Tubvägen 19

Bilder

Som Utgångspris

4 550 000 kr

Bevaka slutpriset

Tubvägen 19 , Viksjö , Järfälla

Suveränt belägen familjevilla på återvändsgata med lugnt, idylliskt och rofyllt läge! Framsida med stor trädäckad altan i soligt sydvästläge och baksidan även den med trädäckad altan som delvis är under tak. Utbyggd entré ger ordentlig hallförvaring, tvättstuga med klinkergolv och golvvärme, Puustelli kök från 2011 med granitbänk, stort vardagsrum med moderna fönster ner till golv och altandörr, fyra sovrum på övre plan samt helkaklat badrum med inbyggt bubbelbadkar. På fastigheten finns även garage med fjärrstyrd port, extern förrådsbyggnad samt isolerad friggebod med internet uppkoppling som tidigare använts som kontor. Tak-konstruktion ombyggt 2007. Fiber bredband finns installerat. På promenad- eller cykelavstånd finns Mälarens orörda strand, underbara strövområden i Hummelmoras skyddade naturområden, elbelysta motionsspår, badstränder, båthamn och Viksjö GK med 18+9 håls golfbana. Det är heller inte långt till omtyckta förskolor/skolor och Viksjö centrums utbud av service och affärer. Huset är förhandsbesiktigat och ansvarsförsäkrat.

135 kvm, 6 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
135 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
477 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
3 601 kr/månad
Som Utgångspris:
4 550 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
4 300 000:- 2 2018-05-21 10:48
* 4 250 000:- * 1 *2018-04-27 09:17
* 4 200 000:- * 1 *2018-04-26 13:23

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

135 kvm

Rumsbeskrivning

Samtliga rum har uttag för trådburet bredband inklusive friggeboden. Genomgående för samtliga spotlights är att dom är dimmbara förutom badrumsskåpet i wc entréplan och i köksfläkten.

Entré/ Hall
Den utbyggda entrén gör att det här finns gott om plats för avhängning. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger trälaminat med golvvärme. Bakom dig stänger du med modern ytterdörr med elektroniskt lås. Fönster vetter ut mot framsidans altan. Längre in i hallen ligger klinkergolv, även här med golvvärme och här finns gott om utrymme för ytterkläder eller annan förvaring. I taket sitter dimmbara spotlights.

Tvättstuga
Klinkergolv med golvvärme och ljust målade väggar. Här finns arbetsbänk med infälld tvättho, kombinerad tvättmaskin och torktumlare (2017) samt varmvattenberedare (Nibe, 2014). I taket sitter infällda spotlights.

WC
Klinkergolv med golvvärme och vitmålade väggar. Här finns wc, handfat och spegelskåp med spotlights. I taket sitter infällda spotlights.

Kök - Puustelli, 2011
Köket helrenoverades 2011 med nya stommar från Puustelli, ny maskinpark och massiv stenbänk. Kökssnickerier i vit färg med dimmer-belyst vitrinskåp och massiv granitbänk i pärlgrå färg, ovanför sitter vita kakel som stänkskydd och LED spotlights. Köksö finns med trälaminatbänk och dubbla frysar integrerade undertill och dimmbar belysning ovanför. Mot baksidan finns fönster ner till golv och altandörr. På golvet ligger trälaminat med golvvärme och väggarna är vitmålade. Köket är utrustat med fullstor kyl, dubbla integrerade frysar i köksön, 70 cm bred infälld induktionshäll, fläktkåpa i rostfritt, infälld och hörnställd diskho, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn & micro i praktisk arbetshöjd, samt skafferi med utdragbara lådor.

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för både matsalsmöblemang och soffgrupp. På golvet ligger trälaminatgolv och väggarna är vitmålade. Stora fönsterpartier mot baksidan där moderna fönster går ner till golvnivå och här finns altandörr mot baksidans altan.

Övre hall/ allrum
Väggarna är grålaserade och trälaminatgolv som utan tröskel löper vidare in i sovrum 3 & 4. Rummet används idag som bibliotek men här kan man även ha mindre tv-hörna.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med ljust trälaminatgolv och vitmålade väggar. Fönster vetter mot baksidan.

Sovrum 2
Även här ett rymligt sovrum med ljust trälaminatgolv och vitmålade väggar samt med fondvägg av gråmålad träpanel. Fönster vetter mot baksidan.

Sovrum 3
Det något mindre sovrummet har samma trälaminatgolv som i allrummet och här är det också grålaserade väggar.

Sovrum 4
Stort sovrum med trälaminatgolv och ljust gulmålade väggar. Här finns förvaring i garderobsutrymme bakom draperi. Fönster vetter mot framsidan.

WC/ Badrum/ Ångdusch
Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Här finns inbyggt bubbelbadkar, duschkabin med takdusch, glasväggar och ångduschfunktion, handfat med bred kommod, spegel med belysning, wc, handdukstork, inbyggda högtalare samt vädringsfönster. I taket sitter infällda dimmbara spotlights.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans kedjehus

Byggnadsår

1971 Ombyggt 2011

Uppvärmning

Direktverkande el + luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 februari 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 192 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglaskassetter
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor (2007)
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Stor trädäckad altan med infälld belysning på framsidan i soligt sydvästläge. Altanen omgärdas av staket som skyddar mot insyn.

Trädäckad altan med infälld belysning finns även på baksidan. Här är den delvis under tak.

Åtgärder som utförts av nuvarande ägare:
- Tak konstruktionen byggdes om 2007. Det tidigare platta taket gjordes om till sadeltak med betongpannor.
- Luftvärmepump installerades 2008.
- Fasaden målades om 2009.
- Köket helrenoverades 2011. Puustelli kök med massiv stenbänk, nya stommar samt maskinpark.
- Entrén byggdes ut och färdigställdes 2011. Här är det golvvärme.
- Oljefyllda radiatorer i hela huset.
- Ny varmvattenberedare 2014 (Nibe).
- Fönster har bytts ut löpande.
- Fiber bredband är installerat i fastigheten.
- 2017 installerades infälld belysning i dom båda altanerna.
- Larm finns installerat och ingår i huset. Larmet är ett köpt larm och kan anslutas till valfritt utryckningsbolag.

Radonmätning är utförd 2006 och värdet uppmättes till 100 Bq/m3. Gränsvärdet för människors hälsa ligger på 200 Bq/m3 enligt strålsäkerhetsmyndigheten.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:338

Övriga byggnader

På fastigheten finns förutom bostadshuset tre mindre byggnader.

- Varmbonat garage med fjärrstyrd port
- Varmbonad friggebod med internetuppkoppling. Användes tidigare som kontor.
- Förrådsbyggnad perfekt för förvaring.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

43 220 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 36 220 kr
VA: 4 500 kr
Renhållning: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 562 000 kr, varav byggnadsvärde 1 328 000 kr

Summa pantbrev

3 514 000 kr

Tomt

Areal: 477 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc

Samfällighet: Järfälla Viksjö S:19

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
1,1 km
Norrbacka Livs
1,6 km
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,7 km
Stockholm Quality Outlet
3,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Högby Förskola
140 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Råsten
510 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
1,8 km
Grundskolor
Högbyskolan
150 m
Viksjöskolan
1 km
Gymnasium
Mälargymnasiet
2 km
Kvarnskolan
2,1 km
Banker
Swedbank
1 km
Nordea Bank AB
2,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
2,5 km
Hässelby Golfklubb
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
1,1 km
Viksjövallen
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte