Torpvägen 15

Bilder

  • Såld!
  • Baksidan av huset med stor stenbelagd uteplats/pool
  • Vy från den stenbelagda uteplatsen på baksidan med pool
  • Vy från uteplatsen
  • Vy från den stenbelagda uteplatsen på baksidan med pool
  • Baksidan av huset med pool och stor trädgård

Torpvägen 15 , Viksjö , Järfälla

Idylliskt och lugnt belägen villa med sluttningsvåning med pool, nästan längst in på återvändsgata och ut mot allmänning. Kök med matplats, stort vardagsrum, sep. matsal, 2-3 sovrum, dubbla WC. Renoveringsbehov föreligger. Dubbla bilplatser och garage vid huset. Förskolor och skolor i området. Buss i närheten.

121 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
121 kvm
Biarea:
17 kvm
Tomtarea:
757 kvm
Byggår:
1969
Driftskostnad:
2 275 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 2 - 4 sovrum

Boarea

121 kvm

Biarea

17 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Väggarna klädda med ljusbrun väv och brun heltäckningsmatta på golvet.

1/2 tr. upp:

Möblerbar hall/passage: Rymlig och möblerbar hall, som med fördel kan integreras i en öppen planlösning med köket och vardagsrummet och på så sätt skapa en öppen planlösning. Hallen är inredd ljusbrun väv på väggarna och brun heltäckningsmatta.

Kapprum: Praktiskt kapprum inredd med ljusbrun väv, brun heltäckningsmatta, klädhylla, städskåp och dubbelgarderob.

WC: WC med vädringsfönster, inredd med vita väggar, ljus plastmatta, tvättställ, WC-stol och spegelförsett badrumsskåp.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning med matsalen och med fri utsikt över trädgården och poolen på baksidan av huset, som i sin tur vetter mot större lummig allmänning. Vardagsrummet är inrett med ljusbrun väv och heltäckningsmatta.

Matsal: Matsalen kan vid behov integreras med köket och därmed skapa en öppen planlösning. Matsalen är inredd med ljus och strukturerad tapet och blå heltäckningsmatta.

Kök: Kök med matplats, som är inrett med vit tapet med dekormålad fondvägg, vitlaserat trätak och heltäckningsmatta. Maskinellt är köket utrustat med spis med ugn (äldre), spisfläkt (äldre), kyl (äldre), frys (äldre) och diskmaskin (äldre). Funktionen hos vitvarorna är okänd.

1/2 tr. ner:

Hall/passage: Brun väv, brun heltäckningsmatta och praktiskt trappförråd.

Sovrum 1 / 2: Större sovrum, som ursprungligen var inrett till 2 separata sovrum och som enkelt kan återställas till det, inrett med mönstrad tapet och ljus tapet samt heltäckningsmatta.

Sovrum 3: Ljusbrun väv, röd heltäckningsmatta och utgång till den stenbelagda och insynsskyddade uteplatsen med pool.

Tvättstuga: Ljusgrön vinyltapet, blå plastmatta, tvättho, tvättmaskin (äldre), torkskåp (äldre) och varmvattenberedare (äldre).

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum, inrett med gul och brunt kakel, ljusgrå klinker, tvättställ, spegelförsett badrumsskåp, WC-stol och duschkabin.

Klädkammare/förråd: Större klädkammare/förråd, med ljusbrun väv, heltäckningsmatta, 4 garderober och 1 linneskåp.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-planshus med sluttningsvåning

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Direktverkande el samt Luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 juni 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 94 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betonghålsten
Stomme: Trä
Fasad: Trä / Colorocfasad
Fönster: 2-glas fönster (isoler) /2-glas kopplade
Bjälklag: Trä
Tak: Sadeltak betongpannor (2010)

Övrigt

Stor, solig, insynsskyddad och stenbelagd uteplats på baksidan av huset, omgärdad av staket. Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 2:406

Övriga byggnader

Separat 1-bilsgarage med stort förrådsutrymme i garaget. Förberett för bredband. Kanal är indragen, men inte aktiverat. Larm via Verisure installerat. Abonnemang kan övertas.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 300 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
El: 6 500 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 1 800 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 402 000 kr, varav byggnadsvärde 1 021 000 kr

Summa pantbrev

411 555 kr

Tomt

Areal: 757 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt i souterräng

Tomtbeskrivning

Plan trädgårdstomt på baksidan med stor och stenbelagd uteplats i anslutning till poolen, omgiven av staket. Därutöver finns en plan gräsmatta, t.ex. för fotbollsmål och/eller studsmatta, ut mot den lummiga almänningen på baksidan.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
950 m
Wermason's Livs AB
960 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
1,7 km
Stockholm Quality Outlet
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gårds Förskola
320 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Råsten
580 m
Kollektivtrafik
Slåttervägen
400 m
Aftonvägen
400 m
Grundskolor
Fastebolskolan
560 m
Högbyskolan
560 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
1,1 km
Mälargymnasiet
1,1 km
Banker
Swedbank
980 m
Nordea Bank AB
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
2,1 km
Järfälla Golfklubb
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kvarnvallen Idrottsplats och Ishall
840 m
Viksjövallen
930 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1 km
Görvälnsbadet Mälaren
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte