Tegvägen 94, Entréplan

Bilder

  • Såld!
  • Kryddor för matlagningen i det fina köket
  • Trädäckad altan fritt från insyn!
  • Ljust och fint kök
  • Modernt wc/duschrum
  • Ljust vardagsrum

Tegvägen 94, Entréplan , Viksjö , Järfälla

Nu finns chansen att förvärva en 3:a om 76 kvm på entréplan med altan där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssol fritt från insyn! Genomgående ljus lägenhet med fint parkettgolv och modernt kök och badrum, samt 2 sovrum och 1 klädkammare. Till bostaden tillhör även ett förråd och cykelförråd som är belägna i samma port. Här bor du i ett lugnt område med centralt belägen lägenhet i nyrenoverade Viksjö C med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. Runt hörnet finns härliga grönområden och Mälaren inom räckhåll. Välkommen på visning!

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 897 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
178
Byggår:
1971
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna ljusa och fräscha bostad med genomgående parkettgolv och säkerhetsdörr där samtliga garderober ingår. Alla fönster och fönsterbrädor har nyligen bytts i lägenheten och är numer även barnsäkra. Elen i bostaden är jordad med ny elcentral och automatsäkringar. Bostaden disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med parkettgolv och vitmålade väggar samt randig tapet intill entrén. Här finns goda förvaringsmöjligheter i garderober, samt i klädkammare direkt till höger i hallen där det är rustat med hyllor och stänger, samt linneskåp och garderob (2014).

Vardagsrum
Till höger finns detta rymliga vardagsrum med plats för soffa, TV och andra möblemang, eventuellt även med matsalsdel beroende på disponering. Parkettgolv och vitmålade väggar med blommig fondtapet (2014). Härifrån finns utgång till den superhärliga och stora altanen med eftermiddags- och kvällssol utan insyn från grannar eller omgivning. Utanför altanen, som är utrustad med markis och grind, finns stor gräsmatta som går att utnyttja för olika aktiviteter.

Kök
Till vänster från hallen finns ett modernt och ljust kök med vita köksluckor och svart kakel ovanför vit laminatskiva. Kökets utrustning består av: dubbelho i rostfritt, diskmaskin och spis/ugn från Bosch (2012), fläkt (2012) samt kyl och frys från Cylinda (2010). Matplats för 4-6 personer. Parkettgolv och vitmålade väggar med grå fondvägg.

WC/duschrum
Rakt fram i hallen finns ett modernt badrum från 2011 (kvalitetsdokument finns) med kakel och klinker i vitt respektive antracitgrå och spotlights. WC-stol, handfat med kommod, spegel med inbyggd belysning, duschhörn med glasdörr och regndusch-blandare, vägghängt högskåp, handdukstork (2014) och golvvärme. Förberett med el, vatten och avlopp för tvättmaskin och torktumlare om det önskas att installeras.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för enkelsäng eller större, samt byråer och andra möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar (2014) med randig fondtapet. Dubbelgarderob med skjutdörr.

Sovrum 2
Det större rummet har plats med större säng, hyllor och andra möblemang. Ekparkett (2014) och vitmålade väggar (2014). Dubbelgarderob med skjutdörr.

VIKTIG INFORMATION

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening: Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning: Vi tillämpar öppen budgivning. Detta inneb��r att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 897 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,2276%

Andel av årsavgiften

0,2276%

Reparationsfond

4295 kr

Tillträde

aug/sept eller enligt ök

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 januari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:4

Övrigt

- Altan med soligt läge
- Förråd i porten
- Cykelförråd på entréplan
- Tvättstuga på Tegvägen 80-84

Renoveringar
- Fönsterbyte och nya fönsterbrädor (april)
- Ytskikt 2014

Förening

Namn

Granen

Om föreningen

Välkommen till Brf Granen som består av 433 lägenheter, byggda 1970-1971, fördelade på 12 hus på Tegvägen och 7 hus på Vältvägen. Lägenheterna är på 1 till 4 rum med kök.

Antal lägenheter

433

TV och Bredband

Kabel-TV via Comhem. Bredband erbjuds både via Bredbandsbolaget och ComHem. Bredbandet är sedan 2015 inkluderat i hyran med 250/100 lina via Bredbandsbolaget.

Parkering

Parkering
Det går att hyra p-plats med elstolpe för 150 kr/mån alt garageplats för 420 kr/mån. HSB sköter kösystem för dessa platser. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för uppdaterad status.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Tvättstugorna renoverades 2002.
Omläggning utvändig vattenledning och upprustning av lekplatser utfördes under 2005.
Föreningen byggde om balkonger samt uteplatser under 2009.
Om/utbyggnad och asfaltering av p-platserna har utförts under 2013. Energiprojekt pågår på lång sikt.
Ommålning av garagen, liksom takplåtarna och samt översyn av garageportarna har utförts under 2011-2013.
Under 2011 har låssystemet bytts i alla lägenheter samt förråd och portar.
Radonmätningar har utförts under 2012.
Under 2015 planerades enhetsmätning av el att införas.
Ommålning av trapphusen sker löpande.
Källargångarna har rustats upp och de två sista färdigställs under 2017.
Samtliga värmeväxlare i undercentralerna är bytta. I samband med detta arbete har det även installerats ett nytt styrsystem för att få jämnare temperatur i lägenheterna.
Fönsterbyte utförs i föreningens alla bostäder under våren 2017, för att vara slutfört till sommaren.

Kommande renoveringar
Föreningen har sålt av mark vilket ger ett bra tillskott till det pågående fönsterbytet.
Föreningen diskuterar att införa låssystem med kod i porterna.

Med reservation för eventuella ändringar

Ekonomi

Avgiftsförändringar
Avgiften höjdes med 5% för år 2015.
Avgiften höjdes med 2% för år 2017.
Avgiften höjdes med 5% för år 2018

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Förråd finns i källarplan eller på vardera våningsplan beroende på hustyp. Tvätt- och vävstuga, cykelverkstad, cykelhus, hobbylokal, pingisrum och föreningslokal finns att tillgå. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett nyöppnat gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor och skolor i Viksjö. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, två apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
270 m
Norrbacka Livs
790 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
2,5 km
Stockholm Quality Outlet
3,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tilly Wahlgren Service
80 m
Viksjö Familjedaghem
150 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
960 m
Grundskolor
Viksjöskolan
230 m
Högbyskolan
700 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
1,6 km
Kvarnskolan
1,8 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
2,3 km
Banker
Swedbank
170 m
Nordea Bank AB
2,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
1,6 km
Hässelby Golfklubb
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Viksjö sporthall
330 m
Viksjövallen
390 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,7 km
Nälstaspåret Motionsspår
6,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Mariana Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte