Grönvretsvägen 6, entréplan

Bilder

  • Fasadbild
  • Generös uteplats i soligt sydväst
  • Uteplats delvis under tak
  • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
  • Kök med matplats

Som Utgångspris

3 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Grönvretsvägen 6, entréplan , Jakobsberg - Västra , Järfälla

Nyproducerad bostad 2014 med soldränkt terrass/uteplats om 17 kvm i västerläge belägen i Västra Jakobsbergs villakvarter vilket ger ett lugnt, harmoniskt och tryggt boende. Här erbjuds fantastiskt generösa ytor med genomgående ekparkett, exklusiva och ljusa materialval i en öppen planlösning med två sovrum. Bra planerat kök i vitt och separat matplats för ca 8-10 personer. Bostaden genomsyras utav en känsla av kvalitet och erbjuder en smakfull och ljus interiör. Bra förvaring i förråd en trappa ner, två skjutdörrsgarderober och en walk in closet. Helkaklat badrum med TM & TT. Kort promenadavstånd till Jakobsbergs pendeltågsstation och centrum med livsmedelsbutik samt restauranger. Möjlighet till garageplats. Underbar hörnlägenhet som har allt du behöver, livskvalité när den är som allra bäst helt enkelt!

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 454 kr inkl värme, vatten. (Sep.deb tappvarmvatten) exkl bredband 208kr/mån
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11
Byggår:
2014
Som Utgångspris:
3 195 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

Toppmodern hörnlägenhet med soldränkt, stenbelagd uteplats om ca 17kvm i ljuvligt sydvästligt läge. Detta är bostaden som tilltalar dig som vill bo med huskänsla på ett exemplariskt läge i Jakobsberg Västras villakvarter, nära både Mälaren, pendeltågsstationen och köpcentrum. Välplanerad bostad med gott om förvaring och fönster åt två väderstreck som ger ett fint ljusflöde genom hela bostaden, inte minst genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Genomgående ljusa och exklusiva materialval med ekparkett och vitmålade väggar. Vedumkök och veduminredning i dusch/tvättrummet. Inredd walk i closet. Lugnt, harmoniskt och tryggt boende i stillsamma villakvarter, bättre blir det inte!

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall:
Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för klädavhängning i stor garderob med fyra skjutdörrar i vitt.

Badrum:
Helkaklat badrum med klinker i svart/grå ton och kakel i vitt med inreding från Vedum.Tvättavdelning med TM och TT från Electrolux samt avlastningsbänk med förvaringsskåp ovan. Duschutrymme med vikbara duschväggar i glas, wc-stol, rektangulärt handfat med kommod i vitt, stor spegel med avlastningshylla under samt eluttag. Ett rymligt badrum i mycket fint skick!

Vardagsrum och balkong:
Vardagsrummet är bostadens hjärta och erbjuder generösa ytor för umgänge och mysiga hemmakvällar. Utgång till solig och möblerbar uteplats i vinkel med söderläge som vetter mot både gatan, avgränsas med buskage för insynsskydd, samt mot grannfastigheten och den stora gräsytan som går bra att disponera vid behov. Vardagsrummet har fönster i vinkel för maximalt ljusinsläpp och är i öppen planlösning med köket. Lamellgardiner i kök och vardagsrum som ingår i köpet.

Kök:
Modern kökslösning i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrummet och med en matplats för ca 6-10 personer vid fönster som vetter åt terrassen/uteplatsen i sydväst. Köksluckor och kakel i vitt ovan bänkskiva i mörk laminat med rostfri dubbel-diskho. Här får du en god överblick av bostaden samt på lekytan utanför fönstret samtidigt som maten lagas och köket ger goda möjligheter för den mindre familjen att stormtrivas. Städskåp. Maskinell utrustning: Induktionshäll med varmluftsugn, diskmaskin, fullhöjd kyl och frys, fläkt samt inbyggd micro i arbetshöjd. Samtliga vitvaror från Electrolux.

Sovrum 1:
Masterbedroom har plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. En skjutdörrsgarderob är placerad direkt till höger.

Sovrum 2:
Det mindre sovrummet ligger vägg i vägg med Sovrum 1 och har plats för både säng eller våningssäng, arbetsbord och garderob. Kan också användas som kontor eller gästrum. Disponeras i dagsläget som gästrum med en tillhörande garderob som ingår i köpet.

Walk in closet:
Från hallen nås en klädkammare med möjlighet till god struktur.

Övrigt:
Förråd 1 trappa ner som tillhör bostaden.
Övernattningslägenhet är under uppbyggnad i föreningen. (är den klar?)

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Pris

3 195 000 kr Som Utgångspris

Avgift

4 454 kr inkl värme, vatten. (Sep.deb tappvarmvatten) exkl bredband 208kr/mån

Andel i föreningen

2,59816%

Andel av årsavgiften

2,59816%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 mars 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 44 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 13:6

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Jakobsberg

Om föreningen

Brf Jakobsberg består av 34 lägenheter fördelade på 1-5rok belägna på Grönvretsvägen i anslutning till Jakobsbergs folkhögskola. Västra Jakobsberg består till mestadels av småhus och bostadsrättsföreningen får därför ett exemplariskt läge i en lugn och trygg miljö. De 34 bostäderna är fördelade på tre stadsvillor i treplan med gemensamt garage under.

Parkering 9 st p-plats och 28 st garage, separat kö via HSB.
Parkeringsplats utan el 350kr/månaden, 2 st i kö 2017-08-01
Garage 850kr/månaden, 1 st i kö 2017-08-01
Förråd ingår till bostaden i garageplanet.
Uppvärmning bergvärmepump samt frånluftsventilation.
Varmvatten separat debiteras från varje enskild medlem, kallvatten ingår i avgiften.
Bredband 208kr/mån via bredbandsbolaget

Pendeltåget och Jakobsbergs C ligger endast några minuters promenadväg från föreningen och på ca 18 minuter tar du dig in till Sthlm C med tåget. Du finner även hela Bakarby handelsplats, Barkarbystaden och butikerna i Jakobsbergs C inom gångavstånd.

Med reservation för eventuella ändringar

Om området

Jakobsberg - Västra

Västra Jakobsberg är ett klassiskt och uppvuxet villaområde med cykel- och promenadavstånd till såväl centrum med tillgång till pendeltåg som till Mälaren med härliga strövområden vid bl.a Gärvälns slott, badstränder och båthamnar. Vid seklets början var området i första hand ett område för fritidsboende. I mitten av 1900-talet började området att bebyggas för egnahemsboende. Under senare år så har en del nybyggnation tillkommit, som gör att området idag präglas av en blandad bebyggelse med både radhus och friliggade hus med större tomter. Tack vare det centrala läget i Jakobsberg, så är det gång- och cykelavstånd till en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från Görvälns Slott. På nära avstånd finns också Viksjö golfbana med 18 + 9 hål, samt bad- och båtliv vid Mälarens fina strandremsa. För barnfamiljer finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

På gång- och cykelavstånd nås Jakobsbergs centrum med den nya bussterminalen och pendeltågsstationen. Buss trafikerar området till centrum. Tåget tar 19 min till Stockholms central. Det är enkelt att ta sig ut på E18 och E4, för transport till centrala Stockholm samt till Bromma och Arlanda flygplatser.

Närservice

Det finns pizzeria i området. I övrigt hänvisas till Jakobsbergs centrum, som är fullservicecentrum, samt Barkarbys Handelsplats.Ni har också närhet till Görvälns återvinningsstation.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
500 m
Wermason's Livs AB
500 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
660 m
Stockholm Quality Outlet
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mjölnarens Förskola
440 m
Kvarnens Förskola
460 m
Kollektivtrafik
Vinkelbacken
330 m
Jakobsberg centrum
470 m
Grundskolor
Olovslundskolan
710 m
Montessoriskolan Växthuset
760 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
490 m
Mälargymnasiet
820 m
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
540 m
SEB
640 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2,5 km
Järfälla Golfklubb
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
540 m
Simhallen i Jakobsberg
910 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
910 m
Bruket Mälaren
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte