Emaljvägen 16, 6 tr

Bilder

  • Såld!
  • Mälarvy från lägenheten!
  • Balkong med markis
  • Kök med matplats
  • Matplats
  • Fotbollsplan och lekplats

Emaljvägen 16, 6 tr , Kallhäll , Järfälla

SÅLD 2,2Mkr - Äntligen tillsalu! På ett högt och fritt läge med ljuvlig utsikt mot Mälaren finns en utav de populära 3:orna med två rejäla sovrum, matplats i köket och stamrenoverad fastighet 2004 Stambyte kommer att ske hösten 2017 då du som ny ägare själv får välja utformningen på just ditt badrum. Bra förening som både tilläggsisolerat fasad, renoverat tak, bytt fönster samt byggt ut balkongerna. Oslagbar milsvid utsikt mot Mälaren! Lekpark, fotbollsplan & hiss finns!

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 933 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
43
Byggår:
1963/64
Driftskostnad:
311 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall:
Rymlig och centralt belägen hall med tillgång till bostadens samtliga rum. Plats för hatthylla, inbyggda garderober och plats för byrå eller annan förvaringslösning. Plastgolv i imiterat trä samt målade vita väggar.

Kök:
Gott om förvaring i skåp och lådor samt utmärkt matplats för ca 4-5 personer vid fönstret med utsikt mot Mälaren. Kökssnickerier i vitt, dubbelho i rostfritt med praktisk avställningsyta samt ljust kakel ovan bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning: Spishäll (Electrohelios), kyl/frys (Electrohelios, termostat något opålitlig) samt fläkt (Electrolux). Kök med äldre tidens charm!

Vardagsrum:
Trivsam läshörna kan skapas framme vid fönstret med Mälarutsikt alt matplats. I övrigt ryms sällskapsdel för den som önskar. Vacker stavparkett och målade väggar i vitt 2013. Utgång till balkongen.

Sovrum 1:
Flertalet inbyggda garderober och linneskåp. Plats för dubbelsäng samt sängbord/arbetsbord. Ekparkett och målade väggar i vitt 2013.

Sovrum 2:
Välbehållen, vacker parkett och vitmålade väggar 2013. Disponeras idag som arbetsrum men plats finns för både dubbelsäng eller två enkelsängar. Skrivbord, lekhörna eller ytterligare garderober.

Balkong:
På ett högt och fritt läge med både grönska och mälaren som utsikt ger denna balkong en stund för avkoppling. Plats finns för matbord för ca 4 personer. Markis med vev och filtmatta på golvet.

Dusch/wc-rum:
Stamrenoverat 2004 som skall stambytas med start 4/9 2017. I dagsläget ett helkaklat utrymme med duschkabin (2014), wc-stol, handfat (2014), förvaringsskåp, vädringsfönster samt toppmatad tvättmaskin (2014). Under fliken "viktiga sokument" finns ett dokument om 17 sidor avseende stambytet i kök och badrum som jag vänligen ber er ta del utav. I port 10 finns alla materialval som står dig fritt att välja mellan samt ev tillval.

Allmänt om bostaden:
- Alla ytskikt slipades och målades i ljus kulör 2013.

Övrigt:
- Ett källarförråd följer med lägenheten.
- Tvättstuga finns i port 18.
- I port 6 B finns en hobbylokal/snickerilokal samt motionslokal med pingisbord.
- På Emaljvägen 10 finns en fritidslokal som kan disponeras gratis av boende i föreningen.
- Parkeringsplatser både med och utan elstolpe finns i området, sep. kö.
- Bredband från Bredbandsbolaget och kabel-TV via ComHem.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 9, hiss finns

Avgift

4 933 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

3 740 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 040 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,40256%

Andel av årsavgiften

0,40256%

Tillträde

juni/juli 2017

Byggnad

Byggnadstyp

8/9-våningshus i souterräng med hiss

Byggnadsår

1963/64

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 februari 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 7:7

Förening

Namn

Emaljeraren

Om föreningen

Välkommen till Brf Emaljeraren som består av 276 lägenheter med 1, 3 och 4:or. Byggår 1963/64. Kabel-TV och bredband via ComHem. Bredband kan även levereras från Bredbandsbolaget.

Ett separat lägenhetsförråd i källaren alt. på vinden följer med lägenheten.

I huset finns också cykelförråd. Renoverad tvättstuga finns i port 18. I port 6 B finns en hobbylokal/snickerilokal samt motionslokal med pingisbord. På Emaljvägen 10 finns en fritidslokal som kan disponeras gratis av boende i föreningen.

Den aktuella bostadsrättsföreningen förvaltas av HSB Norra Stor-Stockholm. En medlemskapsavgift på 500 kr tillkommer för den köpare som inte är medlem i HSB. Utöver det tar HSB ut en pantsättningsavgift på 2,5% av gällande prisbalbelopp för varje lån som lägenheten pantsätts för i samband med köpet. HSB debiterar säljaren en överlåtelseavgift på 1% av gällande prisbasbelopp.

Parkering:
Föreningen har 223 betalda parkeringsplatser i området som går att hyra av föreningen. Det finns platser både med och utan elstolpe. P-plats utan el kostar ca132 kr/mån, med el-stolpe kostar ca204 kr/mån att hyra. Ev kö kan förekomma. Det finns även flertal besöksparkeringar. För rengöring av bilar finns en särskild biltvätt vid parkeringen. Vattnet är påkopplat maj-oktober. Nyckel till biltvätten utkvitteras av styrelsen.

Avgiftsförändringar:
Avgiften höjs med 4% 2016

Utförda renoveringar
2004 Relining avlopp
2005 bytte man takbeläggning.
2009/10 har omfattande renoveringar gjorts då man tilläggsisolerat fasaden, bytt fönster och renoverat samt byggt ut balkongerna.
2014 gjordes en omfattande renovering av föreningens tvättstuga med tillhörande bokningssystem där tvättider går att bokas via internet.

Kommande renoveringar:
2017 Stambyte
Nytt värmesystem

Hemsida: http://www.hsb.se/norrastorstockholm/emaljeraren eller www.emaljeraren.se

Med reservation för eventuella ändringar

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nära Dej Kallhäll
280 m
ICA Nära Gänget
320 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
4,1 km
Stockholm Quality Outlet
5,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kallhälls öppna förskola
220 m
Kopparvägens Förskola
240 m
Grundskolor
Kallhälls sporthall
360 m
Lädersättraskolan
610 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
3,9 km
Kvarnskolan
4,2 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
3,6 km
Banker
Swedbank
340 m
Swedbank
340 m
Golfbanor & Golfklubbar
Rotebro Golf
4,9 km
Svartinge Golf AB
4,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls sporthall
360 m
Bolindervallen Idrottsplats
730 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
4,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte