Traktorvägen 52

Bilder

  • Vy från loftvåningen ner mot köket och vardagsrummet
  • Härligt kök och vardagsrum i öppen planlösning
  • insynsskyddad och solig balkong i söderläge
  • Välplanerade ytor med plats för matbord och soffhörna
  • Vardagsrummet med plats för TV-hörna

Fast Pris

1 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Traktorvägen 52 , Viksjö , Järfälla

1 995 000 FAST PRIS

Charmig 2:a med loftvåning och allrum med högt i tak. Ljus och fräsch lägenhet utöver det vanliga med en enorm takhöjd i Allrum och kök i öppen planlösning. RENOVERAT badrum med tvättmaskin. Klk och förråd. Granne med Viksjö centrum som erbjuder bl.a goda busskommunikationer, Ica, systembolaget och apoteket.

63 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 705 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud), exkl. bredband med IP-telefoni (125kr/mån)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
22
Byggår:
2002-03
Driftskostnad:
450 kr/månad
Fast Pris:
1 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning

Entré
Välkomnade entré som släpper in dig till lägenhetens hjärta, till vänster om entrén finner du kapprum för avhängning samt förvaring av kläder. Klinkers i mörkare nyans vid entré som sedan möts av parkettgolv som sprider sig in vidare i bostaden.

Klädkammare:
God förvaring och hyllplan samt klädstång.

Vardagsrum/allrum:
Det är detta rum som är bostaden hjärta och själ med en enastående takhöjd och vy mot loftvåningen. I en trivsam och öppen planlösning med köket ger detta allrum plats för både en sällskapsdel och matplats för ca 4-6 personer. Ekparkett på golvet samt vitmålade väggar. Här finns utgång genom pardörrar till balkongen.

Balkong
Härlig balkong med plats för caféset i söderläge, här kan man njuta av solen nästan hela dagen i det insynsskyddade läget balkongen är i.

Kök
Kök i öppen planlösning med allrummet. Köket har vitstomme samt vita luckor med bänkskiva i laminat. Praktisk plastmatta i mörkare nyans vid arbetsytorna.

Badrum
Renoverat badrum med mosaikplattor på golvet som med fin detalj går bakom duschen också. Vita stora plattor på väggarna. Här finner du kommod med spegel, duschhörna i glas samt tvättmaskin.

Övre plan

Allrum
Stort allrum med plast för Tv-hörna om man önskar det eller varför inte använda ytan som hobbydel.

Sovrum
Härligt sovrum med utsikt över hela lägenheten, här finner man plats för dubbelsäng samt andra sovrumsmöblemang om man önskar det.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Botan Barzanji, telefon 0739- 14 74 44 eller via e-mail: botan.barzanji@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Pris

1 995 000 kr Fast Pris

Avgift

4 705 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud), exkl. bredband med IP-telefoni (125kr/mån)

Andel i föreningen

4,56766%

Andel av årsavgiften

4,56766%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Månadskiftet Okt/nov

Byggnad

Byggnadstyp

2-vånings låghus

Byggnadsår

2002-03

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:597

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Förråd tillhörande lägenheten finns utanför fastigheten.

Förening

Namn

Pinjen

Om föreningen

Välkommen till Brf Pinjen som består av 24 lägenheter fördelade på 4 stycken 2-våningshus, byggda 2002-03. Alla med egen ingång.
Det finns två storlekar på lägenheterna den ena är 1 rok på 44,5 kvm, loftlägenheterna är på 63 kvm och har samma planlösning som 1:orna med den skillnaden att ett sovloft kommit till.

Allmänt om föreningen
Bredband via bredbandsbolaget och IP-telefoni är inkluderat i månadsavgiften (till en kostnad av 125 kr i månaden)
Gemensam städning sker 2 ggr per år. Det går snabbt och enkelt att ta sig till Järfälla. Det tar ca 20 minuter med tåg eller bil från Stockholm city till centralorten Jakobsberg. Det finns bra kommunikationer med bl.a en direktbuss till Sergels torg i rusningstrafik.

Föreningen fakturerar säljaren en överlåteseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen har en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning.

Parkering
Parkering finns på baksidan av gården till en kostnad av 250 kr/månaden. Separat kö hos HSB.

Hemsida
http://www.hsb.se/norrastorstockholm/pinjen/valkommen-till-brf-pinjen-i-viksjo

TV och Bredband

Bredband & IP-telefoni via bredbandsbolaget

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
150 m
Norrbacka Livs
440 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,3 km
Veddesta Centrum
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Traktor Förskola
100 m
Axet Förskola Föräldrakoperativ
290 m
Kollektivtrafik
Viksjö Viksjöplan
90 m
Viksjö centrum
280 m
Grundskolor
Viksjöskolan
240 m
Fastebolskolan
650 m
Gymnasium
Järfälla Gymnasieskolor
1,4 km
Mälargymnasiet
1,4 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Frågor
5,4 km
Banker
Swedbank
210 m
Nordea Bank AB
2,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
1,2 km
Viksjö Golfklubb
1,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
130 m
Viksjövallen
170 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,6 km
Baset Mälaren
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte