Drakengatan 1, 5 tr. (vån 6 av 6)

Bilder

 • Såld!
 • Huset och innergården
 • Husets entrésida
 • Entrén till huset
 • Lägenhetsritning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Lägenhetsritning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Drakengatan 1, 5 tr. (vån 6 av 6) , Barkarbystaden , Järfälla

Högst upp i huset och med fin vy över innergården erbjuder vi nu den här nyproducerade och utmärkt disponerade 2:an med hög standard, öppen och tilltalande planlösning och stor balkong på ca 10 kvm i vinkel som går runt nästan hela lägenheten. Lägenheten inrymmer en lagom stor hall med klinkergolv med golvvärme, kaklat duschrum med klinkergolv med golvvärme, lagom stort kök, sovrum med förvaring och en ljus sällskapsdel med utgång till balkongen som ligger mot innergården. Här lever ni ett bekymmersfritt liv i ett av Barkarbystadens mest centrala och attraktiva lägen och med alla bekvämligheter utanför ytterdörren. Möjlighet till snabb inflyttning!

48 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 799 kr inkl. värme och vatten.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
48 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
2016-2017
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

48 kvm

Rumsbeskrivning

Lagom stor hall med instegsyta med klinkergolv med värme och lackat ekparkettgolv i övriga hallen. Väggarna är vitmålade.

Köket har vita släta köksluckor och över arbetsbänkar i laminat med infälld köksho, finns vitt blankt stående kakel.
Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, kyl/frys och diskmaskin från Whirlpool. Fläktkåpa finns också.
Bra arbetsbelysning över arbetsbänk och belysning i skena i taket.

Sovrummet som ligger i anslutning till hallen, har lackat ekparkettgolv och väggarna är vitmålade. Här finns dessutom två garderober.

Snyggt duschrum med vitt blankt stående kakel och grafitgrått klinkergolv med golvvärme.
Duschplats med duschvägg i glas, badrumsmiljö med kommod och överskåp i vitt med belysning från Vedum, wc och handduksvärmare i krom.
Separat tvättavdelning med tvättmaskin från Whirlpool, arbetsbänk i vit laminat och överskåp med förvaringshyllor.
I passagen/hallen finns städskåp.

Elegant sällskapsdel med öppen planlösning mot köket och utgång via två helglasade pardörrar till en stor balkong i vinkel som går runt nästan hela lägenheten. Sällskapsdelen och köket har lackat ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.
Här finns också en liten klädkammare/inbyggd garderob.

Övrigt:

- Vita släta innerdörrar.
- Fönsterbänkar i natursten.

- Förråd ingår till bostaden och är placerad i garageplanet.
- I månadsavgiften ingår värme och varmvatten.
- Öppet fibernät via IP-only. Det innebär att ni väljer och tecknar abonnemang med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som ni själv önskar. www.ip-only.se.
- Garageplats har separat kö via Corepark, 1150kr/mån.

Viktig information:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan och stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare, Torbjörn Johansson, telefon 08-580 104 60/08-120 229 02 eller via e-mail: torbjorn.johansson@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 6, hiss finns

Avgift

2 799 kr inkl. värme och vatten.

Driftskostnad

3 600 kr/år

Kommentar

Kostnaden grundar sig på en uppskattad årsförbrukning av hushållsel

Andel i föreningen

1,44928%

Andel av årsavgiften

1,44928%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omg. inflyttning möjlig

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

2016-2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerrutor

Övrigt

I husets källare finns lägenhetsförråd, barnvagnsrum, cykelförråd och garage.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:43

Förening

Namn

Brf Kornetten 1

Om föreningen

I Kvarteret Paraden ryms 220 bostäder med Barkarbystadens bästa läge, precis intill Stora Torget. Här blir ditt hem en del av stadens centrala puls. Samtidigt får du din egen borg där ljus och grönska letar sig in i sovrummet. Där någons tanke lagt sig i minsta detalj.

Paraden byggs av Åke Sundvall AB, vinnare av Årets Stockholmsbyggnad 2014 och KOD Arkitekter, belönade med Sveriges Arkitekters Bostadspris 2009. Tillsammans vill de bidra till att Barkarbystaden blir en levande, intressant och hållbar plats att leva på med vacker och spännande arkitektur. Därför skapar de ett kvarter som sticker ut och samtidigt värnar om de klassiska boendekvaliteterna. Ett kvarter med puls, takt och ton.

Kvarteret består av fyra byggnader i olika höjd. Mot torget stoltserar en hög fond och i söderläge är husen lite lägre, allt för att ta vara på och släppa in ljuset. Alla lägenheter har fönster i minst två väderstreck och minst en balkong, uteplats eller terrass mot den gröna innergården.

Brf Kornetten 1, är en av Paradens 4 föreningar och består av 56 stycken bostadsrättslägenheter belägna på Drakengatan 1-5, med fastighetsbeteckning Järfälla Barkarby 2:43. Huset är ett 6-våningshus med underliggande garage, 115 platser totalt för hela Paraden varav 29 platser tillhör Brf Kornetten 1. Hyra 1180kr/mån. Uthyrningen av platserna i garaget samt hanteringen av kösystem sköts utav CorePark.

I månadsavgiften ingår värme, varmvatten
Öppet fibernät via IP-only. Det innebär att ni väljer och tecknar abonnemang med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som ni själv önskar. www.ip-only.se.

Varje lägenhet får tillgång till ett separat källarförråd.
Hushållsavfall hanteras med sopsugssystem som finns på innergården och alla lägenheter är utrustade med avfallskvarn..

Lägenheterna värms upp med vattenburen fjärrvärme.
Ventilationen är mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.
Förvaltning av Storholmen

Mer info finner du i dagsläget på: http://kvarteretparaden.akesundvall.se/

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
290 m
Fodi Skandinavien AB
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
770 m
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
570 m
Barkarby Förskola
960 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
3,7 km
Grundskolor
Herrestadskolan
230 m
Karlslund för- och grundskola
570 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
2,1 km
Björkebyhallen sporthall
2,2 km
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
3,4 km
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
4,7 km
Banker
Swedbank
2 km
FOREX Bank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,2 km
Viksjö Golfklubb
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Veddestavallen Idrottsplats
960 m
Tallbohovskolan
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,3 km
Nälstabadet
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte