Kopparvägen 57, 3tr (lgh 1303)

Bilder

  • Såld!
  • Solig balkong i högt och fritt läge!
  • Kök med matplats
  • Wc/duschrum
  • Sovrum 1
  • Utsikt från balkongen

Kopparvägen 57, 3tr (lgh 1303) , Kallhäll , Järfälla

En oslipad diamant om 3 rok med närhet till härliga grönområden och mälaren. Endast några få minuters promenad till Kallhälls pendeltågsstation som tar dig in till Sthlm C på 24 min. Gott om förvaring i både garderober och klädkammare. 2 sovrum där ena har tillgång till den rymliga balkongen sydost. Nu får du även chansen att vara med och påverka materialvalen inför kommande stambyte (planerad start mars 2018) i badrum och kök. Välkommen på visning och se bostadens alla möjligheter!

77,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 645 kr inkl värme, VA, kabel-TV (Enhetsmätning gällande el)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
182
Byggår:
1961
Driftskostnad:
433 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77,5 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Entré/Hall
Centralt belägen hall med gott om utrymme för avhängning samt en rymlig klädkammare i anslutning med plats för ytterligare förvaring. Ekparkett med vita väggar.

Klädkammare/förråd:
Perfekt utrymme för ytterligare förvaring, inredd med klädstänger och hyllplan. Vita väggar med parkettgolv.

Kök:
Kök från 2005 med matplats invid fönstret för 4-6 personer. Gott om förvaring i de vita köksskåpen med kromhandtag och arbetsbänk i rostfritt/laminat samt rostfri dubbelho. Grått och ljusbeigt kakel ovan arbetsbänk, klinkergolv i terrakotta/brunt med blomstrig tapet på väggarna. Köket ligger lugnt beläget mot föreningens trivsamma gård. Maskinell utrustning: Kyl och frys från Cylinda, diskmaskin från Bosch (2013), spis och ugn (2013) från Bosch och micro från Whirlpool.

Vardagsrum:
Härligt ljusinsläpp till vardagsrummet med trivsamma sällskapsytor. Här finns plats för både soffgrupp, tv, bord och matplats. Vardagsrummet pryds med laminatgolv och vit tapet.

Badrum
Helkaklat WC/duschrum från 2005 med mörkgrått klinkergolv som även pryder duschhörnan och vitt kakel på väggarna. WC-stol, dusch med draperi, vit kommod med spegel ovan och handdukshängare. Här har du som köpare även chansen att vara med och välja materialvalen inför det kommande stambytet som planeras starta i mars 2018.

Sovrum 1:
Lugnt beläget sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Mörkt laminatgolv med vitmålade väggar.

Sovrum 2
I anslutning från klädkammaren ligger detta sovrum med plats för säng, sängbord och ytterligare möblemang. Här ligger även utgången till balkongen

Balkong:
Möblerbar balkong i ett högt och fritt sydostläge. Perfekt att avnjuta både morgonkaffet och sommardagarna på.

ÖVRIGT:
- Fiber indraget i lägenheten, 149kr/mån för 100MB

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 8, hiss finns

Avgift

4 645 kr inkl värme, VA, kabel-TV (Enhetsmätning gällande el)

Driftskostnad

5 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,39541%

Andel av årsavgiften

0,39541%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Flexibel

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1961

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 151 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isoler

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 6:161

Förening

Namn

Koppartackan

Om föreningen

Välkommen till Brf Koppartackan som består av 304 lägenheter, 74 lokaler med hyresrätt samt 31 garage varav ett för motorcyklar. Föreningen består av två fastigheter, Kopparvägen 43 - 53 och Kopparvägen 55 - 65.

Kabel TV genom ComHem (basutbud ingår). Bredband genom Ownit AB 150 kr/mån.
Stamrenoverat 2002. Under 2004/05 renoverades hissarna. Tvättstugor är renoverade 2000 och nya maskiner installerades 2007. Samtliga fläktar i ventialtionssystemet byttes ut 2007. Entrédörrar har fått nytt kodlås och 2009 byttes nyckelsystemet ut. Stamspolning 2013.

Renoverade föreningslokaler finns i port 47 för umgänge och fest. Det finns även en övernattningslokal samt bastu, cykelförråd, pingisrum, grillplats och bollplan, tvättstuga med torkrum och entré- och vindsförråd

För parkeringstillstånd utgår en engångskostnad på 250 kr, därefter 100 kr/månad. Parkering kan ske på valfri, ledig plats. (bakom fastigheten samt vid vändzonen utav kopparvägen)
Till garage är det separat kö, ca 25 st (5-7år) Garageplats kostar 355 kr/mån.

Avgift.
Ingen avgiftshöjning under 2016
Avgiftshöjning med 2 % 2017

Stambyte är under diskussion i föreningen, trolig start 2017/2018

Teknisk och Ekonomisk förvaltning sker genom HSB Norra Stor Stockholm.

Se gärna föreningens hemsida som har mycket bra information till dig som köpare: http://www.brfkoppartackan.se

Organisationsform

Bostadsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Kontaktperson

Ordf Per-Åke Ferngren

Telefon

070-206 96 30

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar man sig snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016 finns inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 24 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

Kallhälls centrum står inför omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. Folkets hus görs om i och med ombyggnationen av centrumet. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ulvsättra Livs HB
370 m
Nära Dej Kallhäll
490 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
4 km
Stockholm Quality Outlet
5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kopparvägens Förskola
70 m
Bolinders Förskola
310 m
Grundskolor
Ulvsättra Förskola
350 m
Kallhälls sporthall
500 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
3,9 km
Kvarnskolan
4,2 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
3,6 km
Banker
Swedbank
590 m
Swedbank
590 m
Golfbanor & Golfklubbar
Rotebro Golf
4,6 km
Svartinge Golf AB
4,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bolindervallen Idrottsplats
430 m
Kallhälls sporthall
500 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
4,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte