Traktorvägen 38, 1 tr

Bilder

  • Vy från loftvåning
  • Välkommen till Traktorvägen 38
  • Öppen planlösning på entréplan
  • Bardisk avgränsar köket
  • Ljust kök från Ballingslöv

Fast Pris - F. Till Kvarn

2 350 000 kr

Bevaka slutpriset

Traktorvägen 38, 1 tr , Viksjö , Järfälla

FAST PRIS! Mini 3:a med stort allrum samt loftvåning med 2 sovrum, varav ett går att använda som kontor. Ljus och fräsch nymålad lägenhet utöver det vanliga med en enorm takhöjd i allrummet och bardisk med plats för barstolar vilken avgränsar köket. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt nytt handfat med kommod. Vid entrén finns klädkammare och förråd. Här bor du, i ett lugnt och trivsamt område, granne med Viksjö centrum som bl.a. erbjuder goda busskommunikationer till Jakobsberg och Barkarby, Ica, systembolaget, apoteket och flertalet restauranger.

63 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
4 705 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud), exkl. bredband med IP-telefoni (125kr/mån)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
17
Byggår:
2001
Driftskostnad:
283 kr/månad
Fast Pris - F. Till Kvarn:
2 350 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning
Hall/entré

Med egen separat ingång en trappa upp får du känslan av att bo i radhus. Väl inne i bostaden möts du utav en ljus och välkomnande hall med linoleumgolv och nymålade vita väggar. Avhängning av ytterkläder direkt till höger på hatthylla samt plats för garderob. Till vänster finns en klädkammare samt plats för spegel.

Klädkammare

God förvaring med hyllplan och klädstång samt ett städskåp.

Vardagsrum/allrum

Det är detta rum som är bostadens hjärta och själ med en enastående takhöjd och vy mot loftvåningen. I en trivsam och öppen planlösning med köket ger detta allrum plats för både en sällskapsdel och matplats för ca 4-6 personer. Ekparkett och vita nymålade väggar. Här finns utgång genom pardörrar till balkongen.

Balkong

Vackra pardörrar ut till den möblerbara balkongen i soligt sydvästligt läge utan direkt insyn. Här kan du njuta av solen under eftermiddag och kväll. Bostadens gavelläge ger fint med ljus åt hela entréplanet

Kök

Bra planerat kök i vinkel med vita kökssnickerier från Ballingslöv, kakel i vitt ovanför dubbel-diskho i rostfritt med avställningsyta och bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning: Spis (Gorenje, dec 2016), kombinerad kyl/frys (Electrolux, 2001), diskmaskin (Electrolux, 2014) och köksfläkt (Futurum, 2001). Trivsamt fönster för ljusinsläpp samt monterad bardisk med plats för två barstolar samt förvaring på andra sidan. Köksön/bardisken ger även godare arbetsytor i köket och skärmar av köksdelen på ett utmärkt sätt från matplatsen och allrummet. Vitmålade väggar och linoleumgolv.

Badrum

Helkaklat badrum med ljust klinker och vitt kakel med ljusblå bård. Dusch med välvda och vikbara duschväggar i glas, installerades 2007, handdukstork, handfat med kommod (2017), wc-stol, spegelskåp med belysning samt tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare) Electrolux.

Övre plan/ Loftvåningen

Denna mysiga tvåa utmärker sig genom dess loftlösning. Jämfört med original planlösningen har det stora loftet delats av och skapat två sovrum. Du kan med fördel använda det ena som gästrum/kontor då det andra rymmer en dubbelsäng.

Sovrum/Kontor

Ljus linoleummatta och målade väggar i vitt. Plats för enkelsäng, arbetsplats och garderob.

Sovrum

Ljus linoleummatta och målade väggar i vitt. Plats för dubbelsäng, arbetsplats och garderob.

VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar:

Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening:

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Pris

2 350 000 kr Fast Pris - F. Till Kvarn

Avgift

4 705 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud), exkl. bredband med IP-telefoni (125kr/mån)

Andel i föreningen

4,56766%

Andel av årsavgiften

4,56766%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omgående eller ö.k

Byggnad

Byggnadstyp

2-planshus utan hiss

Byggnadsår

2001

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:597

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 200 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

- Förråd finns att tillgå i separat byggnad nedanför entrétrappan
- Balkong i soliga sydväst

Åtgärdslista:
2016 dec - Ny spis
2016/17 - Målning av väggar och trappa
2017 juli - Nytt handfat och kommod i badrummet

För kännedom så är bostaden registrerad som en 2:a i bostadsrättsföreningens lägenhetsregister men disponeras idag som en mini 3:a.
Bredband via bredbandsbolaget och IP-telefoni är inkluderat i månadsavgiften (till en kostnad av 125 kr i månaden)
Förråd ingår till bostaden och är placerat i separat byggnad precis nedanför entrén.

Förening

Namn

Pinjen

Om föreningen

Välkommen till Brf Pinjen som består av 24 lägenheter fördelade på 4 stycken 2-våningshus, byggda 2001. Alla med egen ingång.
Det finns två storlekar på lägenheterna den ena är 1 rok på 44,5 kvm, loftlägenheterna är på 63 kvm och har samma planlösning som 1:orna med den skillnaden att ett sovloft kommit till.

TV och Bredband

Bredband via bredbandsbolaget och IP-telefoni är inkluderat i månadsavgiften (till en kostnad av 125 kr i månaden)

Parkering

Parkering
Parkering finns på baksidan av gården till en kostnad av 250 kr/månaden. Separat kö hos HSB.

Övrigt

Föreningen fakturerar säljaren en överlåteseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen har en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning.

Gemensam städning sker 2 ggr per år. Det går snabbt och enkelt att ta sig till Järfälla. Det tar ca 20 minuter med tåg eller bil från Stockholm city till centralorten Jakobsberg. Det finns bra kommunikationer med bl.a en direktbuss till Sergels torg i rusningstrafik.

Hemsida
http://www.hsb.se/norrastorstockholm/pinjen/valkommen-till-brf-pinjen-i-viksjo

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
140 m
Norrbacka Livs
460 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,4 km
Veddesta Centrum
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Traktor Förskola
90 m
Tilly Wahlgren Service
280 m
Kollektivtrafik
Viksjö Viksjöplan
100 m
Viksjö centrum
270 m
Grundskolor
Viksjöskolan
230 m
Högbyskolan
650 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
1,4 km
Järfälla Gymnasieskolor
1,4 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Frågor
5,4 km
Banker
Swedbank
190 m
Nordea Bank AB
2,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
1,3 km
Viksjö Golfklubb
1,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
130 m
Viksjövallen
170 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,6 km
Baset Mälaren
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Mariana Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte