Kalvshällavägen 44

Bilder

  • Kvarter 10 i Barkarbystaden
  • Utmärkt läge för den egna verksamheten
  • Bokalen med Parkvägen till vänster i bild
  • Bokalen i hörnet Kalvshällavägen/Parkvägen
  • Gröna miljöer på stora torget i Barkarbystaden

Som Utgångspris

2 950 000 kr

Bevaka slutpriset

Kalvshällavägen 44 , Barkarbystaden , Järfälla

Unikt tillfälle som sällan återkommer i centrala Barkarbystaden. Nu har vi nöjet att förmedla en bokal på 77 kvm, som kan användas som bostad eller som lokal/butik för den egna verksamhet. Lämpliga användsområden kan vara kontorsverksamhet, ekonomi, skönhet mm. Bra affärs- och skyltläge ut mot Parkvägen/Kalvshällavägen. Juridisk person accepteras som köpare. Tillträde sker tidigast den 20 februari 2018.

77 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 678 kr inkl värme och kallvatten. Hushållsel ca 336 kr och varmvatten ca 188 kr/mån.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
2017-2018
Driftskostnad:
547 kr/månad
Som Utgångspris:
2 950 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

77 kvm

Rumsbeskrivning

Nuvarande ägare har ännu inte fått nyckeln men har valt att inte flytta in i bostaden varpå den kommer att överlåtas i utmärkt skick med fina material och färgval. Bokalen är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer. Denna fastighet har återvinning av värmen i frånluften, individuell mätning av varmvatten och energieffektiva installationslösningar - hållbart hus med hög miljöstandard och avfallskvarn i köket. Eventuella tilval går inte att göra och eventuella lokalanpassningar för den egna verksamheten kommer att bekostas av köparen. Tillvalskostnaderna behöver inte vara särskilt stora då grundvalen är av hög standard, se vår visningslägenhet på Parkvägen 7 för standard.
Bostaden har genomgående ekparkett (3 stav lamellparkett mattlackad), vitmålat grängat tak och vitmålade väggar samt presenterar följande planlösning:

Hall:
Avhängningsmöjligheter vid hatthylla samt en garderob och säkerhetsdörr.

Kök och Vardagsrum på ca 29 kvm med öppen planlösning.
Köket kommer från Vedum i modern tidlös design med släta vita luckor i kombination med detaljer i rostfritt som grepplister, den praktiska heltäckande diskbänken och den snyggt designade fläktkåpan från Franke.
Vitvaror i övrigt kommer från Siemens. Kakel i vitt med rektangulärt format monteras som stänkskydd på vägg mellan bänkskiva och underkant väggskåp och förstärker känslan av det moderna tidlösa köket.
Infällda spotlights under väggskåp med dimmerfunktion ger ljus både för stunder som kräver bra belysning och stunder då en dämpad belysning känns mer rätt.
Pardörrar finns ut mot Parkvägen.

Dusch/wc
Badrum går i stilrent vitt och grått med inslag av krom. Helkaklade väggar och klinker på golv ger ett gediget intryck och skapar vackra ytor i rummet.
Spegelskåp och kommod med låder erbjuder lyxig förvaring i badrummet och som en extra finess monteras ett eluttag i en av lådorna i underdelen för hårfön eller plattång.En duschhörna med invikbara dörrar av klarglas och profiler i krom maximerar funktion och rymd i badrummet.

Nedre etage:
Trappa leder ner till ett allrum med stora fönster ut mot Kalvshällavägen och Parkvägen, där det också finns en entrédörr ut mot Parkvägen.
Här finns också ett lyftbord mellan de båda etagen i bokalen.

ÖVRIGT:
Förrådet på ca 2 kvm är integrerad i lägenheten.

Läs mer på: www.kvarter10.se
Där finner du all information om projektet.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare torbjorn.johansson 08-120 229 02 eller via e-mail: torbjorn.johansson@husmanhagberg.se.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 4, hiss finns

Pris

2 950 000 kr Som Utgångspris

Avgift

3 678 kr inkl värme och kallvatten. Hushållsel ca 336 kr och varmvatten ca 188 kr/mån.

Andel i föreningen

1,179%

Andel av årsavgiften

1,179%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

2017-2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:45

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 567 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 307 kr
VA: 2 260 kr

Kommentar

Individuell debitering sker av varmvatten och hushållsel. Kostnaden är schablonmässigt framräknad.

Övrigt

Det ska noteras att det inte är Viktor Hanson Byggnads AB eller brf Stenfalken som säljer lägenheten. Säljaren är en privatperson som tecknat upplåtelseavtal, men som av privata skäl har valt att sälja lägenheten. Mot bakgrund härav säljs inte lägenheten till fast pris och budgivning kan förekomma om intresset för lägenheten är stort.
Då byggnadsarbeten i huset och i området pågår så finns de tyvärr ingen möjlighet att se lägenheten invändigt utan den säljs på ritning.

Förening

Namn

Brf Stenfalken

Om föreningen

Kvarter 10 ligger centralt i Barkarbystaden och kommer att omfatta 3 huskroppar om 4-5 våningar ovan mark runt en grönskande och trivsam innergård. Totalt blir det 138 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök i storlek 32-116 kvm. Alla lägenheter på våning 5 har både takterrass och balkong. Kvarteret delas in i två bostadsrättsföreningar, Brf Stenfalken och Brf Sparvhöken.

Brf Stenfalken omfattar 83 lägenheter, delar på garage med Sparvhöken och disponerar ca 44 platser av totalt 74 st.
Föreningen är ansluten till fiber, har ett vattenburet radiatorsystem och mekanisk frånluft med värmeåtervinning. Matavfallskvarn finns i kök och förråd är beläget i respektive lägenhet med undantag från några som disponerar detta externt, utanför bostaden.

Se föreningens ekonomiska plan och stadgar under fliken viktiga dokument.
Läs mer om projektet på: www.kvarter10.se

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
360 m
Coop Nära
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
860 m
Veddesta Centrum
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
490 m
Dalens Förskola
970 m
Kollektivtrafik
Stora torget
220 m
Herrestavägen
510 m
Grundskolor
Herrestadskolan
70 m
Karlslund för- och grundskola
490 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
2,2 km
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,3 km
Universitet & Högskolor
Institutet för Internationell Ekonomi
4,6 km
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
4,6 km
Banker
Swedbank
2,1 km
FOREX Bank
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,3 km
Akalla-Kanaan 98 Bgk
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Veddestavallen Idrottsplats
1,1 km
Tallbohov Idrottsplats
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,5 km
Nälstabadet
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte