Andebodavägen 365

Bilder

  • Välkommen till Andebodavägen 365
  • Baksida i soligt söderläge med trädäckad altan
  • Gräsytor på baksidan i söderläge
  • Hall med klinkergolv och vit tapet
  • Inre hall med klinkergolv och förvaring under trapp

Som Utgångspris

3 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Andebodavägen 365 , Viksjö , Järfälla

Välplanerat och rymligt radhus på populära Andebodavägen! Framsidan ligger insynsskyddat mot grönska och baksidan vetter mot soligt söderläge med trädäckad altan och gräsmatta. Garage i länga ingår genom samfälligheten. Huset erbjuder stora rum och god möjligheter att förändra planlösningen för den som vill. Här bor man med bussförbindelser utanför dörren och Viksjö C på promenadavstånd. Huset är förhandsbesiktigat och ansvarsförsäkrat!

129 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
129 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
270 kvm
Byggår:
1968
Driftskostnad:
2 725 kr/månad
Som Utgångspris:
3 695 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

129 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/ Hall
Välkomnande och rymlig hall med klinkergolv och vit tapet på väggarna. Här finns förvaring på hatthylla samt i förråd under trappan till övre plan. Direkt till höger innanför dörren finns tvättstugan praktiskt belägen.

Tvättstuga
Vita väggar och blå våtrumsmatta på golvet. Här finns varmvattenberedare, tvättmaskin, torktumlare, tvättho med bänk, underskåp samt vädringsfönster.

WC
Separat wc precis intill tvättstugan med åtkomst från hallen. Här är det mönstrad tapet på väggarna, klinkergolv, handfat med kommod, spegel samt wc.

Vardagsrum
Mycket rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och vita mönstrade tapeter på väggarna, i taket sitter spotlights. I vardagsrummet finns utgång till baksidan med den trädäckade altanen. För den som behöver ett extra sovrum finns här goda möjligheter eftersom rummet är så pass stort. Ett annat vanligt alternativ i området är att man öppnar upp mot köket genom att ta ner väggen.

Kök
Fullt utrustat kök med matplats för ca 4 personer. Här är det inrett med vita luckor och arbetsbänk i laminat. Ovanför arbetsbänken med infälld utrustning sitter arbetsbelysning och kakel som stänkskydd. Den infällda spishällen är hörnmonterad och likaså spisfläkten. I köket finns kyl/ frys, diskmaskin, infälld spishäll, spisfläkt, inbyggd ugn, infälld diskho, inbyggd micro samt skafferi. I taket sitter infällda spotlights. Från köket når man baksidan med den trädäckade altanen.

Övre hall
Den övre hallen har laminatgolv och ljust mönstrad tapet. Från hallen når man samtliga rum på övre plan.

WC/ Badrum/ Dusch
Här har tidigare klädkammare fått ge plats för ett extra stort badrum i vinkel. Här är det helkaklat och klinkergolv med golvvärme. I detta stora badrum ryms ledigt en jacuzzi, wc, stor duschhörna, handfat med bred kommodmöbel, spegel med spots, väggskåp samt handdukstork. I badrummet finns två vädringsfönster.

Sovrum
Laminatgolv och vitmålade väggar. Ingång till klädkammare som också nås från sovrummet mitt emot. Fönster vetter mot framsidan.

Sovrum
Laminatgolv och vitmålade väggar. Även härifrån når man den rymliga klädkammaren. Fönster vetter mot baksidan och detta sovrum har även utgång till balkong.

Sovrum
Laminatgolv och grön tapet på väggarna. Fönster vetter mot baksidan och även från detta sovrum når man balkongen som ligger i soligt söderläge.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Direktverkande el

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juli 2017
Energiprestanda: 79 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Stor trädäckad altan finns på husets baksida med utgång från köket och vardagsrummet. Altanen ligger i soligt söderläge och ovanför finns markis att skugga med.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 2:348

Övriga byggnader

Garage i länga finns i nära anslutning till huset och ingår genom samfälligheten.

Separat förråd finns på framsidan i direkt anslutning till entrén.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 700 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 000 kr
VA: 2 000 kr
Renhållning: 1 200 kr
Väg, samf: 6 000 kr
Försäkring: 5 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Under posten uppvärmning ingår även hushållsel.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 976 000 kr

Summa pantbrev

2 067 000 kr

Tomt

Areal: 270 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan och fin trädgårdstomt med gräsmatta på både fram- och baksida. På framsidan ligger natursten som entrégång och baksidan finns stor trädäckad altan i soligt söderläge.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc

Gemensamhetsanläggning: Järfälla Viksjö GA:5, Samfällighet: Järfälla Viksjö S:6

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Norrbacka Livs
460 m
ICA Kvantum Viksjö
970 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2 km
Veddesta Centrum
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fäbodens Förskola Fäbodstugan
540 m
Fastebol Förskola
680 m
Kollektivtrafik
Bruttovägen
120 m
Andeboda
280 m
Grundskolor
Lundskolan
830 m
Fastebolskolan
940 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
1 km
Järfälla Gymnasieskolor
1 km
Banker
Swedbank
1,1 km
Swedbank
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
710 m
Järfälla Golfklubb
710 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjövallen
860 m
Viksjö sporthall
920 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,3 km
Lövstabadet Mälaren
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte