Månadsvägen 54, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Ljust och stilrent kök med vy mot vardagsrummet
  • Öppna och rymliga sällskapsytor
  • Vardagsrum med utgång till den soliga balkongen
  • Inglasad balkong i ... läge?
  • Badrum

Månadsvägen 54, 2 tr , Jakobsberg , Järfälla

Topprenoverad lägenhet renoverad 2016/2017 i stilrena, exklusiva färg och materialval med genomgående vitlaserad ekparkett samt inglasad balkong med ett fritt och soligt söderläge. Påkostat kök med rostfria vitvaror, ismaskin och bänkskiva samt stänkskydd i marmor. Stambytt och helkaklat badrum 2016 med plats för tvättmaskin. Perfekt lägenheten för er som bara vill kunna flytta in utan att renovera! Gångavstånd till pendeltåg och livsmedelsbutik. Fri parkering på gatan.

70,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 558 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70,5 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
93
Byggår:
1961
Driftskostnad:
483 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70,5 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Nuvarande ägare har genomfört en påkostad renovering avseende samtliga av bostadens ytskikt, lister och innerdörrar, kök och vitvaror samt komplettering till stambytt badrum 2016/2017!

Hall:
Välkomnande och rymlig hall med ett grått klinker precis innanför entrén, exemplariskt för blöta skor. Skjutdörrsgarderob med en dörr i spegelglas och två neutralt vitt, plats för klädavhängning samt städinsats. Möblerbar hall med plats för pall och spegel eller annat möblemang såsom byrå. Målade väggar i vitt och vitlaserad ekparkett som tar vid efter klinkergolvet. (Ny elcentral med automatsäkringar installerad i samband med stambytet, placerad i garderoben till höger) Säkerhetsdörr installerad 2017.

Badrum:
Stambytt 2016! Stilrent och renoverat badrum med vitt kakel och grått klinker. Handfat och spegelskåp med belysning ovan, välvda och vikbara duschväggar i klarglas, vägghängd wc samt plats för tvättmaskin (nuvarande maskin ingår inte i köpet).

Kök:
Renoverat 2016! Toppmodernt, rymligt kök med matplats för ca 4-5 personer. Fullt utrustat med allt du behöver och lite till, vitvaror i toppklass och inredning för den stilmedvetne. Kökssnickerier i vita spegelluckor, delvis vitrinskåp med infällda spotlights samt inbyggda vinställ. Bänkskiva och stänkskydd i exklusiv, ljusgrå marmor med infälld enkelho i rostfritt. Maskinell utrustning: "Side by side" kyl och frys från Bosch med ismaskin och vatten, infälld induktionshäll från Siemens med extra stor värmeyta, rostfri fläkt med glaskåpa från Siemens, integrerad micro och varmluftsugn i rostfritt från Bosch, båda i arbetshöjd. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett som är genomgående i hela bostaden och lades in 2016. Ett påkostat och exklusivt kök med matlagningshäll och funktioner i vitvaror för den kräsne!

Sovrum 1:
Ytskiktsrenoverades 2016! Plats för dubbelsäng, garderober och förvaring alt arbetsplats. Vitlaserad ekparkett med sobert gråmålade väggar och lättare stuckatur mellan väggliv och tak.

Sovrum 2:
Ytskiktsrenoverades 2016 med vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar. Plats för dubbelsäng om så önskas, arbetsplats och förvaring. Ingång till klädkammaren som även den renoverats och dörr från hallen sats igen till förmån för acess endast från sovrummet och för att skapa en bättre förvaring i hallen.

Vardagsrum:
Ytskiktsrenoverades 2016! Generöst och ljust vardagsrum med öppna sociala ytor där du erbjuds plats för både soffa, soffbord, tv-bänk och förvaringsskåp liksom matsalsmöbel med plats för ca 6 personer. Vitlaserad ekparkett och vita väggar. Utgång till den inglasade och soliga balkongen.

Inglasad balkong:
Underbart läge med vy mot grönskan och utan insyn! Plats för bord och stolar eller loungedel, perfekt klimat för odling. Trätrall och solskyddande rullgardiner monterade (ingår i köpet)

Övrigt:
- Förråd i källaren
- Tvättstuga är belägen i port 58
- Cykelrum/barnvagnsrum i port 54
- Stambytt våren 2016
- Bredbandsbolaget avseende både Kabel-tv och Bredband.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning, energideklaration samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns ej

Avgift

4 558 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

5 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 2 300 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,26411%

Andel av årsavgiften

0,26411%

Reparationsfond

194 kr

Tillträde

Flexibelt, enl ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1961

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 134 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1926

Förening

Namn

Västerby 2

Om föreningen

Välkommen till Brf Västerby 2 som byggdes 1962 och består av totalt 414 bostadsrättslägenheter på Månadsvägen 32-74 och Veckovägen 31-69. Föreningen är beläget på bekvämt promenadavstånd till Jakobsberg Centrum med ett stort utbud av service och affärer. I området finns även kvällsöppen livsmedelsbutik och restaurang.

Organisationsform

Andelsrätt

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband genom Bredbandsbolaget varav basutbud på kabel-tv ingår i avgiften.

Parkering

Det finns fri parkering i området med undantag för sk. städdagar. Norrbyparkeringen finns vid Coop och står till förfogande men ett parkeringstillstånd måste anskaffas för 500 kr (2017) som då är knuten till lägenheten. En bricka för inpassering behövs.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Förråden har bytts ut till järngaller (gallerbur)
Tvättstugorna renoverades 2002.
Under 2006/07 har föreningen bytt samtliga fönster.
Balkongerna har helrenoverats under 2012.
Föreningen har installerat portlås 2013/14.
Stambytet är gjort under 2016.
Pågående dräneringsarbeten som berör fastigheterna är färdigställt.
Fasadrengöring 2017

Ekonomi

Avgiften reglerades 2018 med 3% gällande lägenheter samt 2% gällande parkering och garage.

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd (järngaller). Man har tillgång till en gemensam tvättstuga och cykelförråd.
I området finns dessutom ett återvinningshus/grovsoprum.
Var och en står för sin el. Eon har nätet och det står fritt att välja andra elleverantörer.
Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning.

Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Hemsida
hsb.se/norrastorstockholm/vasterby2

Med reservation för eventuella ändringar

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
220 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
790 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
830 m
Stockholm Quality Outlet
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mjölnarens Förskola
320 m
Vittra Jakobsberg
370 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,3 km
Grundskolor
Kvarnskolan
300 m
Olovslundskolan
450 m
Gymnasium
Kvarnskolan
300 m
Didaktus Jakobsberg
540 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
620 m
Banker
Nordea Bank AB
730 m
Handelsbanken Jakobsberg
800 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
2,1 km
Viksjö Golfklubb
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Jakobsbergs simhall
350 m
Simhallen i Jakobsberg
350 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
350 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte