Barkarbyvägen 69 vån 3

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum i öppen planlösning med kök
  • Köksinredning i vitt med rostfria handtag
  • Ljust och luftigt mellan kök och vardagsrum
  • Balkong med utgång från vardagsrum

Barkarbyvägen 69 vån 3 , Barkarbystaden , Järfälla

Passa på innan nya skärpta amorteringskravet den 1/3!

FAST PRIS 3.200.000kr - först till kvarn!

Tillträde helt flexibelt, snabbt eller längre fram mot sommaren spelar ingen roll. Du som äger en bostad idag hinner i därmed sälja din i lugn och ro!

Brf Viggen - välplanerad och yteffektiv fyrarummare med två soliga balkonger, 3 fina sovrum och stor social yta med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Tv och bredband inkluderad i avgiften. Måste upplevas på plats för att kunna ta in rymden och de generösa ytorna. Här bor du bara ett stenkast från pulsen och all tänkbar service med goda kommunikationer till Sthlm C! Välkommen till Järfällas hetaste område.

89 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 266 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
89 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
383 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

89 kvm

Rumsbeskrivning

Ta chansen och bosätt dig i Järfällas mest expansiva och eftertraktade område med Järvafältet och dess natur, all tänkbar shopping och livsmedelsbutiker samt gym runt knuten. Kommunikationerna är goda med buss till Barkarby pendeltågsstation och det blir ännu bättre 2024 då T-bana är planerad till området.

Bostaden har genomgående lackad ekparkett, vitmålade väggar samt tak i vitt och presenterar följande planlösning:

Hall:
Bra planerad hall med goda avhängningsmöjligheter vid hatthylla samt plats för garderob eller byrå. Teknikskåpet är placerat här och erbjuder Telia triple play (se detaljerad information under övrigt) med multimedia uttag i vardera rum. Städskåp, säkerhetsdörr.

Kök/Vardagsrum:
Bostadens hjärta finns i den öppna planlösningen mellan kök- matplats och vardagsrum. Sällskapsytorna är väl tilltagna och erbjuder fönster i två väderstreck där ljuset flödar in. Du har även tillgång till två balkongen, en med utgång från vardagsrummet och med utgång från köket, så att du kan avnjuta både morgon-/dagssol från köksbalkongen och sen kvällssol på balkongen utanför vardagsrummet. Från kökets balkong har du blick ut över gatan och från vardagsrummet mot föreningens fina innergård. Kökssnickerier från Vedum i klassiskt vitt med handtag i rostfritt och vitvaror från Electrolux. Gott om förvaring och arbetsytor, underlimmad diskho i bänkskiva i svart laminat med kakel i stilrent blankt vitt ovan. Bänkbelysning under överskåpen. Maskinell utrustning från Electrolux: spishäll, varmluftsugn och spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Matplats för i princip hur många som helst pga. de öppna ytorna men med ett matbord vid fönstret ryms ca 6-8 personer. Avfallskvarn finns vilket är mycket praktiskt och miljövänligt. Vardagsrumsdelen rymmer soffa, tv-bänk och fåtölj.

Badrum:
Helkaklat badrum med klinker i svart ton och kakel i vitt. Duschutrymme med glasvägg, badkarsblandare (dvs förberett för badkar vilket det finns plats för), wc-stol, handfat med kommod i vitt och spegelskåp med infällda spotlights ovan. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare (Electrolux), arbetsbänk i svart med förvaringsskåp ovan i vitt. Ett rymligt badrum i exemplariskt skick.

Sovrum 1:
Trivsamt sovrum om 13 kvm med plats för dubbelsäng, arbetsbord eller byrå. Tre garderober direkt till höger. Beläget med fönster ut mot gatan i sydost.

Sovrum 2:
Något mindre sovrum om 10kvm med plats för enkelsäng eller bredare säng för två. Två garderober direkt till vänster. Ljust rum med fönster i nordväst ut mot gården.
Sovrum 3:
Bostadens minsta sovrum är beläget med ingång från hallen och har en yta om 7 kvm. Fönster ut mot balkongen i sydost. Två garderober direkt till höger.
Balkong 1:
Med utgång från kökets matplats finns denna balkong om ca 8 kvm och sol stor del av dagen tack vare dess sydostläge. Plats f��r matbord, stolar mm.
Balkong 2:
Bostadens andra balkong nås från vardagsrummet och vetter in mot den fina innergården och nås av sen kvällssol i nordväst. Yta om ca 6 kvm och rymmer även den matbord och stolar, eller en loungehörna som nuvarande ägare har möblerat med.
ÖVRIGT:
Fönsterbänkar: Grå sten
Innerdörrar: Vita släta (Dooria Polar 1000) Handtag från Assa i blankt krom.
Garderober: Vedum (Lucka Maja i vitt med kromat handtag)

KABEL-TV/BREDBAND:
I månadsavgiften ingår Telia Tripple play. I Tripple play ingår tv (basutbud med 18 tv kanaler, Digital TV Lagom) samt 2 digitalboxar, bredband och bredbandstelefoni (du måste själv beställa ett telefonnummer till detta).

FÖRRÅD, CYKELRUM, P-PLATS:
Under gården blir det ett för hela kvarteret gemensamt garage som du når direkt från hissen. Här är även lägenhetsförråd och cykelförråd belägna. Varmt, skönt och bekvämt under de kalla vintermånaderna. För Viggen finns det 44 garageplatser som kan nyttjas för ca 850 kr/mån. Separat kö. I dagsläget även fria p-platser på gatorna i avsedda parkeringsfickor.

GÅRDEN:
Gården består av lummig grönska med träd, grusgångar, gräs och buskar. Öppningar mellan husen låter sol och dagsljus tränga in och skapa en trivsam atmosfär på den väl tilltagna innergården. Träffpunkter och lekplatser placeras i de mest soliga lägena.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

5 266 kr inkl. värme, vatten, digital-TV, IP-telefoni och bredband

Driftskostnad

4 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 800 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,554%

Andel av årsavgiften

1,554%

Tillträde

Överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX-system

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isoler

Övrigt

I området finns separat lägenhetsförråd, cykelrum, soprum, barnvagns - och rullstolsförråd.
Under den gemensamma innergården finns ett garage som delas med grannföreningen Jaktfalken. Preliminärt finns 44 garageplatser åt de boende i brf Viggen. Kostnad för dessa är ca 850 kr/mån. Kö kan förekomma till garageplatser.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:38

Förening

Namn

Brf Viggen

Om föreningen

I Brf Viggen som ligger utmed Barkarbystadens paradgata, Barkarbyvägen och Herculesvägen, finns 81 bostäder i olika storlekar. Från bekväma 2:or på 41 kvm till 5-rumslägenheter på 99 kvm. Föreningen har också 6 lokaler för kontor och service upplåtna med hyresrätt. Postlåda till lägenheten är placerad i husets entré. Ett fack för dagstidningen är placerad utanför vardera medlems lägenhetsdörr.

Teknisk förvaltning Driftia Förvaltning AB

Ekonomisk förvaltare SBC.
Föreningen har fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg genom Folksam.

Överlåtelseavgift erlägges av köparen samt pantsättningsavgift 443 kronor erlägges av köparen
Med reservation för ev. ändringar

Antal lägenheter

81

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår Telia Tripple play. I Tripple play ingår tv (basutbud med 18 tv kanaler, Digital TV Lagom) samt 2 digitalboxar, bredband och bredbandstelefoni (du måste själv beställa ett telefonnummer till detta).

Parkering

Under gården är det ett för hela kvarteret gemensamt garage som du når direkt från hissen. Här är även lägenhetsförråd och cykelförråd belägna. Varmt, skönt och bekvämt under de kalla vintermånader. För Viggen finns det 44 garageplatser som kan nyttjas för ca850 kr/mån. Separat kö. Garaget delas med grannföreningen Brf Jaktfalken.

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
240 m
Pâtisserie Sthlm Handelsbolag
500 m
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
700 m
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
260 m
Dalens Förskola
710 m
Grundskolor
Herrestadskolan
230 m
Karlslund för- och grundskola
260 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,1 km
Didaktus Jakobsberg
2,1 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
2,5 km
PRO:s Folkhögskola
3,3 km
Banker
Swedbank
2 km
FOREX Bank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,4 km
Kista Golfcenter Driving range
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Järfälla musikklasser
1,1 km
Veddestavallen Idrottsplats
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,4 km
Nälstaspåret Motionsspår
5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte