Ynglingavägen 20B

Bilder

  • Såld!
  • Ynglingavägen 20 B
  • Köket
  • Vardagsrummet

Ynglingavägen 20B , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen till en välplanerad och uppskattad 3:a i vinkel, som öppnar upp mot lägenhetens hjärta; matsal/vardagsrum med utgång till den härliga vinklade balkongen i sydväst. Lättarbetat och välutrustat arbetskök. Generöst tvätt-/badrum med duschhörn, tvättmaskin och handukstork. Bra förening i modern fastighet, uppförd 1997-98, som är utrustad med automatiska entréportar, hissar, sopnedkast samt säkerhetsdörrar till varje lägenhet. Kabel-tv och bredband. Ett rymligt, separat vindsförråd med plats för extra förvaring hör till lägenheten. En gemensam grönskande innergård med grillplats har anlagts på innergården och lockar till skön avkoppling sommartid. Utmärkt läge samt bekvämt promenadavstånd till Jakobsbergs Centrum, buss och den nya pendeltågsstationen (4 spår under färdigställande). Nära även till Barkarbystaden och hela Järvafältet. P-platser finns intill.

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 560 kr inkl värme, VA, kabel-TV. Obligatoriskt tillägg för kabel-TV 75 kr/mån.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
1997
Driftskostnad:
385 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

Entréhall:
En säkerhetsdörr leder in till den luftiga entréhallen och vidare in till det hemtrevliga vardagsrummet. För klädförvaring finns en större klädkammare/frd direkt till höger om entrén samt en garderob. På golvet finner man klinkers samt vitmålade väggar

Klädkammare/förråd
Bra klädkammare med gott om plats för avhängning och extra förvaring. El-central och jordfelsbrytare är placerade i förrådet.

Sovrum 1
Direkt till vänster om entrén ligger ett större sovrum med ljusinsläpp genom ett fönster. Trägolv samt ljusa väggar

Badrum/tvätt:
Vägg i vägg, i anslutning till entréhallen, ligger ett ljust, rymligt bad-/tvättrum med duschhörn. Möjlighet finns att sätta in badkar om så önskas. Kakel och klinkers, utrustning: kommod med belysning ovan spegel med skåp, WC, handdukstork och tvättmaskin.

Master Bedroom:
I anslutning till hallen ligger även Master Bedroom med ljusinsläpp genom ett fönster som vetter ut mot balkongen och innergården. För klädförvaring finns 2 garderober samt ett linneskåp. Väggar: ljusbeige målad tapet samt dekorativ blomstermönstrad fondtapet.

Kök:
Ett lättarbetat, öppet arbetskök som nås både från entréhall och vardagsrum har ljusinsläpp genom ett fönster. Arbetsbänk i ek samt bra arbetsytor och skåpsförvaring finns. Väggar: vitmålade Utrustning: skåp och skafferi med vita skåpluckor, 3 rader vitt kakel över spishäll, disk- och arbetsbänkar, kyl/frys , induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och micro

Vardagsrum:
Hallen öppnar upp mot det ljusa härliga vardagsrummet med fint ljusinsläpp genom dubbla fönster vid matbord samt dubbla fönster och balkongdörren med fönster ner till golv som leder ut till den uppskattade vinkelbalkongen med bästa sydväst-läge och vy över den grönskande innergården. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Balkong:
Balkongdörren leder ut till den inglasade och diskreta balkongen med trätall ,mycket uppskattad under vår, sommar, höst samt nyårsafton!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 6, hiss finns

Avgift

4 560 kr inkl värme, VA, kabel-TV. Obligatoriskt tillägg för kabel-TV 75 kr/mån.

Driftskostnad

4 627 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 876 kr
Försäkring: 751 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,6219%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

1997

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Järfälla Jakobsberg 2:2713

Övrigt

Härlig balkong i vinkel, vilket gör att du har sol nästan hela dagen.

Parkering finns att hyra. På innergården finns en grill som föreningen låter sina medlemmar använda.

Förening

Namn

Rosenlinden

Om föreningen

Välkommen till Brf Rosenlinden som uppfördes 1997-98 med bästa läge i centrala Jakobsberg. Utvändiga fasader i gul och vit puts. Husen omsluter en trivsam innergård med lusthus och vackra planteringar. På innergården finns en grill som föreningen låter sina medlemmar använda.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

Föreningen har tecknat ett fördelaktigt avtal med ComHem där samtliga lägenheter omfattas av en gruppanslutning. För ett obligatoriskt tillägg om 75 kr/mån ingår kabel-tv och bredband. Det finns även möjlighet att teckna bredband via Bredbandsbolaget.

Parkering

Parkering finns att hyra. P-plats med el eller Carport med el går att hyra. F.n. finns lediga platser. (2018-02-01 från Brf´s hemsida)

Renoveringar

Fasadrenovering har genomförts under 2017.
Föreningen utreder just nu eventuell konvertering till bergvärme, energiåtervinning via frånluft alternativt solceller på tak. Inga beslut är tagna ännu.

Ekonomi

Avgifterna sänktes med 5 % både 2016 och 2018.

Övrigt

Den aktuella föreningen förvaltas av Fastum.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på ca 1 120 kr, samt en pantsättningsavgift på ca 448 kr för varje lån som lägenheten pantsätts för i samband med köpet.

Föreningen har också en bra och informativ hemsida. Gå gärna in på: www.rosenlinden.se, för ytterligare information.

Årsredovisning, stadgar och energideklaration kan laddas ner från HusmanHagbergs hemsida. Gå in på lägenhetens adress, ni hittar dessa under viktiga dokument.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jakobsberg Grossen Sverige AB
160 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
270 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
250 m
Stockholm Quality Outlet
1,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Allmogens Förskola
210 m
Kvarnens Förskola
300 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,7 km
Grundskolor
Kvarnskolan
470 m
Nybergskolan
500 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
280 m
Björkebyhallen sporthall
310 m
Banker
Swedbank
190 m
Nordea Bank AB
200 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,7 km
Viksjö Golfklubb
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Björkebyhallen sporthall
310 m
Simhallen i Jakobsberg
530 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
530 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte