Agronomgränd 6

Bilder

  • Såld!
  • Stenbelagd uteplats, delvis under tak, med skyddat läge
  • Fasadbild
  • Vy från uteplatsen
  • Ljust och trevligt vadagsrum i öppen planlösning med kök
  • Helkaklat wc/duschrum med tvättmaskin och torktumlare

Agronomgränd 6 , Viksjö , Järfälla

Ljus och lugnt belägen 2:a på entréplan i oerhört gott skick, med stenbelagd uteplats om 12 kvm. ut mot grönskande omgivningar. Fullt utrustat kök med matplats, i öppen planlösning med rymligt v-rum, stort sovrum med praktisk skjutgarderob, helkaklat WC-/duschrum med TM + TT. Gångavstånd till buss, Viksjö c., Ica, vårdcentral m.m.

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 703 kr inkl värme, VA och bredband (100/100), IP-telefoni & TV-basutbud (10 kanaler analog)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
2
Byggår:
2012
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Säkerhetsdörr:

Hall: Rymlig hall, inredd med vitmålade och släta vägar, parkettgolv och stor skjutgarderobsvägg, inredd klädhylla och klädstång.

WC-/dusch-/tvättrum: Helkaklat WC-/dusch-/tvättrum, inrett med vitt kakel, grå klinker med golvvärme, infällda spotlights, tvättställ med engreppsblandare med kommod, infälld spegel, WC-stol, duschutrymme med vikbara duschväggar, arbetsbänk av laminat med två överskåp, tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum: Rymligt sovrum, inrett med vitmålade och släta väggar, parkettgolv och stor spegelförsedd skjutgarderobsvägg, inredd ELFA-hyllsystem.

Vardagsrum: Ljust och stort vardagsrum i öppen planlösning med köket. Vardagsrummet är inrett med vitmålade och släta väggar och parkettgolv.

Kök: Rejält kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet och inrett med vitmålade och släta väggar, parkettgolv, vita skåpluckor och vitt kakel bakom grå laminatbänkskivor. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn, kyl/frys och diskmaskin (aldrig använd). Utgång till stor och stenbelagd uteplats, delvis under tak, med utsikt mot mindre skogsglänta och gräsytor.

Viktig information:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns ej

Avgift

3 703 kr inkl värme, VA och bredband (100/100), IP-telefoni & TV-basutbud (10 kanaler analog)

Andel i föreningen

1,41008%

Andel av årsavgiften

1,41008%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 januari 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 83 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Fastighetsbeteckning

Viksjö 2:625

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I driftkostnad ingår hushållsel och uppvärmning av varmvatten.

Övrigt

Uteplats, bredband och förråd. Enligt uppgift är det f.n. inte kö till p-plats med motorvärmaruttag. Kostnad för carport är 500 kr/månad.

Förening

Namn

Rönnen i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till föreningen Rönnen som ligger invid Viksjö Centrum med infart ifrån Agrarvägen.
Brf Rönnen består av två hus med sex våningar, totalt 59 lägenheter med lägenheter i storlekarna 2 - 4 rum och kök på adresserna Agronomgränd 6-8. Lägenheterna byggdes 2012 och är mycket yteffektiva med öppna planlösningar mellan kök och vardagsrum. Alla har balkong eller uteplats. Föreningen är grannförening till populära HSB Brf Tallen som färdigställdes 2006.

Kommunikationerna till området är goda. Från Viksjö finns en anslutningsbuss (c:a10 min) till Jakobsbergs centrum med tåganslutning 20 min till Stockholms Central . E 18 med bil in till Stockholms city tar c:a 20 minuter. Du når med lätthet både Arlanda flygplats, Uppsala och Enköping.

Butiker och service.
Viksjö Centrum är ett mysigt centrum som erbjuder personlig service i flera butiker. Här finns exempelvis apotek, blomsteraffär, systembolag, café, restaurang, skomakare och inte minst den fina och välkända ICA-butiken. I Viksjö finns också ett bibliotek. Önskar man flera butiker erbjuder Jakobsbergs centrum över 100 butiker, en biograf och flera restauranger.

Fritid
Inom kommunen finns rika möjligheter till en aktiv fritid. Idrottshall, bad och båtplatser, cykel och promenadvägar är bara några förslag.

Gästlägenheten
Möjlighet att hyra. Lägenheten används också som sammanträdesrum för styrelsen och för gemensamma sammankomster.

Teknisk och administrativ förvaltning och fastighetsskötsel har enligt avtal skötts av HSB Norra Stor-Stockholm.

Kommentar från årsredovisningen 2016: "Budget 2017 - Nettoresultatet beräknas till +170 tkr och kassaflödet till ca +1200 tkr. Årsavgifterna är oförändrade 2017 jämfört med år 2016. Utrymme ges till ordentlig amortering av föreningens lån och avsättningar till underhållsfonden. Även de närmast kommande åren ser positiva ut främst beroende på säkrade räntor på låg nivå."

Hemsida:
http://www.hsb.se/norrastorstockholm/ronnen

Parkering

I föreningen finns 26 st öppna bilplatser och 27 st bilplatser i carport.

Kontaktperson

Michael Wallbom

Telefon

0104425042

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
360 m
Norrbacka Livs
790 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,2 km
Stockholm Quality Outlet
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Viksjö Familjedaghem
240 m
Axet Förskola Föräldrakoperativ
250 m
Kollektivtrafik
Viksjö gård
160 m
Viksjö centrum
240 m
Grundskolor
Viksjöskolan
260 m
Högbyskolan
470 m
Gymnasium
Järfälla Gymnasieskolor
1,3 km
Mälargymnasiet
1,3 km
Banker
Swedbank
340 m
Nordea Bank AB
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
1,7 km
Järfälla Golfklubb
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
380 m
Viksjövallen
400 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,4 km
Baset Mälaren
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte