Frihetsvägen 2A

Bilder

  • Såld!
  • Ljus lägenhet med generösa ljusinsläpp och solig balkong
  • Rymlig balkong i högt och fritt söderläge
  • Wc/duschrum
  • Utgång till den soliga balkongen
  • Kök med matplats

Frihetsvägen 2A , Jakobsberg , Järfälla

Nyproducerad lägenhet 2015/16 med moderna och stilrena val, perfekt bostad för er som bara vill kunna flytta in! Underbar balkong i soligt söderläge med plats för större möblemang. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för matdel för ca 4-5 pers. Generösa ljusinsläpp som lyser upp hela bostaden! Fåtal minuter från pendeltåget som tar dig till Sthlm C på ca 20 min, detta är verkligen en liten pärla!

46 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 924 kr inkl värme, vatten & sopor, exkl varmvatten (Sep. debitering Bredband/Tv/Ip-tel 220kr/mån obligatorisk)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
46 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
31302
Byggår:
2015
Driftskostnad:
311 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

46 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden med byggår 2015/2016 är i mycket gott skick med fina material och färgval. Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer. Detta lågenergihus har återvinning av värmen i frånluften, individuell mätning av varmvatten och energieffektiva installationslösningar - ett hållbart hus med hög miljöstandard! Tillvalskostnaderna behöver inte vara särskilt stora då grundvalen är av hög standard såsom integrerat och rostfritt i köket men i denna bostad har en del tillval ändå genomförts till en kostnad om ca 18.000kr. Ta chansen och bosätt dig i Jakobsbergs mest expansiva och eftertraktade område Söderdalen med närhet till pendeltåg, all tänkbar shopping och livsmedelsbutiker, gym samt Järvafältet och dess natur. Denna pärla ligger dessutom högre upp i huset vilket ger en underbar sol på balkongen!

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Välkomnande hall med svart klinker i entrén, exemplariskt för blöta skor, och vitmålade väggar. Garderob och avhängningsmöjligheter finns, samt plats för mindre förvaringsmöbel. Säkerhetsdörr.

Kök/Vardagsrum:
Bostadens hjärta är numera köket där vi älskar att samlas kring goda middagar i vänners sällskap. Den öppna planlösningen mellan kök- matplats och vardagsrum är en modern och social planlösning vilket ger möjlighet till större bjudningar vid långbord om så önskas. Matplatsen rymmer i dagsläget ca 4-5 personer och ligger i anslutning till det stilrena köket från Marbodal. Svart kakel ovan den mörka laminatbänkskivan med infälld dubbelho, vita ramluckor, rostfria handtag samt belysning ovan arbetsbänken och 4 st eluttag. Maskinell utrustning: Varmluftsugn (Bosch), induktionshäll (Siemens), inbyggd micro (Siemens), Rostfri kyl/frys (Siemens) samt integrerad diskmaskin (Siemens). Mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

Balkong:
Rymlig balkong med trätrall och plats för möblemang såsom matbord men även loungegrupp. Underbart soligt söderläge, högt och fritt över innergården.

Dusch/wc:
Helkaklat stilrent badrum med svart klinker och vitt kakel. Duschvägg i klarglas, handfat med kommod i mörk ekfanér och spegelskåp med belysning ovan. Tvättmaskin med överskåp, handdukstork (el) och wc-stol.

Sovrum:
Generöst sovrum med härligt ljusinsläpp. Skjutdörrsgarderob med 3 st vita dörrar och en i spegelglas, inredning från Elfa med städinsats till höger plus hyllor och stänger som lämnas kvar. Plats för dubbelsäng, byrå och tv-vägg. Mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

ÖVRIGT:
Innerdörrar: Ramdörr vit
Golv: Ek 3-stav mattlackad, 14mm.
Till bostaden hör ett förråd i källarplan.
I bygganden finns cykelrum, barnvagnsrum samt rullstolsförråd.

KABEL-TV/BREDBAND:
Till månadsavgiften tillkommer en kostnaden om 220kr/mån för Telia Tripple play avseende 100/10Mbit bredband, tv paket "lagom" samt ip-telefoni baskostnad, samtalskostnad tillkommer.

FÖRRÅD, CYKELRUM, P-PLATS:
Samtliga bostäder har ett tillhörande förråd. I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd samt f��rråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns även utomhus på gården. Längs järnvägen kommer parkeringshus att byggas, och provisorisk markparkering ordnas i anslutning till kvarteret tills garaget är färdigbyggt. Separat kö.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

2 924 kr inkl värme, vatten & sopor, exkl varmvatten (Sep. debitering Bredband/Tv/Ip-tel 220kr/mån obligatorisk)

Driftskostnad

3 736 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 1 236 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,0255%

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Fyrvåningshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme, värmepump och vattenburna radiatorer

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2731

Förening

Namn

Kvarnbacken

Om föreningen

2012 var det här ett uttjänt industriområde. Ingen kunde kanske riktigt tro på visionen om ett femtontal bostadskvarter med cirka 1 250 nya lägenheter. Men nu växer Söderdalen så det knakar med endast 19 minuter från Stockholms city och JM som byggherre. Kvarnbacken med byggår 2015 är premiärkvarteret i Söderdalen som blir en helt ny stadsdel i Jakobsberg där mysiga bostadskvarter ersätter ett industriområde. Här bor du nära både centrum och vacker natur.

Det första kvarteret består av 72 smart planerade lägenheter om ett till fem rum och kök, samtliga med balkong eller egen uteplats. Adresserna är Järfällavägen 96-98, Frihetsvägen 2, Mäldgatan 2 och väderkvarnsgatan 1-3. Innergården delas med föreningen Väderkvarnen. På innergården planteras växter såsom, vårlökar, vintergröna häckar, blommande perenner, träd med blomning och vackra höstkulörer. Allt för att täcka hela årets årstider med någon grönska. Föreningen har tre lokaler på entréplan, bilskola, café och butik.

Förråd finns i källare eller vind med nätväggar. I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd och barnvagnsförråd. På innergården finns även cykelparkering. I entrén i varje trapphus finns postboxarna placerade.

Separat debitering av varmvatten sker: Mätare för individuell varmvattenmätning finns i varje lägenhet.

Med reservation för ändringar eller felskrivningar.

TV och Bredband

Fiber via Teliasonera, 100/10 Mbit. En digitalbox per lägenhet för Tv ingår. Kostnaden för detta är 220 kr/månad och adderas utöver månadsavgiften

Parkering

I planerat parkeringshus längs med järnvägen fast provisoriska markparkeringar i dagsläget.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Chilenska Delikatesser Stockholm Handels
200 m
The Swedish Foods in Järfälla
210 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
690 m
Stockholm Quality Outlet
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nybergs Förskola
430 m
Vittra Jakobsberg
500 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,2 km
Grundskolor
Järfälla Kulturskola
100 m
Kvarnskolan
320 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
190 m
Kvarnskolan
320 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
910 m
Banker
Nordea Bank AB
630 m
Swedbank
630 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,5 km
Viksjö Golfklubb
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Simhallen i Jakobsberg
290 m
Medley Jakobsbergs simhall
290 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
290 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte