Aspnäsvägen 20

Bilder

  • Såld!
  • Aspnäsvägen 20
  • Kök med matplats
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Aspnäsvägen 20

Aspnäsvägen 20 , Jakobsberg , Järfälla

I bostadsrättsföreningen Aspnäs ligger denna tvårummare. Bostaden är belägen på sjunde våningen och bjuder på stora möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel redan från början. Bostaden är utrustad med balkong som bjuder på en väldigt trevlig utsikt med fri vy. Bostadsrättsföreningen har även en innergård med trevliga grönytor och lekplatser där man kan tillbringa sin tid liksom stora garageytor under huset! (Lägenheten kommer inte att säljas innan visning).

67 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 330 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (Basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
14
Byggår:
1969-71
Driftskostnad:
150 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna välplanerade bostad med stora möjligheter belägen på sjunde våningen med hiss. Perfekt för den som drömmer om att få skapa sitt eget boende och sätta sin egen prägel från första början.

Hall:
Rymlig hall med bra förvaring som ansluter till samtliga rum i bostaden. Till vänster finner man ett städskåp samt två garderober. Hallen är också utrustad med säkerhetsdörr och på golvet ligger det en ljus plastmatta.

Kök:
Med plats för mindre köksbord samt utrustat med en ljus köksinredning i äldre stil med arbetsbänkar i massivt trä och diskbänk i rostfritt. Köksmaskinerna såsom spis, ugn samt kyl/frys är utav märket Electrolux men i äldre skick.
Väggarna i köket är tapetserade i en ljus färg och på golvet ligger det en ljus plastmatta. Från köket finner man vägen ut till balkongen med trevlig utsikt över Jakobsberg.

Vardagsrum:
Med utsikt över området. På golvet ligger det ett parkettgolv i ek och väggarna är tapetserade.

Badrum.
Handfat, wc-stol, spegel och duschkabin. Väggarna är brunmålade och på golvet ligger det en grön våtrumsmatta.

Sovrum:
Plats för dubbelsäng utrustat med tre garderober, ett linneskåp samt plastmatta på golvet och tapet på väggen.

ÖVRIGT:
- P-plats, sep kö.
- Förråd belägen i port 38-40
- Tvättstuga belägen i port 36
- Lekplats finns på innergården

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Per Stenmark, telefon 08-580 104 60/08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Friskrivningsklausul:
Köparen, som beretts tillfälle att noggrant undersöka lägenheten, förklarar sig härmed godta lägenhetens skick och avstå från alla anspråk mot säljaren på grund av fel och brister i lägenheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 11, hiss finns

Avgift

3 330 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (Basutbud)

Andel i föreningen

0,15728%

Andel av årsavgiften

0,15316%

Reparationsfond

2050 kr

Tillträde

Omgående eller ök

Byggnad

Byggnadstyp

11-våningshus med hiss

Byggnadsår

1969-71

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juli 2009
Energiprestanda: 106 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2515

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

1 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Baserad på schablon då ingen bor i bostaden, gemensamhetsel tillämpas.

Förening

Namn

HSB brf Aspnäs i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till brf Aspnäs, som består av 530 lägenheter och 156 lokaler som uppfördes 1969/71, och är fördelad till största del på Apnäsvägen men även på Hästskovägen.

Allmänt om föreningen
Brf Aspnäs har ett stort utbud av föreningar med möjlighet för de boende att delta i. Det finns dessutom lokaler att tillgå, bl.a hobbylokal, motionslokal, vävstuga, trivselgrupp. Det finns också pingisrum med darttavla. Styrelsen har fr.o.m 2014, tecknat avtal med Canal Digital om kabel-TV i föreningen. Canal Digital kommer alltså att ersätta Comhem i kabel-TV nätet ("tre hål i väggen") och om man vill ha digital-TV därifrån måste man byta till en box från Canal Digital. Det innebär också att Comhem inte kan leverera bredband eller telefoni. Bredbandsbolaget gäller avseende bredband.

Man har även tillgång till cykelförråd, bastu, tennisbana, boule och minigolf. Tvättstuga finns i varannan port på plan 3.

Det finns ett gästrum med fyra sängplatser, pentry toalett med dusch som går att hyra för 300 kr/dygn (deposition 1000 kr)

Det finns lokaler som hyrs ut med hyresrätt till olika företag. Exempelvis fotvård, massörer, yogacenter. Dessutom finns kommunalt dagis, PRO samt SPF som har lokaler i området.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under rubriken "Dokument och länkar", eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm.

Avgiftsförändringar
2016 höjdes månadsavgiften med 2% och för 2017 med 2%.

Parkering
P-plats finns att hyra utan el för 215 kr/mån och 270 kr/mån med elstolpe (fn.kö till båda alternativen) Garageplats går att hyra till en kostnad av 432 kr/mån.(f.n. kö) //Uppgifter från 2017-02-09. I garaget finns tvätt- och meckarplatser samt bildammsugare. I garaget finns även några få MC-platser för uthyrning för 212-352 kr/mån samt husvagnsplats utomhus för 298-407 kr/mån, berronde på storlek. (kontakta mäklare för aktuell status). Vid frågor gällande parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: tel 010-44 25 000

Utförda renoveringar
Föreningen har gjort högtrycksspolning och kontroll av stammarna.
Nya fönster har installerats 2005-07 och föreningen har gemensam elupphandling från 2007.
Avloppsstammarna i byggnaderna spolas och inspekteras regelbundet. För närvarande finns ingen indikation på att det finns behov av någon typ av renovering. Ventilationen har uppgraderats genom åren.
Nya hissar i hela föreningar installerades 2017.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/aspnas

Med reservation för ändringar.

Organisationsform

Andelsrätt

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
STATOIL
320 m
LiDL
320 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
540 m
Stockholm Quality Outlet
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Aspnäs Förskola
60 m
Montessoriförskolan Fröhuset
190 m
Kollektivtrafik
Aspnäs skola
110 m
Engelska skolan
170 m
Grundskolor
Montessoriskolan Växthuset
190 m
Internationella Engelska Skolan Järfälla
190 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
600 m
Didaktus Jakobsberg
1,1 km
Banker
SEB
450 m
Handelsbanken Jakobsberg
540 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2,1 km
Järfälla Golfklubb
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
740 m
Bowling Bull
980 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,3 km
Bruket Mälaren
3,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark eller Rickard Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte