Viggengatan 14, 2 tr.

Bilder

  • Kök med matplats och vardagsrum i vinkel
  • Fasadbild
  • Balkongen
  • Helkaklat wc/duschrum med tvättmaskin
  • Fullt utrustat kök med matplats

Fast Pris

2 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Viggengatan 14, 2 tr. , Barkarbystaden , Järfälla

2:a på 56 kvm. i toppskick med fullt utrustat kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet och utgång till balkong. Sovrum med gott om garderober. Helkaklat WC-/duschrum med tvättmaskin. Stora torget i Barkarby med ICA och övrig service runt hörnet. Flexibel inflyttning.

56 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 375 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2018
Driftskostnad:
425 kr/månad
Fast Pris:
2 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten erbjuder en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer. Denna fastighet har återvinning av värmen i frånluften, individuell mätning av varmvatten och energieffektiva installationslösningar - hållbart hus med hög miljöstandard och avfallskvarn i köket. Ta chansen och bosätt dig i Barkarbystadens expansiva och eftertraktade område med närhet till pendeltåg, all tänkbar shopping och livsmedelsbutiker, gym samt Järvafältet och dess natur.

Bostaden har genomgående ekparkett (3 stav lamellparkett mattlackad), vitmålat grängat tak och vitmålade väggar samt presenterar följande planlösning:

Hall:
Säkerhetsdörr. Plats för hathylla och garderob. Släta och vitmålade väggar och parkettgolv.

Klädkammare/förråd: Rymlig och praktisk klädkammare/förråd, inredd med släta och vitmålade väggar och parkettgolv.

Kök/Vardagsrum: Öppen planlösning mellan kök- matplats och vardagsrum, där kökets arbetsdel är i vinkel mot matplats och vardagsrummets sällskapsytor. Kökssnickerier från Vedum i klassiskt vitt (Maja) med grepplist i rostfritt. Bra köksdel med bänkskiva i laminat (Carrara bianco), kakel (vit blank) samt diskbänksplåt heltäckande (Atlantic HBX). Maskinell utrustning från Siemens: Glaskeramikhäll, diskmaskin (speedmatic), inbyggnadsugn (IQ300 vit) inbyggnadsmicro (IQ500 vit), kyl/frys (IQ300 vit) samt spotlights (rund led 3w).

Balkong: Med utgång från vardagsrummet ges tillträde till ca.7 kvm balkong i soligt söderläge med vy mot innergården.

Dusch/wc: Helkaklat badrum med klinker (Antracit matt 9,7x9,7cm rak läggning) och kakel (Vit blank 20x40 liggande rak sättning). Hörndusch (Linc Angel) med väggar i klarglas, wc-stol, handfat med kommod i vitt, spegelskåp (Free bas 600). Tvättavdelning med kombimaskin i vitt. Ett fint badrum som kommer vara i exemplariskt skick eftersom ingen kommer hinna använda det innan dig. Golvvärme finns.

Sovrum: Släta och vitmålade väggar och parkettgolv. Med plats för säng, sängbord och skrivbord. 2 dubbelgarderober och linneskåp.

ÖVRIGT:
I avgiften ingår värme och kallvatten. Kostnad tillkommer för tappvarmvatten enligt uppmätt förbrukning samt för hushållsel enligt schablon. Se angivna driftskostnader på objektet.
Innerdörrar: Easy clever-line GW vit
Golv: Ek Como 3-stav mattlackad lamellparkett, 15mm.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Per Stenmark, telefon 08-580 104 60/08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Pris

2 495 000 kr Fast Pris

Avgift

3 375 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

5 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
VA: 1 600 kr

Andel i föreningen

1,3858%

Andel av årsavgiften

1,3858%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerrutor

Fastighetsbeteckning

Barkarby 2:46

Övrigt

Balkong 7 kvm

Förening

Namn

Brf Sparvhöken

Om föreningen

Kvarter 10 ligger centralt i Barkarbystaden och omfattar 3 huskroppar om 4-5 våningar ovan mark runt en grönskande och trivsam innergård. Totalt är det 138 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök i storlek 32-116 kvm. Alla lägenheter på våning 5 har både takterrass och balkong. Kvarteret är indelat i två bostadsrättsföreningar, Brf Stenfalken och Brf Sparvhöken.

Brf Sparvhöken omfattar 55 lägenheter, delar garage med Brf Stenfalken och disponerar ca 30 platser av totalt 74 st.
Föreningen är ansluten till fiber, har ett vattenburet radiatorsystem och mekanisk frånluft med värmeåtervinning. Matavfallskvarn finns i kök och förråd är beläget i respektive lägenhet med undantag från några som disponerar detta externt, utanför bostaden.

Se föreningens ekonomiska plan och stadgar under fliken viktiga dokument.
Med reservation för felskrivning.

Antal lägenheter

55

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till såväl avkoppling som plats för picknick. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Pâtisserie Sthlm HB
180 m
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
330 m
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
820 m
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
570 m
Barkarby Familjedaghem
950 m
Grundskolor
Herrestadskolan
190 m
Karlslund för- och grundskola
570 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
2,2 km
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,2 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
2,6 km
PRO:s Folkhögskola
3,3 km
Banker
Swedbank
2 km
FOREX Bank
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,2 km
Kista Golfcenter Driving range
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Veddestavallen Idrottsplats
990 m
Veddestavallen
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,4 km
Nälstaspåret Motionsspår
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte