Lädersättravägen 97, 7 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök med matplats
  • Balkongen
  • Utsikt från balkong
  • Matplats vid fönster i vardagsrum
  • Wc/Duschrum med tvättmaskin

Lädersättravägen 97, 7 tr , Kallhäll , Järfälla

Välbelägen 4:a högt upp i huset, vån 7 av 8, i fint renoverat skick. Totalrenoverat kök med hög standard och exklusiva material och stambytt badrum med fina tillval. Smart planerad med 3 fina sovrum i fil, mycket bra förvaring och stor härlig balkong mot föreningens innergård, med fantastisk utsikt och em/kvällssol. Inom föreningen finns en stor, trivsam och öppen innergård med flera lekplatser liksom vacker natur. Stora renoveringar gjorda under senare år, såsom fasadrenovering, fönsterbyte och balkongrenovering 2005. Stambyte utfördes vid årsskiftet 2013/14, då badrummet även byggdes nytt. Kabel-tv/bredband via ComHem alternativt Bredbandsbolaget. Fiber är indraget. Nydragen el i lägenheten med ny elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare, samt ny säkerhetsdörr finns installerad. Hiss finns. Barnvagnsrum och cykelrum finns lättillgängligt på entréplan. Nära till Askungens förskola, fina strövområden, Mälarens härliga stränder samt till Kallhälls pendeltågsstation, som endast tar dig till Stockholm Central på endast 23 minuter. Välkomna till denna ljuvliga pärla!

97 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 266 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
97 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
244
Byggår:
1967
Driftskostnad:
458 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

97 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Entréhall:
Ljus och rymlig hall som leder vidare in i lägenheten och länkar samman bostadens alla rum. Hallen renoverades 2012, med nytt laminatgolv, nya tapeter och ny garderob med skjutdörrar och inredning från Elfa. Längst in i hallen finns en klädkammare. Ny säkerhetsdörr, nytt elskåp med jordfelsbrytare och automatsäkringar. Golv: genomgående ljus trämönstrad laminat i hela lägenheten om inget annat anges. Väggar: ljus tapet.

Klädkammare:
Här finns gott om plats för kläder, skor och annan förvaring på hyllor i vinkel, samt linneskåp.

Kök:
Till höger från hallen ligger köket som totalrenoverades 2013, som består av en arbetsdel med bänkar och skåp på båda sidor, samt en fin matplats för ca 4-6 personer vid fönster som vetter mot balkongen. En dörr leder in till vardagsrummet. Kök med vitlaserade björkluckor med ypperlig förvaring. Svart granitbänk med rostfri diskho och vitt kakel ovan bänk. Rostfria vitvaror från Electrolux om inget annat anges, i form av inbyggd ugn och micro i bekväm arbetshöjd, kyl/frys från Samsung, induktionshäll och fläktkåpa samt diskmaskin. Smart inredning med bland annat utdragbart skafferi och sockellådor. Grått klinkergolv och ljust målade väggar. Verkligen ett kök att trivas i!

Vardagsrum och balkong:
Vägg i vägg med köket ligger det trivsamma och ljusa vardagsrummet med fint ljusinsläpp från både stort fönsterparti och balkongdörr, som i sin tur leder ut till den stora, längsgående balkongen. Härifrån har man milsvid utsikt över området och härlig em/kvällssol. Vintertid skymtas Mälaren i horisonten. Balkongen har trätrall och markis installerad 2012. Vardagsrummet renoverades 2013, då väggarnas strukturtapet togs bort, spacklades och målades vita och orginalparkettgolvet slipades och lackades.

Sovrum 3:
Direkt till vänster om entrén ligger ett sovrum med ett fönster. Laminatgolv och tapetserade väggar i ljust blått. Två inbyggda garderober.

Sovrum 2:
Vägg i vägg med Sovrum 3 ligger ett sovrum med ett fönster. Laminatgolv och ljust målade väggar.

WC/duschrum:
I samband med stambytet 2013 byggdes badrummet om med vita helkaklade väggar och grått klinkerlagt golv med golvvärme. Utrustning i form av WC, bidé, stort handfat i kommod med förvaring samt spegelskåp med belysning ovan. Dusch med vikväggar i glas och vattenburen handdukstork. Ljusinsläpp genom fönster med frostat glas. Tvättmaskin av mindre modell finns vid fönstret. Där bidén idag står går det att istället installera en tvättpelare, om behov finns.

Sovrum 1, Master Bedroom
Det största sovrummet har ljusinsläpp genom ett fönster. Laminatgolv och ljusgrön målad väv. Två dubbelgarderober och ett linneskåp.

ÖVRIGT
- Ny säkerhetsdörr installerades 2012.
- Ny el drogs i lägenheten liksom ny elcentral med jordfelsbrytare och automatsäkringar. Sitter monterad bakom skjutdörr i hallens garderob.
- Alla fönster har bytts ut och är försedda med persienner utom det frostade fönstret i badrummet.
- Badrummet renoverades 2013 i samband med stambytet.
- Festlokal finns och det planeras att byggas en ny festlokal efter sommaren 2017 då även en ny övernattningslägenhet och ny bastu ska byggas, beslut oklart.
- Välutrustade tvättstugor och grovtvättstuga för madrasser och mattor finns på entréplan. Även andra portars tvättstugor kan bokas.
- Barnvagnsrum och cykelrum finns i porten.
- Förråd på entréplan i samma port.
- Pingisrum finns mellan port 105 och 107.
- Garage med 62 bilplatser (kö) samt 85 st p-platser finns (p-plats utan el, p-plats med el). Kö gäller för garageplatser. Vid Lädersättravägens norra ände finns ett garage med tvättplats.
- Container för grovsopor finns vid parkering. Insamlingsplatser för elektronikprodukter, glödlampor och batterier finns också i närheten.

Brf. handlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 8, hiss finns

Avgift

6 266 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)

Driftskostnad

5 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,43084%

Andel av årsavgiften

0,43084%

Reparationsfond

169 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme - Vattenburen värme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas/3-glas

Fastighetsbeteckning

Lädersättra 1:24-1:23

Förening

Namn

Trollberget

Om föreningen

Välkommen till Brf Trollberget som består av 294 lägenheter fördelade på två hus. Byggår 1967.

Hobbylokal för enklare snickeriarbeten finns mellan Lädersättravägen 105 och 107 och pingisrum på Lädersättravägen 107. Föreningslokal finns på Lädersättravägen 95-97. Cykelrum och barnvagnsrum finns i anslutning till varje port. Mysig grillplats på innergården.
Kabel-tv och bredband via Comhem alt. Bredbandsbolaget. Fiber indraget.
Enhetsmätning av el är tecknat genom föreningen för alla medlemmar och därmed slipper varje enskild medlem nätavgiften, utan faktureras för den faktiska förbrukningen i samband med månadsavgiften.

Föreningen har renoverat fasaden 2005 samt bytt ut samtliga fönster och balkongräcken.
Stambyte utfördes årsskiftet 2013/14.

Garage med 62 bilplatser (sep.kö ca 4-5 år) samt p-platser 85 st med och utan el (ca.150-200kr/mån. Reservation för eventuella ändringar). Ev kö. Ca 20-30 p-platser med el finns utan kö för medlemmar med "Boendelapp" för parkering om 300kr/år. Parkeringstillstånd ges ut av styrelsen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.hsb.se/norrastorstockholm/trollberget och https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/trollberget/boendeinformation/.

Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm, tel. 010-442 50 00. HSB tar ut en medlemsavgift på 500 kr/ägare i samband med köp av bostadsrätt. Dessutom tar HSB ut en pantsättningsavgift för varje lån som tas med lägenheten som säkerhet, om 448 kr/lån. Överlåtelseavgift om 1120 kr tas ut från säljaren.

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

294

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nära Dej Saga Livs
170 m
Ulvsättra Livs HB
540 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
3,2 km
Stockholm Quality Outlet
4,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Askungen Förskola
160 m
Gullivers Förskola
330 m
Grundskolor
Lädersättraskolan
380 m
Kallhälls sporthall
670 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
3 km
Kvarnskolan
3,4 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
2,8 km
Banker
Swedbank
860 m
Swedbank
860 m
Golfbanor & Golfklubbar
Rotebro Golf
5 km
Komethallen AB
5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls sporthall
670 m
Bolindervallen Idrottsplats
1000 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
3,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte