Kärrvägen 6

Bilder

  • Såld!
  • Södervänd tomt med stora gräsytor och altaner
  • Stor altan i söder med inglasat uterum
  • Matplats i köket
  • Kök med utgång till altanen
  • Kök med mycket rymlig matplats

Kärrvägen 6 , Jakobsberg - Västra , Järfälla

På solig, södervänd hörntomt i familjevänliga och attraktiva kvarter finns denna väl omhändertagna och uppdaterade familjevilla. Med 4 sovrum i huset, inrett garage och två isolerade friggebodar lämpar den sig ypperligt till en stor familj, den egne företagaren, som generationsboende, eller för den som uppskattar riktigt god förvaring. Stora, plana gräsytor som inbjuder till lek, altan i söder med markis och ett inglasat uterum, gör att man trivs lika bra ute som inne. Kök med matplats för den stora familjen, två allrum och två fina badrum, samt 4 sovrum idag, med möjlighet till ytterligare ett sovrum. Centralt läge med gång/cykelavstånd till pendeltåg, skolor och centrum. Välkomna till Kärrvägen 6 som endast ägts av denna familj sedan byggåret!

148 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
148 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
779 kvm
Byggår:
1984
Driftskostnad:
2 474 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

148 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

ENTRÉPLAN

Hall:
Rymlig och ljus hall med god förvaring i två dubbelgarderober. Mörkgrått laminatgolv med golvvärme (i yttre delen) och väggar målade i ljust grått. Ovan fönster finns en luft/luftvärmepump. Här finns spiraltrappan upp till övre plan. (Kan enkelt ersättas mot en traditionell trappa som tidigare var placerad där) Ny entrédörr 2015.

Tvättstuga:
Praktisk tvättstuga med grovingång utifrån. Totalrenoverat 2017 med grått klinkergolv och vitt kakel på vägg. Tvättmaskin och torktumlare, även de från 2017, arbetsbänk med rostfri ho och bra förvaring i både under- och överskåp. Städskåp och torkställning på vägg. Helt ny varmvattenberedare (NIBE F110 - frånluftsvärmepump) 2017.

Kök:
Rakt fram från hallen nås ett mycket stort kök med matplats för stor familj och vänner. Här fanns tidigare ytterligare ett sovrum som tagits i anspråk till att göra matplatsen större. Vid behov av fler sovrum går det naturligtvis bra att återskapa ytterligare ett här. Kök i vinkel med gott om förvaring och vida arbetsytor. Köksinredning med luckor i ek, ljus laminatbänk med rostfri ho och ljus mosaik som stänkskydd. Rostfria vitvaror, utbytta för ca 6 år sedan i form av spis med häll, spisfläkt, kyl och frys samt diskmaskin. Ljust laminatgolv och ljust målade väggar samt fondtapet vid matplatsen. Utgång till baksidan med stor altan med trädäck och markis.

Vardagsrum:
Ljust och rymligt vardagsrum med tre stora fönster i fil, gott om plats för soffgrupp och sällskapsdel eller läshörna. Mörkt laminatgolv och väggarna är ljust målade i grått med tapetserad fondvägg. Här finns också fiberindragningen.

WC/duschrum:
Med ingång från hallen nås ett duschrum renoverat 1998 och delvis utbytt inredning 2013, dusch med vikväggar i härdat glas, wc, handfat i kommod, spegelskåp med belysning. Fönster och handdukstork. Ljust klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar i grönt och vitt.

Sovrum 1:
Med ingång från vardagsrummet, via praktisk skjutdörr, nås ett sovrum med fönster i söder. Plats för dubbelsäng. Laminatgolv och målade väggar samt fondtapet. Hel garderobsvägg med skjutdörrar erbjuder riktigt med förvaring.

ÖVRE PLAN
Det övre planet nås via en spiraltrappa som både sparar plats i hallen på entréplan, men som även medfört att våningsplanen skiljs åt mer, då det går att stänga en dörr, vilket nuvarande ägare har uppskattat.

Allrum:
Ljust allrum/tv-rum med stora fönster och utgång till balkong i söder med trätrall och markis, samt blick ut över tomten. Laminatgolv och vitmålade väggar samt fondtapet.

Klädkammare:
Två rymliga klädkammare finns med ingång från allrummet. Viss inredning som ger bra förvaring, plastmatta och målade väggar. I den ena klädkammaren nås även en kattvind.

Sovrum 2, 3 och 4:
Tre sovrum finns på övre plan, alla 3 är lika stora. Ett med fönster i väst mot gatan och vägg i vägg med badrummet, och två sovrum med fönster i öster mot trädgården. De är samtliga försedda med ljusa laminatgolv och ljust målade väggar med fondtapet.

WC/duschrum:
Ljust duschrum med fönster i väst, renoverat 1995 och delvis utbytt inredning 2013. Vitt klinkergolv med golvvärme och ljust kakel på vägg. Dusch med duschvägg (plats för badkar), wc, dubbelhandfat i kommod samt stort spegelskåp med belysning. Fönster och handdukstork.

Renoveringar:
2017 - Renovering av tvättstuga med helt nya ytskikt, ny skåpinredning, ny torktumlare och ny varmvattenberedare (NIBE F110 - frånluftsvärmepump).
2015 - Ny entrédörr.
2016 - Ny tvättmaskin
2016 - Ommålning av fasad.
2013 - Byggt friggeboden intill altanen, 15 kvm isolerad.
2013 - Indragning av fiber.
2013 - Ny inredning i båda badrummen; wc, handfat och spegelskåp.
2012 - Nya vitvaror; Kyl/frys x 2, spis och diskmaskin.
2006 - Byggt det inglasade uterummet. Bygglov finns.
1996 - Byggt friggeboden intill garaget. 10 kvm isolerad.

Utöver detta har ytskikt renoverats löpande, innerdörrar bytts ut och elementen bytts ut till moderna, oljefyllda element.

Bra att veta:
I besiktningsprotokollet under delen " Krypgrund" så kommer säljaren att med hjälp av fackman sanera och återställa krypgrunden med ny plastfolie enligt rekommendation från besiktningsmannen. Vi återkommer med protokoll på åtgärden i samband med visningen eller strax därefter.

Radonmätning utförd med protokoll från mätning 2007-10-20 gav ett årsmedelvärdet om 47 Bq/m3 och därmed under gränsvärdet om 200 Bq/m3 (Protokollet finns som bilaga) Ingen åtgärd krävs.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Direktverkande el samt Luft/luft-värmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 juni 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 125 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betongbalkar på plint
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglaskassetter
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Stor trädäckad altan med utgång från köket, dit solen når i stort sett hela dagen. Markis skyddar under de soligaste dagarna. På altanens östra del finns ett fint uterum med skjutbara glaspartier, som förlänger säsongen betydligt. Isolerat laminatgolv och väggar, samt kanalplasttak.

I västra änden av altanen finns en nyare friggebod, ca 15 kvm, som är isolerad och används idag som förråd.

Ytterligare en friggebod finns intill garaget och är även den isolerad, ca10 kvm. Den är i dagsläget inredd till gästrum/tonårsrum.

Garaget nyttjas idag inte som garage. Porten är igensatt från insidan och entré sker istället ifrån baksidan. Det är inrett med ett stort allrum/tonårsrum i inre delen med laminatgolv, målade väggar och en luft/luftvärmepump. I bakre delen finns ett kontorsrum och en hall med garderober, plastmatta och målade väggar.

På husets östra gavel finns ett mindre, vidbyggt förråd för trädgårdsverktyg.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1743

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 691 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 21 000 kr
VA: 2 191 kr
Försäkring: 6 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I uppvärmningsposten ingår även hushållsel och i VA ingår sophanteringen.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 864 000 kr, varav byggnadsvärde 1 353 000 kr

Summa pantbrev

3 073 000 kr

Tomt

Areal: 779 kvm
Tomttyp: Plan Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Grusad garageuppfart med plats för 3-4 bilar. Stensatt gång in till huset, garage och friggebod.
Stor och plan tomt med fina, lekvänliga gräsytor. Tujahäck mot delar av Kärrvägen, i övrigt staket. Diverse växter, planteringar och ett päronträd finns.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Aug/överenskommelse

Om området

Jakobsberg - Västra

Västra Jakobsberg är ett klassiskt och uppvuxet villaområde med cykel- och promenadavstånd till såväl centrum med tillgång till pendeltåg som till Mälaren med härliga strövområden vid bl.a Gärvälns slott, badstränder och båthamnar. Vid seklets början var området i första hand ett område för fritidsboende. I mitten av 1900-talet började området att bebyggas för egnahemsboende. Under senare år så har en del nybyggnation tillkommit, som gör att området idag präglas av en blandad bebyggelse med både radhus och friliggade hus med större tomter. Tack vare det centrala läget i Jakobsberg, så är det gång- och cykelavstånd till en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från Görvälns Slott. På nära avstånd finns också Viksjö golfbana med 18 + 9 hål, samt bad- och båtliv vid Mälarens fina strandremsa. För barnfamiljer finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

På gång- och cykelavstånd nås Jakobsbergs centrum med den nya bussterminalen och pendeltågsstationen. Buss trafikerar området till centrum. Tåget tar 21 min till Stockholms central. Det är enkelt att ta sig ut på E18 och E4, för transport till centrala Stockholm samt till Bromma och Arlanda flygplatser.

Närservice

I västra Jakobsberg finns en stor lunchrestaurang samt pizzeria. För ett större serviceutbud tar man sig enkelt till Jakobsbergs centrum på några minuter, som är fullservicecentrum, samt Barkarbys Handelsplats.Ni har också närhet till Görvälns återvinningsstation.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
370 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
810 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
890 m
Stockholm Quality Outlet
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Olovslunds Förskola
440 m
Mjölnarens Förskola
450 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,8 km
Grundskolor
Olovslundskolan
430 m
Kvarnskolan
810 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
720 m
Kvarnskolan
810 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
360 m
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
780 m
Nordea Bank AB
810 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
2,6 km
Viksjö Golfklubb
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
790 m
Medley Jakobsbergs simhall
890 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
890 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte