Päronvägen 6

Bilder

  • 5722448_1-328-16_photo_web.jpg
  • 5722448_2-328-16_photo_web.jpg
  • 5722448_3-328-16_photo_web.jpg
  • 5722448_4-328-16_photo_web.jpg
  • 5722448_5-328-16_photo_web.jpg

Päronvägen 6 , Viksjö Hummelmora , Järfälla

Välplanerat och rymligt bostadsrättsradhus med radhuskänsla i mycket gott skick och i trevligt eftertraktat område, nära såväl centrum, Viksjö golfbana som Mälaren med tillgång till flera strandbad. Tillgång till stenbelagd uteplats och mindre gräsmatta.

70,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 498 kr inkl vatten, sopor o kabel-TV. Ex. värme
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
104
Byggår:
1983
Driftskostnad:
883 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

70,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/hall: Stor välkomnande hall med ljusgul papperstapet med bård, ljus plastmatta, klädhylla och 1 garderob. Sovrum: Ljus papperstapet med bård, ljus plastmatta och 1 garderob. Duschrum: Ljus, melerad, våtrumsmatta på väggen, blå våtrumsmatta på golvet, duschkabin, WC, handfat med ny engreppsblandare, tvättmaskin (torktumlare) (-93) och vvb. Klädkammare: Rymlig klädkammare med papperstapet, plastmatta, hyllplan och klädstång samt 1 garderob. Kök: Stort kök med matplats. Ljus, lätt mönstrad, papperstapet med bård övre våd och blå papperstapet nedre våd. Ljus plastmatta (träimitation). Ljusgrå skåpluckor, vitt kakel med bård ovanför arbetsbänkar i laminat. Arbetsbelysning med eluttag. Spis, kyl och frys, samtliga från 1997, spisfläkt 00/01 och diskmaskin från 2002. Utgång till stenbelagd uteplats isydostläge och tillgång till mindre gräsmatta med rabatter. Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med vit strukturtapet och parkettgolv. Tillträde: 1 maj eller efter överenskommelse. Eventuell budgivning sker dels genom kontakt med mäklaren, dels genom e-bud, www.e-bud.nu. Objektkod:IHPS3010.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

3 498 kr inkl vatten, sopor o kabel-TV. Ex. värme

Andel i föreningen

0,6225%

Reparationsfond

3310 kr

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans brf-radhus

Byggnadsår

1983

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

10 600 kr/år

Förening

Namn

Dalen

Om föreningen

Välkommen till Brf Dalen som består av 142 lägenheter fördelat på 31 hus och byggdes 1982/83. Lägenheter finns i storlekar mellan 2 - 4 rok, fördelade på adresserna Astrakangränd, Aprikosgränd, Clementingränd och Päronvägen. Det finns 57 st. 2 rok, 52 st 3 rok och 33 st. 4 rok.

Allmänt om föreningen
I föreningen finns tillgång till snickarbod, fritidslokal, bastu, samlings/ festlokal samt väl utrustad och modern tvättstuga med grovtvätt. Föreningen kan dessutom erbjuda sina medlemmar att hyra en gästlägenhet med 2-3 bäddar. Källarförråd eller förråd i separat länga finns till varje lägenhet. Bredband och kabel-tv via ComHem.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar och energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil från www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar. Vid försäljning av lägenhet i föreningen, genomförs alltid tillsyn av föreningens tekniska förvaltare EFS AB. Detta är kostnadsfritt för säljaren.

Parkering
Garage 375 kr/mån (Kö). P-plats med el 210 kr/mån (1 ledig). P-plats 130 kr/mån (3 i kö). Separat kö. Gästparkering mot avgift och månadsbiljett går att köpa i väntan på ev. egen p-plats. Status parkering ovan uppdaterad 2018-12-15 enligt samtal med ekonomiska förvaltaren, finns en ledig plats med el (på Clementingränd).

Utförda renoveringar:
- Byte av fläktsystem har genomförts under 2012/2013.
- Byte av tak klart 2014
- Lekplatsen i området har rustats upp.
- Utbyte av samtliga förrådsdörrar till ute förråden.

Information:
Varmvattenberedaren är bostadsrättsföreningens ansvar vilket betyder att dom står för service och utbyte vid behov, däremot så står du som lägenhetsinnehavare kostnaden för uppvärmning av vattnet.

Avgiftsjustering 2% 1/7 2018 pga. att bredband numera ingår i avgiften och fiber installerats 2017.

Pågående/Kommande renoveringar
Fönsterrenovering kommer att ske framöver, fabrikat av fönster samt modell är ej valt.
Fiber från Telia dras har under 2017 dragits in i alla lägenheter. Bredband ingår i avgiften.

Hemsida
www.brf-dalen.se/

Med reservation för eventuella ändringar

Teknisk förvaltare: EFS AB
Ekonomiska förvaltare: Ekonomianalys AB

.

Organisationsform

Andelsrätt

Kontaktperson

Ordf Susanne Öberg

Telefon

070- 38 76 510

Om området

Viksjö Hummelmora

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Samlivs HB
840 m
Norrbacka Livs
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
2,3 km
Veddesta Centrum
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Plommonets Förskola Plommonstugan
290 m
Rosa Tornet Montessoriförskolan
630 m
Kollektivtrafik
Banangränd
220 m
Tröskvägen södra
380 m
Grundskolor
Fjällenskolan
640 m
Backluraskolan
1,1 km
Gymnasium
Mälargymnasiet
2,3 km
Järfälla Gymnasieskolor
2,3 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Frågor
4,2 km
Banker
Swedbank
1,4 km
Nordea Bank AB
3,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Järfälla Golfklubb
790 m
Viksjö Golfklubb
790 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
1,3 km
Viksjövallen
1,4 km
Simhallar & Utomhusbad
Lövstabadet Mälaren
1,9 km
Medley Jakobsbergs simhall
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte