsläpp samt utgång till balkongen. Plats för dubbelsäng, sängbord och annat möblemang.

Kök/Vardagsrum:
Fullt utrustat kök med allt du behöver i en 2rok. Öppen planlösning från köket mot vardagsrummet med plats för matbord, soffa, tv, tv-bänk och annat möblemang. Härligt ljusinsläpp från breda fönsterpartier mot balkongen.
Gråa kökssnickerier från Vedum med bänkskiva i laminat med färgen Dark mountain oak och marmor kakelplattor med ljusgrå fog. Rostfri dubbelho med stor och liten disklåda. Engreppsblandare med hög pip och diskmaskinsavstängning i krom. Diskbänkskåp med dämpad fullutdragslåda, invändig låda samt kärl för avfallssortering. Bänkskåpen har dämpade fullutragslådor. Maskinell utrustning: Kyl/Frys från Electrolux i rostfritt. FrostFree automatisk avfrostning, spisfläkt från Swegon med helintegrerad volymkåpa, inbyggnadshäll från Electrolux i rostfritt med infälld bänkskiva med fyra zoner. Inbyggnadsugn från Electrolux i rostfritt utförande med varmluftsugn. Inbyggnadsmikro för väggskåp och helintegrerad diskmaskin från Electrolux.

Balkong:
Rymlig balkong i soligt söderläge med plats för loungegrupp.

Med reservation för felskrivning, se bilagan " mina inredningsval" under fliken "viktiga dokument".

ÖVRIGT:
- Vitmålade väggar
- Vitlaserat matt ekgolv, 3-stav
- Vita innerdörrar
- Dörrhandtag i krom
- Fönsterbänk i polerad kalksten
- Förråd tillhör bostaden, ca 1,5 kvm
- Rumshöjd ca 2,5 m

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

9 av 9, hiss finns

Pris

2 350 000 kr Utgångspris

Avgift

2 457 kr Inkl Värme, Kallvatten, Förråd. (Exkl. Obl. tillägg för TV/internet tillkommer med en avgift på ca. 200 kr/mån

Driftskostnad

4 440 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 640 kr
VA: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Schablon baserad på den ekonomiska planen, se bilaga under fliken "viktiga dokument". Kostnad för hemförsäkring ber jag er vänligen säkerställa med försäkringsbolag

Andel i föreningen

1,11767%

Andel av årsavgiften

0,85461%

Byggnad

Byggnadsår

2016-2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Jakobsberg 2:2842

Förening

Namn

Brf Kvarnstugan

Om föreningen

Brf Kvarnstugan består av tre trapphus med 85 lägenheter i storlekarna 2-4 rum och kök. Planlösningarna är genomgående öppna för att skapa luftiga och ljusa lägenheter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats i soligt söderläge med utblick mot den lummiga och gröna gården. På gården skapas ytor för trevligt umgänge och kanske också en egen odlingslott.

I huset finns det också föreningslokal med pentry, grovtvättstuga, cykelrum, lägenhetsförråd och separata utrymmen för förvaring
av barnvagnar och rullstolar. Under huset byggs ett garage med 22 parkeringsplatser. Garaget nås enkelt med hiss direkt från trapphuset. Separat kö tillämpas.

ÖVRIGT:

Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husens undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften

Området ansluts till fjärrvärme och uppvärmningen av samtliga bostäder sker med vattenburen radiatorvärme. Ventilationssystemet är ett mekaniskt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Tilluft tillförs vardagsrum och sovrum med fönster via tilluftsdon. Frånluft evakueras via ventil i bad, WC/dusch och spiskåpa i kök. Ventilationsaggregaten, ett per trapphus, är placerade i fläktrum på vindsplanet.

Till varje lägenhet hör ett förråd. Förråden är placerade i utrymmen på entréplanen eller i källaren

Markkärl för organiska- och icke organiska hushållsopor är placerade utanför husen vid Kvarnvägen. Återvinningsrum för tidningar, kartong, plast, glas, metall och el finns vid garageinfart.

Antal lägenheter

85

TV och Bredband

Bostadsrättsföreningen tecknar ett grupp abonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med cirka 200 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

Parkering

I brf Kvarnstugan finns det 22 stycken garageparkeringar och 9 stycken markparkeringar. Föreningen kommer också att hyra 26 stycken parkeringsplatser från grannföreningen brf Kvarnen. Pris för garageparkering är idag 850 kr/mån och för markparkering 400 kr/mån.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
150 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
650 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
720 m
Stockholm Quality Outlet
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mjölnarens Förskola
210 m
Vittra Jakobsberg
370 m
Grundskolor
Olovslundskolan
430 m
Kvarnskolan
550 m
Gymnasium
Kvarnskolan
550 m
Gymnasieiskolornas information Järfälla
560 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
300 m
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
630 m
Nordea Bank AB
630 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
2,3 km
Viksjö Golfklubb
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Simhallen i Jakobsberg
640 m
Medley Jakobsbergs simhall
640 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
640 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte