Andebodavägen 24

Bilder

Som Utgångspris

3 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Andebodavägen 24 , Viksjö , Järfälla

Vill du bo bekvämt med riktig huskänsla på 103 kvm? Här finns nu möjlighet för den som vill slippa husbekymmer men samtidigt njuta av fördelarna med t.ex två stora träaltaner och bilplats nära huset. Radhuset erbjuder genomgående ekparkettgolv, stort vardagsrum, rymligt kök, 2 helkaklade badrum, 4 sovrum samt möjlighet till allrum. Samtliga ytskikt har målats om under senare år. Nära till Viksjö C med all service, kommunikationer, grönområden, skolor samt Viksjö golf.

103 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
6 321 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV, p-plats
Typ:
Radhus
Boarea:
103 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
711
Byggår:
2002
Driftskostnad:
416 kr/månad
Som Utgångspris:
3 195 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
3 225 000:- 1 2017-08-22 09:01

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

103 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/ hall
På framsidan ligger en stor trädäckad altan med härligt sydvästläge som ger sol hela dagen, runt altanen finns staket. Välkomnande och luftig hall med vitmålade väggar och ekparkettgolv som utan tröskel löper vidare in i både kök och vardagsrum. I hallen finns tre garderober och hatthylla. Trappa till övre plan i vitmålad färg samt med grå matta på trappstegen.

Kök
Ljust och rymligt kök med ordentlig matplats vid fönster mot framsidan. Väggar och skåpsinredning är i vit färg och ovanför arbetsbänken som är dels i trälaminat och dels i rostfritt sitter vitt kakel. I köket finns kyl, frys, diskmaskin från 2014, spis med glaskeramikhäll samt spisfläkt. På golvet ligger ekparkett.

WC/ Duschrum
Helkaklat duschrum med vitt kakel och ljusgrå våtrumsmatta på golvet. Här finns duschhörna med draperi, wc, handfat, spegelskåp med förvaring, vattenburen handdukstork, tvättmaskin (2012), torktumlare, tvättbänk i laminat samt överskåp med gråa luckor i högblank.

Vardagsrum
I öppen planlösning mot hall och kök ligger vardagsrummet med plats för både soffgrupp och stort matbord. Från vardagsrummet når man, genom balkongdörr med glas ner till golv, baksidan med både trädäckad altan från 2015 och gräsmatta som går runt huset till framsidan. Här finns uppväxta tujor som ger gott inssynskydd.

ÖVRE PLAN

Övre hall
Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns vindslucka till vind med goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum 1
Gråmålade väggar och på golvet ligger ekparkett. Här finns en garderob och fönster vetter mot framsidan.

Sovrum 2 / Master Bedroom
Husets största sovrum har ljust gråmålade väggar och ekparkettgolv. Här finns tre garderober. Från detta sovrum når man den soldränkta balkongen som ligger mot framsidan i sydväst.

WC/ Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel och ljusgrå våtrumsmatta. Här finns wc, badkar, handfat, spegelskåp med belysning samt vattenburen handdukstork.

Sovrum 3
Gråmålade väggar och ekparkett. Fönster vetter mot baksidan.

Sovrum 4
Vitmålade väggar och ekparkett. Här finns dubbelgarderob med spegeldörrar och fönster vetter mot baksidan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Pris

3 195 000 kr Som Utgångspris

Avgift

6 321 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV, p-plats

Andel i föreningen

5,1244%

Tillträde

Nov eller enligt ök.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans gavelradhus

Byggnadsår

2002

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 oktober 2008
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerfönster

Övriga byggnader

Separat förråd finns på framsidan i nära anslutning till entrén. Förrådet har tillägsisolerats av säljaren och möjlighet finns att hålla utrymmet uppvärmt.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Uppgifterna bygger på uppskattade uppgifter.

Övrigt

Stor trädäckad altan, som byggdes 2015, finns på framsidan och ligger i soligt sydvästläge med sol under stora delar av dagen och kvällen. Altanen omgärdas av staket och tujor.

Trädäckad altan finns även på husets baksida med utgång från vardagsrummet. Väl uppväxta tujor skyddor mot insyn mot baksidan.

Bilplats tillhör bostaden och ingår i månadsavgiften. Bilplatsen till denna bostad är numrerad 89.

Separat förråd finns på framsidan i nära anslutning till entrén. Förrådet har tillägsisolerats av säljaren och möjlighet finns att hålla utrymmet uppvärmt. Ytterligare förvaringsmöjlighete finns på vinden som nås genom lucka från den övre hallen.

Åtgärder som gjorts under senare år är målning av golv, tak och golvsocklar:
2015
Sovrum (barnrum) Inklusive nya socklar.
Sovrum (master bedroom)
Vardagsrum
2016
Trappa - Vitmålning samt matta på stegen
Trapphus
Sovrum (gästrum)
2017
Sovrum (kontor)
Hall
Kök

Förening

Namn

Brf Ängen i Viksjö

Om föreningen

Välkommen till Brf Ängen som bildades år 2001. Antal lägenheter: 28. Parkeringsplats1 per lägenhet samt 5 gästplatser. Gemensamma utrymmen: Soprum samt lägenhetsförråd till varje lägenhet.Brf Ängen har två gemensamma förråd för t ex cyklar och föreningen har även lite trädgårdsredskap och maskiner, som medlemmarna får lån, såsom eldriven gräsklippare, eldriven häcksax, krattor och skotkärra. Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift om 2,5% av basbeloppet och köparen med avgift om 1% av basbeloppet i pantsättningsavgift, för varje meddelande.

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
220 m
Norrbacka Livs
300 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,2 km
Veddesta Centrum
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Traktor Förskola
250 m
Axet Förskola Föräldrakoperativ
290 m
Kollektivtrafik
Viksjö Viksjöplan
90 m
Idrottsvägen
200 m
Grundskolor
Viksjöskolan
300 m
Fastebolskolan
550 m
Gymnasium
Järfälla Gymnasieskolor
1,2 km
Mälargymnasiet
1,2 km
Banker
Swedbank
320 m
Nordea Bank AB
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
1,2 km
Järfälla Golfklubb
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjövallen
130 m
Viksjö sporthall
170 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,5 km
Baset Mälaren
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte