Frihetsvägen 25, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med utgång till den soliga balkongen
  • Kök med matplats
  • Generös balkong med soligt läge
  • Sovrum 1
  • Hall

Frihetsvägen 25, 2 tr , Jakobsberg , Järfälla

Mycket trivsam lägenhet lagom högt upp i huset med fritt läge över gården, utan någon direkt insyn och fönster i två vädersträck. Stor balkong i västläge där du kan njuta av kvällsmiddagen i solen. Genomgående ljus bostad med generösa ljusinsläpp och bra planlösning, Modernt och renoverat kök med rostfria vitvaror och matplats för ca 4-5 personer. Stamrenoverad av föreningen ca 2013. Bredband ingår i avgiften, 100Mbit! Gångavstånd till pendeltåget och livsmedelsbutik, välkommen till denna pärla!

63,2 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 482 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63,2 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
1056
Byggår:
1956
Driftskostnad:
380 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

63,2 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall:
Välkomnande och möblerbar hall med en skjutdörrsgarderob med två dörrar i spegelglas samt plats för avhängning. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.

Kök:
Modernt och fullt utrustat kök med matplats för ca 4-5 personer och härligt ljusinsläpp. Klinkergolv i melerat svart/grå kulör med vitmålade väggar. Ljusa kökssnickerier med rostfria beslag i kontrast mot ett stilrent grå/svart kakel ovan svartmålad bänkskiva med infälld rektangulär diskho, även den i mörkare nyans. Spotlights under överskåpen som belyser arbetsbänken. Maskinell utrustning: Inbyggd ugn och micro i rostfritt från Bosch, Infälld spishäll från Bosch med fläkt från Thermex. Separat kyl och frys i rostfritt från Bosch. Perfekt kök för den mindre familjen som renoverades av tidigare ägare.

Vardagsrum:
Fantastiskt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till den soliga balkongen i väster vilket betyder sol på eftermiddag/kväll. Gott om plats för både soffa, soffbord och sällskapsdel/tvhörna. Vitmålade väggar med ekparkett och en vit dekorativ vägginstallation som går att montera ned om så önskas. Plats finns även för läshörna framme vid fönstret.

Balkong:
Ljuvlig balkong i västläge där du kan njuta av både eftermiddags- och kvällssolen. Plats för större möblemang/ lounge grupp och fri utsikt varpå ingen direkt insyn finns.

Sovrum 1:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, garderob och förvaring. Vit och beige randiga tapeter med ljust laminatgolv och fönster mot gården. (Garderober ingår i köpet)

Sovrum 2:
Rummet används idag som kontor/arbetsrum men är perfekt som ett andra sovrum. Plats för enkelsäng och garderob. Ljusa tapeter med mörkt laminatgolv.

Badrum:
Helkaklat badrum i ljusa toner. Duschplats med välvda och vikbara glasdörrar, wc-stol, handdukshängare, handfat i vitt med mörkare kommod och överskåp.

Renoveringar av nuvarande ägare:
2013: Nytt golv i Sovrum 2, tapetsering i båda sovrummen samt målning av alla övriga väggar i bostaden.

Övrigt:
-Förråd i port 25, samma som bostaden.
-Tvättstuga i grannporten 23, källargång från bostaden.
-Kabel-tv Comhem och Bredband Ownit

Viktig information:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare, Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 482 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bredband

Driftskostnad

4 562 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 200 kr
Försäkring: 2 362 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,6529%

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1956

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 juli 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1086

Övrigt

Endast ett andelstal är angivet i mäklarbilden.

Förening

Namn

Nyberg

Om föreningen

Välkommen till Brf Nyberg. Fastigheten uppfördes 1955. Föreningen består av 65 bostadsrätter som fördelar sig på 16 st 1rok, 27 st 2 rok, 13 st 3 rok, 9 st 4 rok. Dessutom finns 3 affärslokaler: Pizzeria, Bilservice och Friskvård.

TV och Bredband

I avgiften ingår bredband 100ner/10upp Mbit.

Parkering

56 parkeringsplatser och 14 garageplatser. Garage kostar ca 350 kr/mån och p-plats med elstolpe 100 kr/mån. Sedvanlig kö gäller.

Det finns gästparkeringar utanför port 25, längs Vasavägen 39-41 och backen utanför garaget. För att stå på gästplats skall parkeringskort vara väl synligt.För att hyra garage- eller p-plats kontakta ordförande

Renoveringar

1988: Ombyggnad - tilläggsisolering, nya och större balkonger samt omlagt tak.
2000: Renovering av samtliga badrum och tvättstugor.
2004: Ombyggnad av lokal till bostad.
2008: Energideklaration skaffas.
2009: Installation av fjärrvärme, plantering av häck mot Frihetsvägen, asfaltering av gångar och ytor mot Frihets- och Vasavägen, nya armaturer i trapphus och portar.
2011: Ombyggnad av lokal till bostad, renovering av trapphus, ny gårdsbelysning och kollektiv anslutning av bredband.
2012: Nytt cykelförråd och ombyggnad av cykleförråd till bostad.
2013: Renovering av stammar (relining) och installation av radonsugar i port 21 och 25.
2014: Ombyggnad av lokal till bostad och nya maskiner till tvättstugorna.

Kommande renoveringar:
Inga stora sådana planerade enl ordförande 9/11 2017.

Ekonomi

Årsavgifterna har varit oförändrade sedan 15 år tillbaka och det finns inga planerade höjningar enligt ordförande 9/11 2017.

Övrigt

Hemsida
http://nyberg.bostadsratterna.se/

Med reservation för ev ändringar eller felskrivningar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
The Swedish Foods in Järfälla
150 m
Chilenska Delikatesser Stockholm Handels
160 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
620 m
Stockholm Quality Outlet
1,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nybergsskolan
190 m
Allmogens Förskola
550 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,5 km
Grundskolor
Nybergskolan
60 m
Nybergsskolan
190 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
400 m
Kvarnskolan
640 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
1 km
Banker
Swedbank
560 m
Nordea Bank AB
620 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,3 km
Viksjö Golfklubb
2,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Bull
210 m
Simhallen i Jakobsberg
640 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
640 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte