Karlslundsvägen 9, 1 tr,

Bilder

  • Såld!
  • Öppna ytor
  • Köket
  • Kök med matplats och utgång till balkong
  • Köket
  • Öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel

Karlslundsvägen 9, 1 tr, , Barkarbystaden , Järfälla

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! Här får ni både citypuls och vilopuls! Nu presenterar vi en högklassig, tilltalande och tillvalsutrustad bostadsrätt på 98 kvm med både en stor altan på ca 23 kvm och balkong i sydvästläge för sommarens uteliv. Lägenheten som har genomgående ekparkettgolv och harmoniska nyanser, inrymmer ett elegant och smakfullt kök med infällda dimmerstyrda downligts och maskiner i rostfritt, trivsam sällskapsdel, kaklat duschrum med golvvärme och tvättavdelning, gästwc, hall med klinkergolv och tre bra sovrum. Dessutom så finns fina utrymmen för förvaring. I föreningen finns ett fullutrustat gym med löpband, crosstrainer, motionscyklar och vikter. Efter avslutat träningspass så kan ni koppla av i föreningens egna relaxavdelning som har både dusch och bastu. I föreningen finns också en bilpool via Sunfleet. Garage finns under innergården. Nya Barkarbystaden blir en levande stadsdel och du kommer inte att ha långt till affärer, förskolor, vårdcentral eller restauranger. En stad när den är som bäst med en väl avvägd kombination av bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur, service, natur och nöjen.
Inflyttning under sommaren.

98 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 477 kr inkl. värme och kallvatten. Varmvatten och hushållsel tillkommer på ca 550 kr/mån.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
98 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
323
Byggår:
2014
Driftskostnad:
550 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

98 kvm

Rumsbeskrivning

Lagom stor hall med sandfärgat klinkergolv, målade väggar i en beige/grå ton och infällda downlights i taket.

I anslutning till entrén finns ett kapprum med avhängningsyta och städskåp. Innanför kapprummet finns ett förråd på ca 4 kvm med förvaringshylla.
Båda dessa utrymmen har sandfärgat klinkergolv och väggarna är målade i en grå ton.

I hallen finns också en gästwc med grafitgrått klinkergolv och kaklade väggar i en vit ton. Här finns en kommod från Vedum ek, spegel med belysning och wc.

Sovrummet som ligger i anslutning till hallen har ekparkettgolv, målade väggar i en grå ton och en garderob.

Stor och trivsam sällskapsdel med öppen planlösning mot köket och utgång till en stor uteplats mot innergården.
Sällskapsdelen har ekparkettgolv och väggarna är målade i en beige/grå ton. I taket finns en ram med infällda och dimmerstyrda downligts, vilket ger en stämningsfull upplevelse. Det finns också en uppbyggd fondvägg med dekorsten för TV. Denna kan enkelt tas ner om så önskas.

Elegant och smakfullt kök från Vedum (lucka Liv) med underskåp med integrerad grepplist, vilket ger en exklusiv, snygg och tidlös design. Överskåpen har vita släta luckor med push-funktion och infälld dimmerstyrd arbetsbelysning.
Bänkskivan är i vit laminat med infälld köksho med avfallskvarn och diskmedelspump. Över bänkskivor så finns glas i tonad vit nyans som stänkskydd, vilket ger ett minimalistiskt och elegant utseende.
Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn, kyl och frys. Allt i rostfritt utförande från Electrolux. Vit fläktkåpa finns också.
Golvet har ekparkett och väggarna är målade i en beige/grå ton. I taket finns infällda dimmerstyrda downlights. Från köket så når ni också den ca 4 kvm stora balkongen som ligger i ett soldränkt sydvästläge.

I passagen som leder in mot den mer privata delen av lägenheten, finns ekparkettgolv och målade väggar i en beige/grå ton.
Mellan hallen/passagen och sovrummet finns en avdelad förrådsdel med skjutbara dörrar och förvaringshylla.

Elegant duschrum med vitkaklade väggar, grafitgrått klinkergolv med golvvärme och dimmerstyrda infällda downlights i taket.
Här finns duschplats med duschväggar i glas. badrumsmiljö med kommod ek och badrumskåp i vitt med belysning, wc och handduksvärmare i krom.

Separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare fr��n Electrolux under arbetsbänk i laminat.
Förvaringsskåp med belysning finns också.

Det större föräldrasovrummet som är på ca 13 kvm och har lackat ekparkettgolv och målade väggar i en beige/grå ton. Tre garderober och ett linneskåp för praktisk förvaring finns också.

Det andra sovrummet som finns i anslutning till köket har lackat ekparkettgolv och målade väggar i en beige/grå ton.

Generellt:

- Garderober från Vedum.

- Innerdörrar med speglar

- Fönsterbänkar i natursten

- Persienner finns i fönster.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

5 477 kr inkl. värme och kallvatten. Varmvatten och hushållsel tillkommer på ca 550 kr/mån.

Driftskostnad

6 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
VA: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftkostnaden grundar sig på förbrukning för hushållsel och för varmvatten.

Andel i föreningen

1,7796%

Andel av årsavgiften

1,78079%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Sommaren 2017

Byggnad

Byggnadstyp

5-6 våningshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Vattenburen fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:29

Förening

Namn

Brf Svea Ett

Om föreningen

Brf Svea Ett består av 71 lägenheter i 5-6våningsplan beläget i Barkarbystadens absoluta toppläge utvecklat av BRABO. Kvarteret Svea omfattar totalt 156 lägenheter som är uppdelade i två bostadsrättsföreningar, Brf Svea Ett och Brf Svea Två. De två bostadsrättsföreningarna delar på den grönskande innergården men har separata garage, bastu, grym och hobbyrum.

Som boende i Brf Svea Ett har du fri tillgång till föreningens egna gym som är topputrustat för att ge dig den träning och avslappning du behöver. Det finns även ett spa/relax med bastu som kan bokas av föreningens medlemmar. Innergården med lekytor, träningsytor, pergola och perennrabatter.

I gatuplan finns garage, hobbyrum och extra förråd för den som har stort förvaringsbehov (hyres separat)
Det finns även en bil- och cykelpool tillgängligt för alla boende i huset. (2 cyklar (gratis) och 1 bil (inte gratis) bilpool uppsagd från 2018)

De har ett kameraövervakat garage med p-platser och förråd
Den 2017-09-20 såg det ut såhär på hemsidan över lediga p-platser/förråd:
Lediga P-platser med förråd: Nr: 6, 17, kostar 850+250 kr/månad. Efter 2018-01-01: 850+150 kr/månad
Lediga P-platser utan förråd: Nr: 21, kostar 850 kr/månad
Lediga MC-platser: Nr: 1, 3, 2, kostar 350kr/månad

Fiberanslutning till Triple play-funktion. IT-skåp i lägenheten. Bredband/Tv/Telefoni via Z-Market (tidigare Q-Market), som ansluter till ett 15-tal operatörer
Grovsoprum finns. Sopsug på gården. Barnvagnsförråd i vardera port. Cykelförråd nås från gatan.

Miljötänk i föreningen: Grönt tak som tar hand om regnvattnet. Sopsugsanläggning på gården innebär minskade transporter. Lågenergihus med energiförbrukning på max 55 kWh/kvm och år. Betongstomme och i övrigt oorganiska material, vilket betyder mögelfria och hållbara hus. Individuell mätning av varmvatten. Frånluft med värmeåtervinning som ventialtion och fjärrvärme anslutet med vattenburet radiatorsystem.

Barkarby handelsplats samt outlet ligger precis runt knuten och på gångavstånd även Barkarby pendeltågsstation som på ca 15 minuter tar dig in till Sthlm C.

Föreningens årsredovisning och stadgar finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument.

Föreningens hemsida: www.sveaett.se

Med reservation för eventuella ändringar.

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

71

Antal lokaler i föreningen

4

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1107 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden
270 m
Coop Nära
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Stockholm Quality Outlet
760 m
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Karlslund för- och grundskola
310 m
Dalens Förskola
790 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
3,9 km
Grundskolor
Herrestadskolan
150 m
Karlslund för- och grundskola
310 m
Gymnasium
Didaktus Jakobsberg
2,2 km
Gymnasieiskolornas information Järfälla
2,2 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
2,6 km
Pro:s Folkhögskola
3,3 km
Banker
Swedbank
2 km
FOREX Bank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
1,4 km
Kista Golfcenter Driving range
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Järfälla musikklasser
1,2 km
Veddestavallen Idrottsplats
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,4 km
Nälstaspåret Motionsspår
4,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte