Bondegränd 13

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Stor och trädäcksförsedd altan/uteplats mot allmänning
  • Ljust och rymligt kök i öppen planlösning med matplats
  • Rymligt vardagsrum, som kan inredas till v-rum + sovrum
  • Gott om arbetsytor i köket

Bondegränd 13 , Viksjö , Järfälla

Högt och mycket lugnt belägen 1-plansvilla om 129 kvm. i Viksjö. Kök med rymlig matplats, 3-4 sovrum, två helkaklade WC-/dusch-/badrum, tvättstuga/groventré och stort vardagsrum. Stor altan med insynsskyddat läge i väster. Garage i länga. Nära förskolor, skolor, buss, Viksjö centrum och golfbanan.

129 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
129 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
606 kvm
Byggår:
1975
Driftskostnad:
3 091 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

129 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Praktisk och karaktärsskapande farstukvist.

Hall: Hallen är inredd med vitmålad strukturväv, parkettgolv och praktiskt hylla för klädförvaring. Huset är utrustat med larm.

Sovrum 1/sovrum 2: Större sovrum, som vid behov kan avdelas till 2 sovrum, inrett vitmålad strukturväv och parkettgolv.

Sovrum 2/sovrum 3: Sovrum som är inrett med ljus och svagt strukturerad tapet, parkettgolv och 2 väggfasta garderober.

Klädkammare: Praktisk klädkammare/walk in closet, inredd med klädhyllor, klädstänger, 1 linneskåp och 1 garderob.

WC-/duschrum: Renoverat och helkaklat WC-/duschrum, med vitt kakel med svart och diskret bård, grafitgrå klinker med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod, WC-stol, spegelförsett badrumsskåp och duschutrymme.

WC-/badrum: Renoverat och helkaklat WC-/badrum, med vitt kakel med svart och diskret bård, grafitgrå klinker med golvvärme, tvättställ med engreppsblandare med kommod, WC-stol, badkar, spegelförsett badrumsskåp och handdukstork.

Hall/passage: Vitmålad strukturväv, parkettgolv och taklucka till rymlig förrådsvind, inrett delvis med golv.

Tvättstuga/groventré: Praktisk tvättstuga/groventré, i anslutning till köket, gulmålad strukturväv, grön och melerad plastmatta, större tvättställ, varmvattenberedare, tvättmaskin och linneskåp.

Kök: Fullt utrustat arbetskök i öppen planlösning med stor matplats med utgång till den trädäcksförsedda altanen/uteplats i soligt syd-/sydvästläge. Köket är inrett med vitmålade väggar och parkettgolv. Köket är i övrigt inrett med vita skåpluckor, vitt kakel bakom arbetsbänkar ljus laminat med infälld diskho och arbetsbelysning med eluttag under köksskåpen. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, ugn, spisfläkt, hel kyl, hel frys, diskmaskin och mikrovågsugn.

Vardagsrum: Ljust och större vardagsrum med plats för såväl större soffgrupp som matgrupp och som vid behov kan inredas med ett extra sovrum och något mindre vardagsrum. Vardagsrummet är inrett med ljust målad tapet och parkettgolv.

Sovrum 3/4/arbetsrum: Rum som idag används som arbetsrum, inrett med ljusblå tapet och linoelummatta.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Direktverkande el, oljefyllda elradiator

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 april 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 127 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas isoler
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stor och trädäcksförsedd altan/uteplats, med utgång från köket, i insynsskyddat läge och ut mot allmänning. Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Golven och därtill hörande isolering i hela huset är utbytt av fackman och via försäkringsbolag, i samband med skada som uppstod 2008/2009.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 7:7

Övriga byggnader

Separat förråd i anslutning till huset. Garage i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 100 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 14 000 kr
El: 4 500 kr
VA: 3 600 kr
Väg, samf: 11 000 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I avgiften till samfälligheten så ingår bl.a. TV- & bredband.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 653 000 kr

Summa pantbrev

918 500 kr

Tomt

Areal: 606 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan och insynsskyddad trädgårdstomt med gräsyta på entrésidan, ut mot allmänning och sluttande gräsmatta på baksidan ut mot gång-/cykelväg.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:20-GA:21
Last, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-2078

Tillträde

1/11, därefter enlig ök

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Norrbacka Livs
630 m
ICA Kvantum Viksjö
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Veddesta Centrum
2,2 km
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fäbodens Förskola Fäbodstugan
250 m
Plommonets Förskola Plommonstugan
670 m
Kollektivtrafik
Kassavägen
270 m
Bruttovägen
310 m
Grundskolor
Viksjöskolan
1,2 km
Fastebolskolan
1,2 km
Gymnasium
Mälargymnasiet
1,4 km
Järfälla Gymnasieskolor
1,4 km
Banker
Swedbank
1,2 km
Nordea Bank AB
2,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
340 m
Järfälla Golfklubb
340 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjövallen
1000 m
Viksjö sporthall
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,7 km
Lövstabadet Mälaren
2,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte