Ekedalsvägen 13 D, 2 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong
  • Fasadbild
  • Vy från inglasad balkong i syd/sydväst
  • Ljust vardagsrum
  • Vardagsrum i nära anslutning till köket

Ekedalsvägen 13 D, 2 tr. , Jakobsberg , Järfälla

Tillfälle till rymlig (5:a på 116 kvm.) och centralt belägen lägenhet i gott skick, med inglasad balkong i syd-/sydväst, i hus med hiss. Lägenheten erbjuder kök med rymlig matplats, 4 sovrum, vardagsrum och 2 WC-/dusch-/badrum. Nära till centrum och pendeltåg.

116 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
7 290 kr inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband + IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
116 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
44
Byggår:
1989

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

116 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/hall: Rymlig entré/hall, inredd med ljust målad strukturväv och terrakottafärgad linoleummatta.

Förråd: Praktiskt, i direkt anslutning till entrén, är detta rymliga förråd placerat, inrett med vita väggar, plastmatta, klädhylla och klädstång.

Klädkammare: Inredd med vita väggar, plastmatta, klädhylla, klädstång och två linneskåp.

Sovrum 1/TV-rum: Ljus och svagt mönstrad tapet, terrakottafärgad linoleummatta och praktisk skjutdörr ut till vardagsrummet.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum i direkt anslutning till köket. Vardagsrummet är inrett med ljus och svagt mönstrad tapet och parkettgolv. Utgång till inglasad balkong i syd-/sydvästläge, med utsikt över gården och bort mot Jakobsbergs centrum.

Sovrum 2: Vit och svagt mönstrad tapet, terrakottafärgad linoleummatta och praktisk skjutgarderob för klädförvaring.

Kök: Arbetskök i vinkel med stor matplats, inredd med fiskbensmönstrad strukturväv, terrakottafärgad linoleummatta, vita skåpluckor, ljust kakel bakom ljusgrå och melerad arbetsbänk och diskho. Maskinellt är köket utrustat med spis med keramikhäll och ugn, diskmaskin, spisventilator, kyl och frys.

Sovrum 3: Vit tapet med en blommönstrad fondtapet, melerad plastmatta och praktisk skjutgarderob för klädförvaring.

WC-/duschrum: Praktiskt i direkt anslutning till sovrum 3 är ett WC-/duschrum placerat, inrett med vitt kakel, grön plastmatta, tvättställ med engreppsblandare med kommod, spegelförsett badrumsskåp, WC-stol och duschutrymme.

Sovrum 4: Ljus tapet och melerad plastmatta.

WC-/tvättrum: Helkaklat WC-/tvättrum, som vid behov också kan inredas för att användas som dusch- eller badrum, inrett med vitt kakel, grön plastmatta, handfat med engreppsblandare med kommod, WC-stol, arbetsbänk, spegelförsett badrumsskåp och tvättställ med diskbänk.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Per Stenmark, se uppgifter på första sidan i beskrivningen.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

7 290 kr inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband + IP-telefoni

Andel i föreningen

1,057625%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

15/11 eller enligt ök

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

1989

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 april 2105
Energiklass: D
Energiprestanda: 64 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerrutor

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2682

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Inglasad balkong, kabel-TV, bredband och förråd.

Förening

Namn

Spinnrocken

Om föreningen

Välkommen till Brf Spinnrocken som består av 134 lägenheter på följande adresser: Slöjdvägen 10 och 26, Ekedalsvägen 7 A-D, 11E och 15 A-D. Området består av nio hus som kopplats samman kring tre gårdar. Centralt läge vid Jakobsberg Centrum med ett rikt utbud av service. Här finns också Jakobsbergs station med pendeltåg som tar dig in till Stockholm Central på ca 20 min.

Föreningen är certifierad. Den har en stabil ekonomi och en bra underhållsplan.

1 februari år 2009 slogs Brf Sländan samman med Brf Spinnrocken. Brf Spinnrocken kom då att bestå av totalt 134 lägenheter.
Byggår 1988-89. Föreningen förvaltas av Fastum, kundsupport@fastum.se.

-Föreningens medlemmar har tillgång till en fin och modern spaanläggning som är belägen i grannföreningen Vävstolen. Detta avtal gäller dock bara tills årsskiftet 2017/2018.
-Tvättstuga finns i varje port.

Fr o m 1/11 2017 tecknar föreningen ett gemensamt elabonnemang för alla medlemmar som därefter betalar för sin faktiska elförbrukningen till föreningen och därmed inte behöver teckna eget abonnemang.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

TV och Bredband

Fr o m ca 1/1 2018 byter föreningen leverantör av fiber och TV, till Telia. I månadsavgiften ingår då 250 Mbit + TV-utbud Telia Lagom.

Parkering

Parkering/garage
58 garage och 77 p-platser finns. Garage kostar ca 400 kr.
Parkering kostar ca 200 kr. Separat kö till båda, fastum hanterar kön.

Renoveringar

Föreningen har byggt 4 st nya lägenheter på Ekedalsvägen 13A-13D som sålts vilket gav extra kapital i föreningens ekonomi. Föreningen har konverterat från fjärrvärme till bergvärme under 2014. Tvättstugorna (7st) renoverades under 2015.

Ekonomi

Under 2014 och 2015 har det inte skett någon avgiftsförändring. Avgiften sänktes med 5% fr.o.m. 2016-06-01 samt ytterligare 5% 2017-01-01.

Kontaktperson

Ordf Ola Grahn

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Extra
580 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
600 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
670 m
Stockholm Quality Outlet
1,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kallhäll Stäket Familjedaghem
400 m
Vattmyras Förskola
400 m
Kollektivtrafik
Vattmyraskolan
380 m
Drabantvägen
480 m
Grundskolor
Vattmyraskolan
580 m
Internationella Engelska Skolan Järfälla
580 m
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
520 m
Mälargymnasiet
1 km
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
540 m
SEB
610 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2,5 km
Viksjö Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
300 m
Simhallen i Jakobsberg
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,1 km
Bruket Mälaren
3,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte