Häggvägen 15 B

Bilder

  • Såld!
  • Bild från sydost
  • Bild från nordost
  • Bild från nordost
  • Bild från sydväst
  • Fastighetskarta

Häggvägen 15 B , Barkarby , Järfälla

Plan och lugnt belägen avstyckad villatomt om 707 kvm. i etablerat villaområde i Barkarby, som erbjuder möjlighet att bygga 2-planshus, med en byggnadsyta om ca 25% av tomtytan. Fritt val av husleverantör. Skapa ditt egna boende. Nära skolor, centrum & p-tåg. Anmäl intresse via mail:per.stenmark@husmanhagberg.se

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
707 kvm

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Rumsbeskrivning

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning via telefon och sms. Detta innebär att alla som deltar i budgivningen får information om vilka bud som har inkommit via sms. Budgivningen kan även följas via vår hemsida. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som slutligen köper tomten. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Björkeby 1:343

Allmänt om fastigheten

Tomt

Areal: 707 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Detaljplanebestämmelsen, tomtkarta samt övriga handlingar ligger ute som pdf-fil under fliken "Dokument och länkar" på ovan nämna objekt. Fastigheten regleras av avstyckningsplan 1927-04-12, som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under avsnittet "Viktiga dokument" under adressen Häggvägen 15B.

Spekulanter uppmanas att undersöka fastigheten, inkluderande gällande plan- och byggbestämmelser.
En blivande köpare uppmanas att själv kontrollera gällande byggplan och förutsättningar genom kommunen. På bygglov handläggs och granskas bygglovärenden och kontrollplaner - det som kallas bygglovprocessen. Vänligen boka besökstid per telefon. Telefon: kommunens växel 08- 580 285 00. Besöksadress: Riddarplatsen 5 i Jakobsbergs centrum. E-post: miljo.bygglovsnamnden@jarfalla.se

Vatten/avlopp

Anslutningsavgifter för VA och EL tillkommer. Det finns inga latenta gatukostnader som belastar fastigheten. Kommunens taxa för anslutning till kommunalt vatten- och avlopp framgår på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, rubriken Bygga och Bo under avsnittet Vatten och avlopp; http://www.jarfalla.se/bygga-bo--miljo/vatten-och-avlopp/avgifter-och-bestammelser.html. Anslutningsavgifter för el, kontakta Eon. 040-25 50 00

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Björkeby GA:7
Last, Officialservitut: Avlopp, 0123-2017/3
Last, Officialservitut: Vattenledning, 0123-2017/3
Last, Officialnyttjanderätt: Vattenledning, 01-IM5-30/523
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM5-46/472
Fastigheten kommer att säljas utan utfärdade pantbrev.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Barkarby

Barkarby är den mest expansiva kommundelen. Här byggs en helt ny stadsdel (Barkarbystaden), med ny pendel- och regionaltågstation (Stockholm Väst) samt tunnelbana som beräknas vara klart till 2024. I Veddesta, som är nära beläget till tågstation och kommande tunnelbana, planeras 1200 st. nya bostäder. I området finns lokala restauranger, bageri och livsmedelsbutik. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll och erbjuder längdskidåkning om vintern. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station. Från Barkarby station finns även direktbussar till bl a Kista och Sollentuna. Bussförbindelser går även till Barkarby Handelsplats. Bredvid Barkarby pendeltågsstation finns gott om parkering. Tunnelbana beräknas vara klart 2024 med två stationer i Barkarby, en i Barkarbystaden och en vid Barkarby station.

Närservice

Barkarby centrum erbjuder livsmedelsbutik, vårdcentral, frisör och bibliotek samt restauranger. Söker man större utbud finns Barkarby Handelsplats med fullt utbud av både daglig service samt detaljhandel. Här finns t.ex; IKEA, Bauhaus, El-Giganten, ICA Maxi, Plantagen och Barkarby Outlet med stort utbud av kända varumärken.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
740 m
Maa Sultana Livs
750 m
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
2,4 km
Spånga centrum
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Vålberga
310 m
Barkarby öppna förskola
360 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
3,7 km
Grundskolor
Barkarby Familjedaghem
840 m
Skälbyskolan
950 m
Gymnasium
Ross Tensta Gymnasium
2,4 km
Walthers Gymnasium Vällingby
2,7 km
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
3,6 km
Jakobsbergs Folkhögskola
3,9 km
Banker
FOREX Bank
2,1 km
Handelsbanken Spånga
2,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,6 km
Viksjö Golfklubb
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Björkebyhallen sporthall
1 km
Veddestavallen
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Nälstaspåret Motionsspår
3 km
Medley Jakobsbergs simhall
3,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte