Ekedalsvägen 15 D

Bilder

  • Såld!
  • Kök och vardagsrum i öppen planlösning
  • Stor altan med morgon-/förmiddagssol
  • Rymlig matplats intill köket
  • Från köket mot vardagsrummet
  • WC/duschrum

Ekedalsvägen 15 D , Jakobsberg , Järfälla

Välplanerad och omsorgsfullt renoverad tvåa med stor uteplats mot lugn villagata. Nyrenoverat kök i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Renoverat badrum med golvvärme och TM. Sovrum med plats för dubbelsäng. Genomgående vitlaserad askparkett, ljust målade väggar och spotlights i tak, toppskick! Belägen i lugna kvarter med gångavstånd till centrum, pendeltåg och service, välkomna!

50 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 298 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50 kvm
Våning:
BV, hiss finns
Lägenhetsnummer:
78
Byggår:
1989
Driftskostnad:
398 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en mycket väldisponerad och tilltalande tvåa i populära och lugna kvarter med omedelbar närhet till centrum, service och pendeltåg. Sällsynt välrenoverad med påkostade material och gott hantverk, gör denna lägenhet till något alldeles extra. Vackert, vitlaserat askparkettgolv med breda tiljor i hela lägenheten, nymålade väggar med gediget underarbete, infällda spotlights i tak (LED) med dimmer i både, badrum, sovrum, kök och vardagsrum. Alla renoveringar gjorda av fackmän. Välkommen hem!

Entré/Hall:
Ombonad och hemtrevlig hall som byggts om med bättre förvaring med Elfa-system bakom spegelklädda skjutdörrar. Plats även för exempelvis byrå/skoskåp. Fint parkettgolv av ask och vitmålade väggar. Här finns också lägenhetens elcentral, som är utbytt till moderna automatsäkringar.

Kök:
Fint renoverat kök (2016) rejäla arbetsytor och gott om skåpsförvaring. Kök i vinkel med halvö som avgränsar mot matplats. Köksinredning med ljusgrå luckor, rostfria eller integrerade vitvaror, mörkgrå laminatbänk med rostfri diskho och vitt kakel med svart bård ovan bänk. Bra bänkbelysning och infällda spotlights i tak. Rymlig matplats för 6-8 personer. Maskinellt är köket utrustat med rostfri kyl/frys, induktionshäll och inbyggd pyrolysugn, spisfläkt och diskmaskin integrerad bakom lucka. Väggar målade i vitt och grått och på golv ligger ett fint vitlaserat askparkettgolv.

Vardagsrum:
Lägenhetens kök, matplats och vardagsrum hänger ihop i en öppen och social yta. Vardagsrummet är lätt att möblera med plats för soffhörna vid stora fönster ut mot insynsskyddande grönska, i direkt förlängning av matplatsen. Här fortsätter samma fina parkettgolv och väggarna följer samma stil i vitt och grått. Utgång till utbyggd och trädäcksförsedd altan/uteplats med morgon-/förmiddagssol med altanräcke och grind med utgång till omgivande gräsytor. Möjlighet till grillning utanför altanen.

Sovrum:
Yteffektivt sovrum med väggar målade i vitt och grått och askparkettgolv. Plats för dubbelsäng. Stort fönster mot entrésidan i öster.

WC/Dusch-/tvättrum:
Helkaklat WC-/dusch-/tvättrum, renoverat 2013. Inrett med ljusgrått kakel med mörkgrå bård, ljusgrå klinker med golvvärme, dusch med glasvägg, WC-stol, handfat i kommod och spegelskåp med belysning, tvättmaskin samt ett vägghängt högskåp. Infällda spotlights i tak med dimmer.

Renoveringar:
2016 - Nybyggd altan med trätrall och räcke.
2016 - Nytt kök med nya vitvaror.
2016 - Hela bostaden renoveras med nya golv, nymålade väggar och tak. Nya väggar byggs till sovrummet.
2016 - Till stor del ny el dras i lägenheten med infällda spotlights i tak i sovrum, kök och vardagsrum. Samtliga försedda med dimmer.
2015 - Ny tvätt/tork, kombimaskin.
2013 - Helt nytt badrum, gjort av fackmän.
2013 - Ny elcentral.
Utbytta innerdörrar till vita, speglade dörrar.

Övrigt:
Samtliga fönster har inbyggda persienner.
Till lägenheten hör ett rymligt förråd på vinden, med access via hiss och egen dörr från trapphuset.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Johan Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 22 eller via e-mail: johan.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

BV av 3, hiss finns

Avgift

3 298 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-telefoni

Driftskostnad

4 780 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 780 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I driftskostnaderna ingår hushållsel och hemförsäkring. Enhetsmätning av elen via Brf, from 1/11-17.

Andel i föreningen

0,478406%

Tillträde

Januari -18, el enl. ök.

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

1989

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 april 2015
Energiklass: -
Energiprestanda: 64 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2682

Övrigt

En stor och fin altan nås från vardagsrummet och vetter mot lugn villagata i öster. Här kan du avnjuta morgon- och förmiddagssol.

Till lägenheten hör ett rymligt förråd på vinden, med access via hiss och egen dörr från trapphuset.

Förening

Namn

Spinnrocken

Om föreningen

Välkommen till Brf Spinnrocken som består av 134 lägenheter på följande adresser: Slöjdvägen 10 och 26, Ekedalsvägen 7 A-D, 11E och 15 A-D. Området består av nio hus som kopplats samman kring tre gårdar. Centralt läge vid Jakobsberg Centrum med ett rikt utbud av service. Här finns också Jakobsbergs station med pendeltåg som tar dig in till Stockholm Central på ca 20 min.

Föreningen är certifierad. Den har en stabil ekonomi och en bra underhållsplan.

1 februari år 2009 slogs Brf Sländan samman med Brf Spinnrocken. Brf Spinnrocken kom då att bestå av totalt 134 lägenheter.
Byggår 1988-89. Föreningen förvaltas av Fastum, kundsupport@fastum.se.

-Tvättstuga finns i varje port.

Fr o m 1/11 2017 tecknar föreningen ett gemensamt elabonnemang för alla medlemmar som därefter betalar för sin faktiska elförbrukningen till föreningen och därmed inte behöver teckna eget abonnemang.

TV och Bredband

Fr o m ca 1/1 2018 byter föreningen leverantör av fiber och TV, till Telia. I månadsavgiften ingår då 250 Mbit + TV-utbud Telia Lagom.

Parkering

Parkering/garage
58 garage och 77 p-platser finns. Garage kostar ca 400 kr.
Parkering kostar ca 200 kr. Separat kö till båda, fastum hanterar kön.

Renoveringar

Föreningen har byggt 4 st nya lägenheter på Ekedalsvägen 13A-13D som sålts vilket gav extra kapital i föreningens ekonomi. Föreningen har konverterat från fjärrvärme till bergvärme under 2014. Tvättstugorna (7st) renoverades under 2015.

Ekonomi

Under 2014 och 2015 har det inte skett någon avgiftsförändring. Avgiften sänktes med 5% fr.o.m. 2016-06-01 samt ytterligare 5% 2017-01-01. Ingen förändring inför 2018.

Kontaktperson

Ordf Ola Grahn

Övrigt

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Extra
670 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
690 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
760 m
Stockholm Quality Outlet
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kallhäll Stäket Familjedaghem
300 m
Invandrarförskola Daghem Fritidshem Förskola
590 m
Grundskolor
Vattmyraskolan
490 m
Internationella Engelska Skolan Järfälla
600 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
620 m
Kvarnskolan
1,1 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
420 m
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
630 m
SEB
690 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
2,6 km
Viksjö Golfklubb
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
210 m
Simhallen i Jakobsberg
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Johan Aspenberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte