Aspnäsvägen 28, 7 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med goda sällskapsytor
  • Matplats för ca 6 personer
  • Möblerbar inglasad balkong med fri utsikt
  • Fantastiskt ljust genomgående golv i bostaden
  • Sovrum 1 med hel garderobsvägg

Aspnäsvägen 28, 7 tr , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen till denna fantastiskt välplanerade 3a i populära Aspnäs med omtyckt planlösning! Moderna och stilrena materialval som genomsyrar bostaden samt goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Två Wc/duschrum och två rymliga sovrum. Härlig inglasad solig balkong i ett högt och fritt läge med vy mot den lugna och trivsamma innergården. Gångavstånd till Jakobsberg C som tar dig in till Sthlm C på ca 21 min med pendeltåget och Barkarby handelsplats endast några få minuter bort som har allt du behöver. Mycket välskött förening med bl.a. garage, bastu, motionslokal och tennisbana. Mellan husen finns en bilfri och barnvänlig innergård med lekplatser, minigolf, boulebana, pulkabacke och lusthus med grillplatser. Möjligt tillträde omgående om så önskas.

85 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 305 kr inkl värme, VA, kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85 kvm
Våning:
7, hiss finns
Byggår:
1969-71
Driftskostnad:
291 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fina bostad i populära Aspnäs! Högt upp i huset med fri utsikt över den trivsamma innergården. Behagliga färger som pryder bostaden och härliga ljusinsläpp från breda fönsterpartier och stor inglasad balkong. Gott om förvaring i både skjutdörrsgarderober och klädkammare samt två generösa sovrum.

Bostaden presenterar följande planlösning:

Genomgående ljust laminatgolv i lägenheten med vitmålade väggar och persienner i samtliga rum.

Hall:
Centralt belägen hall med goda avhängningsmöjligheter samt städskåp i anslutning mot köket. Längre in finns även klädkammaren för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Kök:
Modern kökslösning i vinkel med goda arbetsytor och förvaring, perfekt för dig som älskar att tillbringa tid i köket. Svart laminatskiva och rostfri dubbelho med vitmönstrat stänkskydd längs med väggarna samt vita luckor. Ljust och lugnt beläget med generösa ljusinsläpp från innergården. I öppen planlösning till köket ligger matsalen med plats för ca 4-6 personer.
Maskinell utrustning: Kyl från Miele, Frys från Electrolux, Induktionshäll med fläkt från Bosch, ugn och integrerad diskmaskin.

Vardagsrummet/balkongen:
Vardagsrummet är bostadens hjärta och erbjuder generös yta för umgänge och mysiga hemmakvällar, plats för soffgrupp, tv, tv-bänk och perfekt med en läshörna invid fönstret. I anslutning finns även utgången till den soliga inglasade balkongen, fantastisk vy över innergården i ett högt och fritt läge. Perfekt extrarum under sommardagarna att avnjuta morgonkaffet och trevliga middagar.

Wc/duschrum:
Stort badrum med vitt kakel på väggarna samt ljus våtrumsmatta. Rektangulärt handfat med kommod i vitt samt spegelskåp ovan för ytterligare förvaring. Dusch med draperi, wc-stol och Tvättmaskin (hotpoint ariston)

Gäst wc:
Ljus och stilren wc med vitt mosaikgolv och vitmålade väggar. Wc-stol, vit kommod med spegelskåp ovan.

Klädkammare:
Stor klädkammare med ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Klädhängare längs väggarna med hyllplan ovan samt plats för ytterligare garderobslösningar.

Sovrum 1:
Ljust sovrum beläget i anslutning från hallen. Plats för säng, sängbord och garderobslösning.

Sovrum 2:
Från vardagsrummet ligger detta rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och generös förvaring i de fyra garderoberna längs med väggens långsida.

Övrig information:
- Förråd i källarplan
- Cykelförråd på plan 3
- Tvättstuga plan 3

Viktig information:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 11, hiss finns

Avgift

4 305 kr inkl värme, VA, kabel-TV

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 500 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,19745%

Andel av årsavgiften

0,19745%

Tillträde

Omg. inflyttning möjlig

Byggnad

Byggnadstyp

11-våningshus med hiss

Byggnadsår

1969-71

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juli 2009
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2517

Förening

Namn

HSB brf Aspnäs i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till brf Aspnäs, som består av 530 lägenheter och 156 lokaler som uppfördes 1969/71, och är fördelad till största del på Apnäsvägen men även på Hästskovägen.

Allmänt om föreningen
Brf Aspnäs har ett stort utbud av föreningar med möjlighet för de boende att delta i. Det finns dessutom lokaler att tillgå, bl.a hobbylokal, motionslokal, vävstuga, trivselgrupp. Det finns också pingisrum med darttavla. Man har även tillgång till cykelförråd, bastu, tennisbana, boule och minigolf. Tvättstuga finns i varannan port på plan 3.

Organisationsform

Andelsrätt

TV och Bredband

Styrelsen har fr.o.m 2014, tecknat avtal med Canal Digital om kabel-TV i föreningen. Canal Digital kommer alltså att ersätta Comhem i kabel-TV nätet ("tre hål i väggen") och om man vill ha digital-TV därifrån måste man byta till en box från Canal Digital. Det innebär också att Comhem inte kan leverera bredband eller telefoni. Bredbandsbolaget gäller avseende bredband.

Parkering

P-plats finns att hyra utan el för 216 kr/mån och 270 kr/mån med elstolpe (fn.kö till båda alternativen) Garageplats går att hyra till en kostnad av 433 kr/mån.(f.n. kö) //Uppgifter från 2018-01-22. I garaget finns tvätt- och meckarplatser samt bildammsugare. I garaget finns även några få MC-platser för uthyrning för 212-352 kr/mån samt husvagnsplats utomhus för 298-407 kr/mån, berronde på storlek. (kontakta mäklare för aktuell status). Vid frågor gällande parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: tel 010-44 25 000

Renoveringar

Utförda renoveringar
Föreningen har gjort högtrycksspolning och kontroll av stammarna.
Nya fönster har installerats 2005-07 och föreningen har gemensam elupphandling från 2007.
Avloppsstammarna i byggnaderna spolas och inspekteras regelbundet. För närvarande finns ingen indikation på att det finns behov av någon typ av renovering. Nästa planerad stamspolning sker 2019. Ventilationen har uppgraderats genom åren.
Nya hissar i hela föreningar installerades 2017.

Kommande renoveringar:
2018 Nytt inpasseringssystem
2018 Kollektiv bredbandsanslutning
2018 Platser för laddning av elbilar i garage och utomhus
2018 Solceller på fasad (södra gavelarna) för lägre energikostnad
2018 Trapphusen målas om på alla våningsplan (plan 1-11)
2018 Slussarna in till garaget liksom torntrappan målas om
2019 Stamspolning och kontroll av stammarnas kvalitet, påbörja ev stambyte
2019 Fasadrenovering - i första hand av hisschakt
2019 Balkongrenovering påbörjas

Ekonomi

Avgiftsförändringar
2016 höjdes månadsavgiften med 2% och för 2017 med 2%. Inga avgiftförändringar för 2018.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under rubriken "Dokument och länkar", eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Det finns ett gästrum med fyra sängplatser, pentry toalett med dusch som går att hyra för 300 kr/dygn (deposition 1000 kr)

Det finns lokaler som hyrs ut med hyresrätt till olika företag. Exempelvis fotvård, massörer, yogacenter. Dessutom finns kommunalt dagis, PRO samt SPF som har lokaler i området.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/aspnas

Med reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Lidl
230 m
STATOIL
250 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
640 m
Stockholm Quality Outlet
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Invandrarförskola Daghem Fritidshem Förskola
300 m
Kulan Helg- och Fritidshem
300 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan Järfälla
220 m
Aspnässkolan
350 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
690 m
Didaktus Jakobsberg
1,2 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
930 m
PRO:s Folkhögskola
4,9 km
Banker
SEB
550 m
Handelsbanken Jakobsberg
630 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
2,2 km
Viksjö Golfklubb
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
760 m
Järfälla musikklasser
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte