Vasavägen 51, 3 tr.

Bilder

  • Vy från balkongen
  • Ljust vardagsrum med utgång till stor balkong i söder
  • Arbetsytor i köket
  • Renoverat kök med matplats
  • Helrenoverat WC-/duschrum

Utgångspris

1 895 000 kr

Bevaka slutpriset

Vasavägen 51, 3 tr. , Jakobsberg , Järfälla

Ljus, renoverad och smakfullt inredd 2:a högst upp med balkong och på gångavstånd till c. & p-tåg. Låg avgift!. Lägenheten erbjuder renoverat och fullt utrustat kök med matplats, sovrum, renoverat och helkaklat WC-/duschrum med tvättmaskin. Ljust vardagsrum utan insyn, med utgång till balkong i syd-/sydväst. Ska ses!

50,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 548 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50,5 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
1021
Driftskostnad:
291 kr/månad
Utgångspris:
1 895 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/hall: Ljust och renoverad hall, inredd med släta och vitmålade väggar, svart trägolv, nytt elskåp med snabbsäkringar och 3 spegelförsedda garderober.

Sovrum: Släta och vitmålade väggar, svart trägolv och inbyggd skjutgarderob.

WC-/dusch-/tvättrum: Renoverat och helkaklat WC-/dusch-/tvättrum, inrett med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod, spegelförsett badrumsskåp, infällda spotlights, handdukstork, tvättmaskin och duschutrymme med duschvägg.

Kök med matplats: Renoverat kök med matplats, inrett med släta och vita väggar, svart trägolv, vita skåpluckor, svart kakel bakom ljusgrå laminatbänkskiva med infälld diskho. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, kolfilterfläkt, ugn, kyl/frys och diskmaskin.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och arbetsbord, med släta och vita väggar, svart trägolv och utgång till rymlig balkong i syd-/sydvästläge, som är drygt 4 meter lång.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Per Stenmark, telefon 08-580 104 60/08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Pris

1 895 000 kr Utgångspris

Avgift

2 548 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband

Andel i föreningen

1,00158%

Andel av årsavgiften

1,00005%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 maj 2008
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 500 kr/år

Övrigt

Balkong, kabel-TV, bredband och förråd.

Förening

Namn

Wasa

Om föreningen

Välkommen till Brf Wasa som bildades 1958, samma år som fastigheten byggdes. Föreningen har 82 lägenheter med bostadsrätt på adresserna Vasavägen 49-67 (ojämna nummer)

Renovering av fastigheten genomfördes 1986 då ytterväggarna tilläggsisolerades och nytt fasadtegel sattes upp. Nytt yttertak 1985. De relativt sett små balkongerna byttes till nya med 2,5 ggr större yta 1986. Badrummen renoverades 1990 och fönstren byttes 1991 till 2-glas/isolerglas. Ansluten till fjärrvärme sedan 2002. Säkerhetsdörrar 2002 samt att föreningen även har genomgått en stamrenovering 2007. Installerat nya belysningsstolpar 2009/2010 och installerat fiber via telia 2013. Ingår i avgiften med hastighet upp till 100/10 Mbit/s. Ett basutbud av TV-kanaler ingår också i avgiften.

Parkering tilldelas boende genom kö-system. Kö kan förekomma. Föreningen har 39 p-platser med el ca 160:-/mån samt 2 p-platser utan el ca 100:-/mån.

Månadsavgiften höjdes med 3% för 2016. Oförändrad avgift för 2017.

Gemensamma utrymmen: I huset finns ett nyrenoverad relaxavdelning med bastu, duschar och wc-rum. Pingisrum i gången mellan port 55-59 vid tvättstugorna. Cykelrum 4 st. 2 Tvättstugor 2 mangelrum och 3 torkrum. Grillplats i anslutning till fastigheten från 2015. Sophus för hushållsavfall finns på gården.

Administrativ och teknisk förvaltning sköts av HSB Norra Stor Stockholm.
Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden.

Med reservation för ändringar (senast uppdaterad 2017-01-11)

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
The Swedish Foods in Järfälla
90 m
Chilenska Delikatesser Stockholm Handels
90 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
700 m
Stockholm Quality Outlet
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nybergs Förskola
160 m
Allmogens Förskola
630 m
Kollektivtrafik
Nybergstorget
50 m
Jakobsberg Frihetsvägen
350 m
Grundskolor
Nybergskolan
140 m
Nybergsskolan
160 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
380 m
Mälargymnasiet
550 m
Banker
Swedbank
640 m
Nordea Bank AB
680 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,3 km
Järfälla Golfklubb
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Bull
320 m
Simhallen i Jakobsberg
570 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
570 m
Bruket Mälaren
3,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte