Lädersättravägen 107, 7tr

Bilder

  • Välkommen till Lädersättravägen 107
  • ..med toppenläge och fin utsikt över välskött, renoverad lekplats
  • Ljus fräsch entréhall som välkomnar in! ...
  • ...direkt till vänster ligger ett sovrum
  • Fräscht sovrum vägg i vägg

Som Utgångspris

1 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Lädersättravägen 107, 7tr , Kallhäll , Järfälla

RING FÖR VISNING! Suverän, välkomnade och stambytt 4:a med smart planlösning och stor härlig balkong med bästa sydväst-läge. Fantastisk utsikt från 7:e våningen över den trivsamma öppna innergården med flera lekplatser liksom vacker natur. Allt toppat med underbara solnedgångar. Fasadrenovering utfördes och samtliga fönster och balkongräcken byttes ut 2005. Stambyte utfördes årsskiftet 2013/14. Badrum och WC renoverades samtidigt. Kabel-tv/bredband via ComHem alternativt Bredbandsbolaget. Fiber är indraget. Jordfelsbrytare och automatsäkringar liksom nyare säkerhetsdörr har installerats. Hiss finns. Barnvagnsrum, cykelrum och pingisrum finns lättillgängligt på entréplan. Nära till Askungens förskola, fina strövområden, Mälarens härliga stränder samt till Kallhälls Pendeltågs Station som endast tar 23 minuter in till Stockholms Central.

97 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 266 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
97 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
133
Byggår:
1967
Driftskostnad:
141 kr/månad
Som Utgångspris:
1 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

97 kvm

Rumsbeskrivning

Entréhall:
En ljus och välkomnande entréhall leder in till lägenhetens hjärta med både kök samt vardagsrum, som toppas med den generösa balkongen, har bästa sydväst-läge. Sovrum och badrum vetter åt nordost. Längst in i hallen finns en garderob för ytterkläder samt en Walk-in-Closet. Nyare säkerhetsdörr har installerats liksom nyare elskåp med jordfelsbrytare och automatsäkringar. Golv: genomgående ljus trämönstrad laminat i hela lägenheten om inget annat anges. Väggar: ljusgrå målad väv. Tak: genomgående vitmålade tak i hela lägenheten.

Walk-in-Closet:
Walk-in-Closet har gott om plats för avhängning samt ett linneskåp för extra förvaring. Golv: laminat. Väggar: vit- och gråmålade.

Kök:
Till höger om hallen ligger det ombonade och lättarbetade köket med plats för matbord för 4-6 personer vid fönster och vädringsfönster, som vetter mot balkongen. En dörr leder in till vardagsrummet. Köksluckor är vita. 2 rader vitt kakel finns över spis, disk- och arbetsytor. Väggar: vitmålad väv. Utrustning: kyl och frys (LG), spis (ElectroHelios) och spisfläkt (Futurum).

Vardagsrum:
Vägg i vägg med köket ligger det trivsamma och ljusa vardagsrummet med fint fönsterparti om 2 fönster samt en balkongdörr som leder ut till den stora, renoverade och längsgående balkongen (2000) med suveränt sydväst-läge och milsvid utsikt över grannskapet. Absolut bästa platsen för skön avkoppling. Golv: parkett. Väggar: grågrön strukturtapet.

Sovrum:
Direkt till vänster om entrén ligger ett sovrum med ett fönster. Väggar: vitmålad väv.

Sovrum:
Vägg i vägg ligger ett sovrum med ett fönster. Väggar: vitmålad väv.

WC:
Från hallen nås det renoverade WC som även har en dörr till in till badrummet. Golv: ljusgrått klinker. Väggar: vitmålade. Utrustning: WC, tvättställ och spegel över handfat.

Badrum:
I samband med stambytet 2013 kaklades badrummet om och nås både från WC och Master Bedroom. Ljusinsläpp genom frostat fönster. Utrustning: badkar, WC och tvättställ med spegelskåp ovan. Förberett för tvättmaskin och torktumlare. Golv: ljusgrått klinker. Väggar: vitt kakel.

"Master Bedroom"
Det större sovrummet har ljusinsläpp genom ett fönster. Golv: plastmatta. Väggar: gul/orange tapet.

Samtliga sovrum samt badrum/WC ligger strategiskt mot nordost.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 8, hiss finns

Pris

1 995 000 kr Som Utgångspris

Avgift

6 266 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV(basutbud)

Andel i föreningen

0,43084%

Andel av årsavgiften

0,43084%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme - Vattenburen värme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas/3-glas

Fastighetsbeteckning

Lädersättra 1:24-1:23

Övriga byggnader

Festlokal finns och det planeras att byggas en ny festlokal efter sommaren 2017 då även en ny övernattningslägenhet och ny bastu ska byggas.
Välutrustade tvättstugor och grovtvättstuga för madrasser och mattor finns på entréplan. Även andra portars tvättstugor kan bokas.
Barnvagnsrum och cykelrum finns i porten. Pingisrum finns utanför bredvid porten.
Garage med 62 bilplatser (kö) samt 85 st p-platser finns (p-plats utan el, p-plats med el). Kö gäller för garageplatser. Vid Lädersättravägens norra ände finns ett garage med tvättplats.
Biltvätten kostar 50kr i månaden och har en uppsägningstid på 3 månader. Alla boende som vill kan få biltvätt. Ingen kö.
Container för grovsopor finns vid parkering. Insamlingsplatser för elektroniska produkter, glödlampor och batterier finns också i närheten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

1 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är uppskattade. Försäkringsbolag: Folksam

Övrigt

Nyare säkerhetsdörr har installerats liksom nyare elcentral med jordfelsbrytare och automatsäkringar i entréhallen.
Alla fönster har bytts ut med nya och har försetts med persienner utom det frostade fönstret i badrummet. WC och badrum renoverades samtidigt som stambyte genomfördes.
Vardagsrum och sovrum direkt till vänster om entrén har TV-uttag.
Sopnedkast finns vid varje våningsplan.
Tillhörande förråd till lägenheten finns i källarplan ca 4 kvm.

Förening

Namn

Trollberget

Om föreningen

Välkommen till Brf Trollberget som består av 294 lägenheter fördelade på två hus. Byggår 1967.

Hobbylokal för enklare snickeriarbeten finns mellan Lädersättravägen 105 och 107 och pingisrum på Lädersättravägen 107. Föreningslokal finns på Lädersättravägen 95-97. Cykelrum och barnvagnsrum finns i anslutning till varje port. Mysig grillplats på innergården.
Kabel-tv och bredband via Comhem alt. Bredbandsbolaget. Fiber indraget.
Enhetsmätning av el är tecknat genom föreningen för alla medlemmar och därmed slipper varje enskild medlem nätavgiften, utan faktureras för den faktiska förbrukningen i samband med månadsavgiften.

Föreningen har renoverat fasaden 2005 samt bytt ut samtliga fönster och balkongräcken.
Stambyte utfördes årsskiftet 2013/14.

Garage med 62 bilplatser (sep.kö ca 4-5 år) samt p-platser 85 st med och utan el (ca.150-200kr/mån. Reservation för eventuella ändringar). Ev kö. Ca 20-30 p-platser med el finns utan kö för medlemmar med "Boendelapp" för parkering om 300kr/år. Parkeringstillstånd ges ut av styrelsen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.hsb.se/norrastorstockholm/trollberget och https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/trollberget/boendeinformation/.

Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm, tel. 010-442 50 00. HSB tar ut en medlemsavgift på 500 kr/ägare i samband med köp av bostadsrätt. Dessutom tar HSB ut en pantsättningsavgift för varje lån som tas med lägenheten som säkerhet, om 448 kr/lån. Överlåtelseavgift om 1120 kr tas ut från säljaren.

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

294

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar man sig snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016 finns inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 24 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

Kallhälls centrum står inför omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. Folkets hus görs om i och med ombyggnationen av centrumet. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nära Dej Saga Livs
150 m
Jbbkt Shalmas Jourbutik
310 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Barkbåten Förskolor AB
140 m
Gullivers Förskola
230 m
Kollektivtrafik
Lädersättra
320 m
Passadvägen
500 m
Grundskolor
Lädersättraskolan
360 m
Källtorpskolan
630 m
Banker
Swedbank
830 m
Swedbank
830 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls sporthall
620 m
Bolindervallen Idrottsplats
890 m
Simhallar & Utomhusbad
Kallhällsbadet Mälaren
1,5 km
Bonäsbadet Mälaren
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Mariana Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte