Engelbrektsvägen 41 A, 7 tr

Bilder

 • Nyproduktion
 • Fasadbild
 • Byggnaden
 • Planritning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Planritning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Illustrations bild

Fast Pris - F. Till Kvarn

2 295 000 kr

Engelbrektsvägen 41 A, 7 tr , Jakobsberg , Järfälla

FAST PRISNyproducerad lägenhet näst högst upp i huset med en optimal planlösning. Öppet mellan kök och vardagsrum med generösa ljusinsläpp från fönster i vinkel, samt utgång till den soliga balkongen i söderläge. Gångavstånd till Jakobsberg C samt pendeltåg som tar dig in till Sthlm C på endast 21 min. För mer information eller intresseanmälan,kontakta;maria.fernstrom@husmanhagberg.se eller 070-927 65 78. Lägenheten säljs på planritning med inflytt i januari 2018

55,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 859 kr inkl. värme och kallvatten (Sep. debitering tappvarmvatten) IT-paket 210kr/mån tillkommer
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55,5 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
46
Byggår:
2017
Driftskostnad:
370 kr/månad
Fast Pris - F. Till Kvarn:
2 295 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55,5 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Centralt belägen hall med garderob och avhängning samt klädkammare längre in i hallen för ytterligare förvaring. Genomgående mattlackad ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Klädkammare:
I anslutning till hallen ligger den rymliga klädkammaren, perfekt för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Badrum:
Stilrent med hög standard! Helkaklat badrum med grått klinker och vita stora kakelplattor (25x40 cm), allt från Höganäs. Spegel med belysning och hyllplan. Vit kommod från Vedum med dämpade utdragslådor (61,5cm bred) och tvättställ i vitt porslin samt grepplist i krom. Handdukskrokar, blandare och dusch-set samt handdukshängare i krom. Raka och vikbara duschväggar i klarglas samt wc-stol. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Vardagsrum/matplats
Ljust vardagsrum med fönster i vinkel som skapar ett härligt ljusinsläpp till bostaden. Plats för soffa, tv och matbord. Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett. Utgång till den härliga och rymliga balkongen i söderläge

Balkong:
Möblerbar balkong i söderläge med utgång från vardagsrummet

Kök:
Stilrent kök från Vedum med luckor i modellen Maja vit, rostfria handtag och fullutdragslådor med dämpning. Kakel från Höganäs i vit marmorerad blank modell (25x50cm) ovan bänkskiva i färgen Black Brazil med dubbeldiskho i rostfritt med avställningsyta bredvid. Maskinell utrustning från Electrolux: Kombinerad kyl/frys med automatisk avfrostning, Induktionshäll, Inbyggnads varmluftsugn, Integrerad spiskåpa, Inbyggnads mikrovågsugn samt smalare integrerad diskmaskin.
Samma mattlackad ekparkett som resterande del av bostaden samt vitmålade väggar.

Sovrum:
I anslutning från hallen ligger det lugnt belägna sovrummet med Linneskåp och städskåp. Plats för säng, sängbord och ytterligare möblemang. Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett.

TV & Internet
Internet: IT-tillägg om ca 210 kr/mån debiteras på månadsavgiften och omfattar bredband via fiber, TV och IP-telefoni från ComHem.

Under fliken viktga dokument finner ni inredningsvalen. Denna bostad har " inredarens val"

Övrigt:
-Ekparkett mattlackad 3-stav 15 mm
-Släta vita innerdörrar från Dooria
-Fönsterbänkar i mörk polerad natursten
-Målade väggar i vitt
-Garderober från Vedum, lucka Maja vit.
-Badrumsinredning Vedum
-Köksnickerier Vedum
-Vitvaror Electrolux

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Maria Fernström 0709276578 eller via e-mail: maria.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 8, hiss finns

Pris

2 295 000 kr Fast Pris - F. Till Kvarn

Avgift

2 859 kr inkl. värme och kallvatten (Sep. debitering tappvarmvatten) IT-paket 210kr/mån tillkommer

Driftskostnad

4 440 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 640 kr
VA: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Schablon baserad på den ekonomiska planen, se bilaga under fliken "viktiga dokument". Kostnad för hemförsäkring ber jag er vänligen säkerställa med försäkringsbolag

Andel av årsavgiften

1,10239%

Tillträde

Januari 2018

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

2017

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2835

Förening

Namn

Engelbrektshöjden

Om föreningen

HSB Brf Engelbrektshöjden i Jakobsberg har byggt klimatsmarta bostäder som smälter in i miljön och ger dig ett yteffektivt boende nära all tänkbar service och kommunikationer. Totalt kommer 109 lägenheter fördelat på två stycken femvåningshus och ett niovåningshus byggas. På föreningens innergård planeras för boulebana, lekplatser, cykelställ och sällskapsytor.

Den nya bebyggelsen smälter väl in i områdets 1950-tals miljö och erbjuder förträdgårdsmark samt ett grönt och öppet bostadskvarter. Inom ett par minuters promenad kommer du till Jakobsbergs C och pendeltågsstation med goda kommunikationer in till Sthlm C. Du erbjuds ett aktivt friluftsliv på Järvafältet, stort shoppingutbud i Barkarbystadens handelsplats samt badplatser längs med Mälaren.

Förråd:
Tillhör varje bostad och är belägen i källarplan.

Gemensamma utrymmen:
Styrelserum med pentry finns. I markplan finns cykelställ, lägenhetsförråd, barnvagnsförråd.

Uppvärmning och ventilation:
FTX- system där värmen återvinns. Dvs.förvärmd, frisk tilluft i sovrum och vardagsrum samt förbrukad frånluft som sugs ut ur våtrum och köksfläkt.

Kall och varmvatten:
Kallvatten ingår i avgiften medens varmvatten separat debiteras.

Hushållsel:
Köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet.

Tvåårsbesiktning sker två år efter tillträdet av en opartisk besiktningsman.
HSB Norra Stor Sthlm är administrativ samt ekonomisk förvaltare.

Med reservation för ändringar.

Antal lägenheter

109

TV och Bredband

ComHem: 210kr/månad obligatorisk avgift avseende grundutbud av tv/telefoni/bredband. Samtalskostnader i telefonin debiteras separat. Du kan inte välja bort detta paket utan det är tvingande för alla. (Grundutbud är det enda som föreningen hittills har specificerat så mer information än så har vi inte)

Parkering

Det kommer att finnas 47st p-platser för ca 400kr/mån. 21st carportplatser för ca 500kr/mån. Separat kö.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Söderhöjden
170 m
The Swedish Foods in Järfälla
330 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
590 m
Stockholm Quality Outlet
940 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nybergs Förskola
300 m
Järfälla musikklasser
500 m
Grundskolor
Nybergs Förskola
300 m
Nybergskolan
300 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
530 m
Gymnasieiskolornas information Järfälla
740 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
1,1 km
PRO:s Folkhögskola
4,9 km
Banker
Swedbank
540 m
FOREX Bank
590 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,3 km
Viksjö Golfklubb
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Bull
60 m
Järfälla musikklasser
500 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
790 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte