Månadsvägen 46, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Inglasad balkong
  • Utsikt från balkongen
  • Vardagsrummet
  • Badrum stambytt 2016
  • Kök med matplatsen vriden mot väggen istället.

Månadsvägen 46, 3 tr , Jakobsberg , Järfälla

Fast pris - först till kvarn under sommaren! Fin och högt belägen 3:a i omtyckt förening med fri vy och gångavstånd till J.bergs C. Ljus och rymlig bostad som du bara kan flytta in i och börja bo. Yteffektiv planlösning med 2 sovrum, klädkammare, stambytt och helkaklat badrum med TM från 2016 samt kök från 2015 med matplats för ca 4-6 personer. Stort vardagsrum med plats för både matbord och sällskapsdel samt utgång till den inglasade balkongen i exemplariskt söderläge med sol hela dagen som dessutom renoverades 2012. Här kan du leva ett beskymmersfritt lägenhetsliv och bara njuta!

69 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 504 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
69 kvm
Våning:
4
Lägenhetsnummer:
62
Byggår:
1962
Driftskostnad:
566 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

69 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Centralt belägen hall med plats för hatthylla och ytterligare avhängningsmöjlighet. Laminatgolv och målade vita väggar. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum:
Här finns plats för både sällskapsdel och matplats. Med stora fönster och utgång till härlig inglasad balkong. Väggar i vitt med fondvägg i grå ton samt laminatgolv.

Inglasad balkong:
Renoverades ca 2012 av föreningen. Belägen på bästa solläget i söder/svagt sydväst med filtmatta på golvet och fin utsikt mot grönskan och omkringliggande bebyggelse. Fritt från insyn, med plats för loungedel, på ett högt läge med ljuvlig sol!

Kök:
Renoverades 2015 med kökssnickerier i lantlig stil och matplats för ca 4-6 personer. Du kan med fördel placera bordet på två olika sätt, se våra bilder. Kakel i vitt ovan bänkskiva i laminat med diskho i rostfritt, vita köksluckor med rostfria handtag, målade väggar i vitt med blå fondvägg som kontrast samt mjukare laminatgolv i grå ton. Maskinell utrustning: Diskmaskin (Siemens), fläkt i rostfritt, spishäll, varmluftsugn i cremévitt och kombinerad kyl/frys i rostfritt. Trivsamt och bra planerat kök för den mindre familjen!

Dusch/wc-rum:
Stambytt badrum 2016 med klinker i grått och kakel i vitt. Vikbara duschväggar i glas, handfat med kommod i vitt, vägghängd wc-stol, badrumsskåp med belysning ovan samt hyllplan och tvättmaskin (Hoover) som ingår i köpet.

Sovrum 1:
Plats för både enkel eller dubbelsäng alt. byrå eller skrivbord. I anslutning ligger en klädkammare. Laminatgolv och målade väggar i grått.

Sovrum 2:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Tre inbyggda garderober, laminatgolv och målade väggar i grått samt fondtapet i svart/vitt mönster.

Övrigt:
-Förråd i port 46
-Tvättstuga i port 34, du behöver ej gå ut utan kan gå via källaren
-Cykel/barnvagnsrum i port 46
-Kabel-tv: Canal digital
-Bredband: Bredbandsbolaget
-Parkering: Kostnadsfritt på gatan alt. norrbyparkering med tillstånd, ca 300kr/år.

Brf. handlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. S��ljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns ej

Avgift

4 504 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

6 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Baserat på nuvarande ägares uppgifter.

Andel i föreningen

0,26094%

Andel av årsavgiften

0,26094%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1962

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1926

Förening

Namn

Västerby 2

Om föreningen

Välkommen till Brf Västerby 2 som byggdes 1962 och består av totalt 414 bostadsrättslägenheter på Månadsvägen 32-74 och Veckovägen 31-69. Föreningen är beläget på bekvämt promenadavstånd till Jakobsberg Centrum med ett stort utbud av service och affärer. I området finns även kvällsöppen livsmedelsbutik och restaurang.

Organisationsform

Andelsrätt

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband genom Bredbandsbolaget varav basutbud på kabel-tv ingår i avgiften.

Parkering

Det finns fri parkering i området med undantag för sk. städdagar. Norrbyparkeringen finns vid Coop och står till förfogande men ett parkeringstillstånd måste anskaffas för 500 kr (2017) som då är knuten till lägenheten. En bricka för inpassering behövs.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Förråden har bytts ut till järngaller (gallerbur)
Tvättstugorna renoverades 2002.
Under 2006/07 har föreningen bytt samtliga fönster.
Balkongerna har helrenoverats under 2012.
Föreningen har installerat portlås 2013/14.
Stambytet är gjort under 2016.
Pågående dräneringsarbeten som berör fastigheterna är färdigställt.
Fasadrengöring 2017

Ekonomi

Avgiften reglerades 2018 med 3% gällande lägenheter samt 2% gällande parkering och garage.

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd (järngaller). Man har tillgång till en gemensam tvättstuga och cykelförråd.
I området finns dessutom ett återvinningshus/grovsoprum.
Var och en står för sin el. Eon har nätet och det står fritt att välja andra elleverantörer.
Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning.

Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Hemsida
hsb.se/norrastorstockholm/vasterby2

Med reservation för eventuella ändringar

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
220 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
830 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
880 m
Stockholm Quality Outlet
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mjölnarens Förskola
360 m
Olovslunds Förskola
410 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,3 km
Grundskolor
Kvarnskolan
360 m
Olovslundskolan
390 m
Gymnasium
Kvarnskolan
360 m
Didaktus Jakobsberg
600 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
640 m
Banker
Nordea Bank AB
780 m
Handelsbanken Jakobsberg
840 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
2,2 km
Viksjö Golfklubb
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Jakobsbergs simhall
400 m
Simhallen i Jakobsberg
400 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
400 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte