Abborrvägen 16

Bilder

  • Baksidan av huset
  • Vy från altanen på baksidan
  • Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till altan på baksidan
  • Kök med matplats
  • Matplats i vardagsrummet i nära anslutning till köket - entréplan

Utgångspris

3 875 000 kr

Bevaka slutpriset

Abborrvägen 16 , Viksjö , Järfälla

Lugnt och välbelägen grändvilla i barnvänliga Hummelmora om totalt 141 kvm., fördelat på kök med matplats, praktisk groventré/tvättstuga, matsal och vardagsrum i öppen planlösning, 3 sovrum, stort TV-/allrum på övre plan, två WC-/duschrum, walk in closet och förrådsvind. Nära buss, förskola, skola och Mälaren.

141 kvm, 6 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
141 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
320 kvm
Byggår:
1975
Driftskostnad:
3 231 kr/månad
Utgångspris:
3 875 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

141 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Vit och svagt mönstrad tapet, kork och plast på golvet, klädhylla och luftvärmepump (luftvärmepumpen något defekt).

WC-/duschrum: WC-/duschrum med fönster och inrett med ljus våtrumsmatta på väggen, brun plastmatta på golvet, tvättställ med engreppsblandare, WC-stol och duschutrymme men med plats för badkar vid behov.

Hall/passage: Vit och svagt mönstrad tapet, kork och plast på golvet och två väggfasta garderober.

Sov-/arbetsrum 1: Vit- och strukturerad tapet och träimitationsmönstrad plastmatta.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum, inrett med vit och svagt strukturerad tapet, parkettgolv och utgång till insynsskyddad och trädäcksförsedd altan/uteplats i söderläge.

Matsal: I öppen planlösning med vardagsrummet är matsalen belägen och inredd med vit och svagt strukturerad tapet och parkettgolv. Matsalen kan med fördel integreras med köket i en öppen planlösning.

Kök: Kök med matplats, inrett med vita väggar och kork och plast på golvet. Köket är i övrigt inrett med skåpluckor i ljust trä, kakel bakom arbetsbänkar av laminat. Maskinellt är köket utrustat med spis med keramikhäll och ugn, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin.

Tvättstuga/groventré: Praktiskt i direkt anslutning till köket är tvättstugan/groventrén belägen, inredd med vit vinyltapet, plastmatta på golvet, varmvattenberedare, tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRE PLAN:

TV-/allrum: Större rum, som vid behov kan inredas till två sovrum, inrett med vit strukturerad tapet och laminatgolv.

WC-/duschrum: Terrakottafärgad vinyltapet på väggarna, brun plastmatta, WC-stol, tvättställ, takfönster och duschutrymme.

Klädkammare/walk in closet: Större klädkammare/walk in closet, inredd med klädhyllor och två klädstänger, vita väggar, plastmatta och taklucka till förrådsvind.

Sovrum 2: Rymligt sovrum, inrett med vita väggar och vit och melerad plastmatta.

Sovrum 3: Rymligt sovrum, inrett med ljus och svagt mönstrad tapet och melerad plastmatta.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1 1/2-plans kedjehus

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Direktverkande el samt Luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juli 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 84 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/träpanel
Fönster: 2+1-glas isolerrutor
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet "Viktiga dokument", eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 6:93

Övriga byggnader

Separat trädgårdsförråd på baksidan av huset. Garage i länga, i nära ansluting till huset.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 783 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
El: 6 658 kr
VA: 4 000 kr
Renhållning: 1 575 kr
Väg, samf: 9 600 kr
Försäkring: 4 950 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår områdets gångvägar, lekparker, belysning, parkeringsplatser och garage samt ledningsnät inom området. Utöver löpande underhåll ingår kostnader för lån för utbyte av områdets garageportar och byte av tak, 2008, samt fibernätet anlagt 2013. Spolning av avlopp dagvattenledningar gjordes 2016. Ownit bredband 100 Mbit/s, inklusive TV (Canal Digital) och fast telefoni ingår, exklusive samtalsavgifter.

Summa pantbrev

875 000 kr

Tomt

Areal: 320 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:17-GA:19
Förmån, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-2053
Last, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-2053
Förmån, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-2053

Tillträde

15/10 eller enligt ök

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
590 m
Nasim Kött Torg
650 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Traktor Förskola
460 m
Viksjö Familjedaghem
580 m
Kollektivtrafik
Gösvägen
170 m
Såningsvägen
180 m
Grundskolor
Viksjöskolan
620 m
Fjällenskolan
730 m
Gymnasium
Järfälla Gymnasieskolor
1,9 km
Mälargymnasiet
1,9 km
Banker
Swedbank
510 m
Nordea Bank AB
2,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
1,5 km
Viksjö Golfklubb
1,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
630 m
Viksjövallen
700 m
Simhallar & Utomhusbad
Baset Mälaren
2 km
Medley Jakobsbergs simhall
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte