Allmogevägen 16

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild från innergården
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum med burspråk
  • Rymligt kök
  • Kök

Allmogevägen 16 , Jakobsberg , Järfälla

Ljus, trivsam och välbehållen 3:a om 80 kvm. centralt i Jakobsberg i hus med hiss. Lägenhetern erbjuder kök med matplats, vardagsrum med burspråk, 2 sovrum, helkaklat WC-/badrum och inglasad balkong i västerläge ut mot gården. Nära till p-tåg, service och handel.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 403 kr inkl. kabel-TV & renhållning. Uppvärmning och vatten debiteras efter förbrukning (c:a 885 kr/mån)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
151
Byggår:
1992
Driftskostnad:
1 216 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Säkerhetsdörr

Hall: Rymlig hall utrustad med hängare för ytterkläder och i anslutning till två större klädkammare/förråd med bra förvaring. Hallen är inredd med ljust grön tapet på väggarna och laminatgolv.

Klädkammare: Vita väggar, plastmatta, klädhylla och klädstång.

Förråd: Prakiskt förråd, inrett med vita väggar, plastmatta, klädstång och klädhylla.

Sovrum 1: Sovrummet är placerat in mot bakgården, med plats för dubbelsäng och inredd terrakottafärgad tapet på väggarna och laminatgolv.

Sovrum 2: Sovrum 2 är också vänt in mot gården och med utgång till den inglasade balkongen med utsikt över den lugna och lummiga innergården med trevliga grönytor. Sovrummet är inrett med grön tapet och laminatgolv.

WC-badrum: Helkaklat i vitt kakel med en gul plastmatta på golvet och utrustat med duschutrymme med skjutbara dörrar, tvättställ med spegel, ett mindre skåp, badrumskåp och handdukstork.

Vardagsrum: I direkt anslutning till köket, med fönster med burspråk ut mot gatan, är vardagsrummet beläget, inrett med vit tapet och ekparkett.

Kök: Praktiskt kök med matplats, inrett med vitmålade väggar, laminatgolv, vita skåpluckor, arbetsbänkar av ljus laminat och rostfri diskbänk. Maskinellt är köket utrustat med spishäll med ugn, kyl och frys från (Elektro Helios) samt köksfläkt från (Franke).

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Per Stenmark, se uppgifter på första sidan i beskrivningen.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

4 403 kr inkl. kabel-TV & renhållning. Uppvärmning och vatten debiteras efter förbrukning (c:a 885 kr/mån)

Andel i föreningen

0,48726%

Andel av årsavgiften

0,4888%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Fjärrvärme - Vattenburen värme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 mars 2009
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerrutor

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2707

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

14 600 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 7 200 kr
El: 5 000 kr
VA: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Inglasad balkong, kabel-TV, bredband och förråd.

Förening

Namn

Brf Jakob

Om föreningen

Välkommen till Brf Jakob som har 203 lägenheter, 19 kommersiella lokaler och 139 garageplatser. Byggnadsår 1991-92.
KabelTV leverantör genom ComHem ingår i årsavgiften. Rymlig samlingslokal går att hyra mot subventionerad kostnad. Lokalerna innefattar pentry, kapprum m.m. är handikappanpassade och är belägna på föreningens södra gård.

Säljaren ansvarar för att en lägenhetstillsyn utföres innan överlåtelsen. Vid tillsynen, som görs av EFS, ekonomi@efsab.se, går man bland annat igenom lägenhetens fasta installationer och gör fuktmätning i våtutrymmen.

Köparen faktureras överlåtelseavgiften på 1 120 kr, samt pantsättningsavgift om 448 kr / lån som belastar bostaden.
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC, tel: 08-775 72 00. Överlåtelseavtal skickas till föreningen.

Enhetsmätning för värme och varmvatten: Föreningen har infört gemensamhets-el, men varje lägenhet har en egen mätare och betalar egen el.
Enhetsmätning på värme och varmvatten innebär att i varje lägenhet och lokal finns mätare som registrerar förbrukning av värme och varmvatten.
Ett förskott debiteras varje månad baserat på tidigare års förbrukning. En avräkning görs en gång om året.
Man läser av förbrukningen för hela året den 31 december. Resultatet skickas till medlemmarna i mitten av mars året därpå. Eventuellt underskott eller tillgodohavande läggs på avgiften för april månad. Kostnader för värme och varmvatten varierar mellan de boende. Som en indikation kan sägas att skillnader kan uppgå till mellan 10-12 procent av månadsavgiften.
Att dela förbrukningen retroaktivt mellan köpare och säljare är krångligt och medför kostnader för föreningen. Därför har styrelsen beslutat att, vid den årliga avräkningen, är det de(n) medlem(ar) som äger bostadsrätten, som får behålla överskottet eller betala underskottet om det visar sig att förbrukningskostnaden för det gångna året är högre respektive lägre än det förskottsbetalda beloppet. Styrelsen vill uppmärksamma både köpare och säljare på detta.Det finns även möjlighet att beställa en avräkning från företaget Inergi AB till en kostnad av ca 500 kr, som delas mellan köpare och säljare. Detta är dock något som köpare och säljare själva ansvarar för. Kontaktperson är Johan Winberg och nås på tfn 040- 631 60 94.

Föreningens årsredovisning finns att ta del av på vår hemsida www.husmanhagberg.se
För ytterligare information om föreningen besök gärna deras hemsida: www.brf-jakob.com.

Med reservation för ändringar (uppdaterat 2016-03-26).

Ekonomi

HusmanHagbergs Kundnr för beställning av mäklarbild: 211686
MÅSTE ANGES VID BESTÄLLNING via SBC

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

HusmanHagbergs Kundnr för beställning av mäklarbild: 211686
MÅSTE ANGES VID BESTÄLLNING

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Fam Konditori AB
80 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
190 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
160 m
Stockholm Quality Outlet
1,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Allmogens Förskola
130 m
Kvarnens Förskola
280 m
Kollektivtrafik
Folkungavägen
190 m
Jakobsberg station
190 m
Grundskolor
Kvarnskolan
530 m
Kvarnskolan
530 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
240 m
Didaktus Jakobsberg
360 m
Banker
Swedbank
110 m
Nordea Bank AB
120 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
1,8 km
Järfälla Golfklubb
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Bull
580 m
Medley Jakobsbergs simhall
600 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
600 m
Bruket Mälaren
3,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark eller Rickard Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte