Emaljvägen 12

Bilder

  • Såld!
  • Ljust och rymligt rum med utgång till balkong
  • Helkaklat wc/duschrum
  • Välplanerat kök med matplats
  • Balkong i västerläge, ut mot gården på baksidan
  • Fullt utrustat kök

Emaljvägen 12 , Kallhäll , Järfälla

Ljus, renoverad och centralt belägen 1:a på ca 40 kvm med fullt utrustat kök med matplats, rum med plats för TV och soffgrupp, rejäl sovalkov med balkong i västerläge och nyrenoverat (stambytt) och helkaklat WC-/duschrum (2017). Nära till såväl Mälaren, centrum som pendeltåget.

39,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 715 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
39,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
89
Byggår:
1963/64
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

39,5 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall:
Välkomnande och ljus hall med garderobsvägg om 4 garderober samt en separat garderob. Avhängningsmöjlighet finns även vid hatthylla med plats för skoställ under. Målade väggar i en ljusgul ton med ljust klinkergolv.

Vardagsrum/Allrum:
Öppen planlösning mellan vardagsrum och alkov med generösa ljusinsläpp från både fönster och balkong. Plats för både soffgrupp, tv-bänk och annat möblemang. Laminatgolv och målade väggar i en ljusblå ton med en dekorativ blomstrig fondvägg.

Sovalkov:
Plats för dubbelsäng, sängbord och garderober.

Kök:
Fullt utrustat kök med matplats för ca 4 personer intill det breda fönstret som ger generöst med ljus till köket. Vita kökssnickerier med en mörkgrå bänkskiva i laminat, ljusgrått kakel ovan arbetsytorna samt rostfri rund diskho.
Maskinell utrustning: Diskmaskin (Elektro Helios), ugn och spis (Cylinda), fläktkåpa i rostfritt samt kyl/frys (Siemens). Laminatgolv med svagt grönmålade väggar.

Balkong:
Utgång från allrummet till den spanska balkongen med trätrall i soligt västerläge.

WC/Duschrum:
Stambytt (2017). Helkaklat, stilrent badrum med svart klinkergolv och vitt kakel. Vit kommod med handfat och spegelskåp med belysning ovan, wc-stol samt dusch med frostade infällbara glasdörrar. Förberett för (el samt vatten/avlopp) och finns plats för tvättmaskin.

Övrigt:
- Nydragen el inkl. ny el central med jordfelsbrytare (2017)
- Förråd i källarplan
- Cykelrum på entréplan
- Tvättstuga i port 18

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Per Stenmark, telefon 08-580 104 60/08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 9, hiss finns

Avgift

2 715 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,22159%

Andel av årsavgiften

0,22159%

Reparationsfond

2692 kr

Tillträde

1/9-17 eller enl ö.k

Byggnad

Byggnadstyp

8/9-våningshus i souterräng med hiss

Byggnadsår

1963/64

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 februari 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 7:11

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 700 kr
Försäkring: 1 900 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Bredband, förråd och spansk balkong.

Förening

Namn

Emaljeraren

Om föreningen

Välkommen till Brf Emaljeraren som består av 276 lägenheter med 1, 3 och 4:or. Byggår 1963/64. Kabel-TV och bredband via ComHem. Bredband kan även levereras från Bredbandsbolaget.

Ett separat lägenhetsförråd i källaren alt. på vinden följer med lägenheten.

I huset finns också cykelförråd. Renoverad tvättstuga finns i port 18. I port 6 B finns en hobbylokal/snickerilokal samt motionslokal med pingisbord. På Emaljvägen 10 finns en fritidslokal som kan disponeras gratis av boende i föreningen.

Den aktuella bostadsrättsföreningen förvaltas av HSB Norra Stor-Stockholm. En medlemskapsavgift på 500 kr tillkommer för den köpare som inte är medlem i HSB. Utöver det tar HSB ut en pantsättningsavgift på 2,5% av gällande prisbalbelopp för varje lån som lägenheten pantsätts för i samband med köpet. HSB debiterar säljaren en överlåtelseavgift på 1% av gällande prisbasbelopp.

Parkering:
Föreningen har 223 betalda parkeringsplatser i området som går att hyra av föreningen. Det finns platser både med och utan elstolpe. P-plats utan el kostar ca132 kr/mån, med el-stolpe kostar ca204 kr/mån att hyra. Ev kö kan förekomma. Det finns även flertal besöksparkeringar. För rengöring av bilar finns en särskild biltvätt vid parkeringen. Vattnet är påkopplat maj-oktober. Nyckel till biltvätten utkvitteras av styrelsen.

Avgiftsförändringar:
Avgiften höjs med 4% 2016

Utförda renoveringar
2004 Relining avlopp
2005 bytte man takbeläggning.
2009/10 har omfattande renoveringar gjorts då man tilläggsisolerat fasaden, bytt fönster och renoverat samt byggt ut balkongerna.
2014 gjordes en omfattande renovering av föreningens tvättstuga med tillhörande bokningssystem där tvättider går att bokas via internet.

Kommande renoveringar:
2017 Stambyte
Nytt värmesystem

Hemsida: http://www.hsb.se/norrastorstockholm/emaljeraren eller www.emaljeraren.se

Med reservation för eventuella ändringar

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar man sig snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016 finns inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 24 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

Kallhälls centrum står inför omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. Folkets hus görs om i och med ombyggnationen av centrumet. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nära Dej Kallhäll
240 m
ICA Nära Gänget
350 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
4,1 km
Stockholm Quality Outlet
5,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kopparvägens Förskola
250 m
Kallhälls öppna förskola
270 m
Kollektivtrafik
Kärnmakargränd
180 m
Metallvägen
250 m
Grundskolor
Källtorpskolan
410 m
Kolarängsskolan
620 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
3,9 km
Mälargymnasiet
4,3 km
Banker
Swedbank
380 m
Swedbank
380 m
Golfbanor & Golfklubbar
Rotebro Golf
4,9 km
Svartinge Golf AB
4,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls sporthall
350 m
Bolindervallen Idrottsplats
720 m
Simhallar & Utomhusbad
Kallhällsbadet Mälaren
1,1 km
Bonäsbadet Mälaren
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte