Anton Johanssons väg 8, 1 tr.

Bilder

 • Såld!
 • Lägenhetsritning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Lägenhetsritning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Anton Johanssons väg 8, 1 tr. , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

Rymlig, ljus och attraktiv gavellägenhet med tilltalande planlösning och stora trivselvärden vid Mälarens strandremsa. Lägenheten som har fönster i tre väderstreck, inrymmer en ljus och öppen sällskapsdel med utgång till en inglasad balkong med sjöutsikt, generöst och smakfullt kök, duschrum med golvvärme och tvättavdelning samt sovrum med egen klädkammare. Hela lägenheten präglas av en ljus interiör tack vare gavelläget i huset. Här lever ni ett enkelt och bekymmersfritt lägenhetsliv med direkt närhet till vackra promenadstråk utmed Mälarens strandremsa och grön natur. På bekvämt gångavstånd når ni pendeltågsstationen och Kallhälls centrum. Resan till med pendeltåg till Stockholm central tar ca 23 minuter. Det finns också goda friluftsmöjligheter både sommar och vintertid. Elljusspår och Kallhällsbadet med badstrand finns bara ett par hundra meter från huset. Friskis & Svettis och Extremfabriken finns i området. Bra långfärdsskridskoåkning på Mälaren där Vikingarännet går förbi. Området ligger intill Görvälns naturreservat, som är ett stort sammanhängande skogsområde med promenadstigar och populärt bland mountainbikeåkare.
I området finns också den vackra äppellunden med stora gräsytor som inspirerar för alla typer av utomhusaktiviteter bl.a. pulkaåkning vintertid. Det finns också ångbåtsbrygga med sommartrafik inte långt från lägenheten.

Nyckeln kan bli er...

67 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 453 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1021
Byggår:
2007
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning

Ljus och rymlig hall som öppnar upp mot både kök och sällskapsdel. Golvet är försett med ekparkett och väggarna är vitmålade.
Dessutom så finns en garderob vid avhängningsytan.

Snyggt duschrum med vitkaklade väggar och svart klinkergolv med golvvärme. Duschplatsen som avskärmas med en duschvägg i glas kaklade väggar i en svart ton.
Badrumsmiljö med kommod och överskåp med belysning, wc och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva ovan som skapar en bra arbetsyta/avlastningsyta. På väggen ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns överskåp för förvaring av exempelvis tvättmedel och handdukar.

Ljus och trivsam sällskapsdel med öppen planlösning mot köket, gavelfönster samt utgång till den rymliga inglasade balkongen som har sjöutsikt. Golvet har ekparkett på golvet väggarna är vitmålade.

Ljust och smakfullt kök med öppen planlösning mot sällskapsdelen som bjuder in till socialt umgänge. Köket som kommer från Marbodal och är inrett med vita köksluckor med rostfria handtag, bänkskiva i laminat och kakel i svart ton ovanför diskbänken.
Dimmerstyrd belysning över disk- och arbetsbänkar. Den maskinella utrustningen består av en kyl, frys, diskmaskin, ugn, inbyggd mikrovågsugn, spishäll samt en köksfläkt i rostfritt som matchar köksluckornas handtag. Golvet är försett med ekparkett och väggarna är vitmålade.

Sovrummet har ekparkettgolv och väggarna är vitmålade med en dekorativ fototapet.
Här finns också två garderober/linneskåp som skänker extra förvaring.
I direkt anslutning till sovrummet finns en klädkammare med ekparkettgolv, vitmålade väggar och gott om förvaringshyllor.

Övrigt:

- Mörkläggningspersienner finns i fönster.

- Innedörrar med ramspegel.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 8, hiss finns

Avgift

4 453 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,84128%

Andel av årsavgiften

1,84128%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Sommaren 2017

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Vattenburen fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 september 2010
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten finns ett varmförråd som finns i huset och ett kallförråd som ligger i separat byggnad. Barnvagnrum finns i huset.
I anslutning till huset finns cykelförråd och återvinningsrum.

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 1:51

Förening

Namn

Fyren

Om föreningen

Välkommen till Brf Fyren som består av 46 st 2, 3 och 4:rumslägenheter fördelade på två hus med adresserna; Anton Johanssons väg 6 och 8. Alla har sjöutsikt och stora balkonger eller uteplats. Fastigheterna är belägna vid den vackra Mälarfjärden i Bolinder Strand som erbjuder närhet till vackra grönområden, löparspår, badplats, båthamn.

Våra hus blev färdiga för inflyttning hösten 2007. Föreningen har en stabil ekonomi.

Goda parkeringsmöjligheter finns i form av uteplats, carport eller garage.

Alla lägenheter har tillgång till Bredband XXL och Telefoni Small från ComHem utan extra kostnad. Den som vill kan teckna snabbare bredband till rabatterad avgift.

Föreningen är försäkrad hos Trygg Hansa där även bostadsrättstillägg för alla lägenheter ingår (fr.o.m. september 2011). Det innebär att den enskilde medlemmen inte behöver teckna ett eget bostadsrättillägg i sin hemförsäkring.

Teknisk förvaltning Wahlings Installationsservice AB
Ekonomisk förvaltning HSB

Brf Fyren har även en informativ hemsida: www.bolinderfyren.se

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad, som också erbjuder två badplatser i västerläge, två båtklubbar och en marina. Utöver detta finns Görvälns naturreservat med fina strövområden. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis, Extremfabriken, elljusspår, möjlighet till långfärdsåkning och mountainbike i Görvälns naturreservat. Ångbåtsbrygga med sommartrafik till Sthlm C. I närliggande Kallhälls Centrum finns bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Gänget
520 m
Coop Konsum
570 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
4,3 km
Stockholm Quality Outlet
5,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Svetsarvägens Förskola
610 m
Kallhälls öppna förskola
670 m
Grundskolor
Kallhälls sporthall
780 m
Kolarängsskolan
1 km
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
4,1 km
Kvarnskolan
4,4 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
3,8 km
Banker
Swedbank
580 m
Swedbank
580 m
Golfbanor & Golfklubbar
Svartinge Golf AB
5,5 km
Rotebro Golf
5,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls sporthall
780 m
Bolindervallen Idrottsplats
1,4 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
4,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte