Vibblabyvägen 20, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Unik terrass med fritt högt läge
  • Kök med goda arbetsytor
  • Matsal med plats för större sällskap
  • Andra terrassen högst upp i huset med vy mot innergården

Vibblabyvägen 20, 2 tr , Jakobsberg , Järfälla

GAVELLÄGE - 2 TAKTERRASSER - INGLASAD BALKONG - ETAGE - HÖGST UPP I HUSET - 1 MIN TILL CENTRUM OCH PENDELTÅG!

Lägenhet med radhuskänsla då den är i två plan, sk etagelägenhet. Denna erbjuder både en inglasad balkong och två takterrasser, i föreningen finns bara totalt 4 likvärdiga bostäder men endast denna med gavelläge, sällan till salu! Nuvarande ägare har trivts väl och bott här i över 30 år, det säger en hel del om bostaden och vilken pärla den är. Mycket ljusinsläpp, stora rum, promenadavstånd ned till pendeltåg och centrum. Mycket genomförda renoveringar i föreningen vilket idag gett husen en mycket god standard och modern karaktär, renoveringsfond om 5395kr som tillfaller köparen. Denna lägenhet måste upplevas på plats för att göra sig rättvis, välkommen!

125 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
8 110 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
125 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
156
Byggår:
1968/69
Driftskostnad:
571 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

125 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Hall:
Rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter, sittbänk och förvaring. Perfekt plats för lekhörna under trappan och hatthylla i kapprumsdelen bredvid. Ljust laminatgolv med ljusgul tapet.

Vardagsrum:
Luftigt och ljust vardagsrum som idag används som matsal i anslutning till köket. Ekparkett med vit vinyltapet. Här finner du även utgången till den inglasade härliga balkongen.

Inglasad balkong:
Möblerbar balkong där du förlänger säsongen genom inglasning, vy mot gården och trätrall som ingår i köpet.

Kök:
Kök med matplats om ca 4-6personer. Köket är fullt utrustat och har god förvaring och arbetsytor. Originalstommar och luckor som är omlackerade i krämvitt med rostfria handtag, ljust kakel ovan arbetsbänk och belysning under överskåp. Ljust laminatgolv med ljusgula målade väggar. Maskinell utrustning: Kyl och frys (Electrolux 2014), diskmaskin (Electrolux 2015), köksfläkt (Bauknecht), spis med två ugnar (Electrolux). I köket finns även ett städskåp.

Gäst-WC:
I anslutning till hallen finner du en praktisk gäst-wc i välskött retrostil som är prydd med röd våtrumsmatta och blommig våtrumstapet. Handfat med vitt kakel ovan och spegel, wc-stol samt handdukstork.

Tvätt-avdelning:
Oerhört efterfrågad yta då du slipper ha tvätt hängandes i bostaden över natten. Tvättmaskin, våtrumsmatta på golvet och målade väggar samt förvaringsskåp och vädringsfönster.

Sovrum 4:
Sovrum med dubbla garderober och linneskåp, parkettgolv med ljus stukturtapet. Generöst ljusinsläpp från både fönster och fransk balkong, perfekt för vädring. Disponeras idag som allrum.

ÖVRE PLAN

Sovrum 1:
Masterbedroom med två stora garderober, plastmatta på golvet och ljusgula tapeter.

Sovrum 2 och 3:
Idag disponeras denna yta som tv-rum/kontor men går utmärkt att dela av till två sovrum, se planritningen. Båda sovrummen får då stort fönster samt utgång till varsin fantastisk takterrass.

Takterrasser:
Två stycken belägna i varsitt väderstreck, öster med morgon/fm sol samt väster med fri vy över grannskapet och em/kvällssol.

Klädkammare:
I anslutning till övre hallen finns denna rymliga klädkammare med hyllplan, klädstänger och linneskåp. Vitmålade väggar med linoleumgolv.

Badrum:
Röd våtrumsmatta med vitt kakel längs halva väggarna som övergår till ljus våtrumstapet. Handfat med kommod, förvaringsskåp, spegel, wc-stol samt badkar. Långsmalt vädringsfönster.

ÖVRIGT
-Com hem/sthlm stadsnät
-Tvättstuga och förråd i samma port
-Fönsterbänk i sten
-Persienner i alla rum.
-Ca 4 kvm förråd
-1 balkong och 2 takterrasser!
-Fibernät har installerats i portuppgången.
-Enhetsmätning av el gäller där varje hushåll betalar efter egen förbrukning.
-Låssystem har installerats med låsbricka och telefonuppringning.
-En fin liten lekplats ligger i området.
-Fönsterbyte blev klart 2016.
-Stambyte/stamrenovering planeras ske först 2021/2022.
-Bostaden disponeras idag som 4 rok men är 5 rok i lägenhetsregistret hos föreningen.

Viktig information:

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

8 110 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

6 859 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 990 kr
Försäkring: 2 869 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,7605%

Andel av årsavgiften

0,7645%

Reparationsfond

5395 kr

Tillträde

maj/juni eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1968/69

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 164 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2284

Förening

Namn

Fågelsången

Om föreningen

Välkommen till Brf Fågelsången som består av 185 st bostadsrättslägenheter och ett antal lokaler som hyrs ut, fördelade på adresserna Kvarnplan 1-18, Kvarnvägen 3-5 (ojämna nummer), Vibblabyvägen 2-44 (jämna nummer). Byggår 1968/69 och fördelade i olika byggnader varav vissa med hiss.

Allmänt om föreningen:
Det finns bastu som kan disponeras av medlemmarna samt en mindre hobbylokal, bordtennisrum och föreningslokal med kök. Huset är anslutet till ComHem där basutbudet avseende kabeltv ingår i avgiften. Bredband levereras genom Stockholms Stadsnät via lokalt nätverk, ca.180 kr/mån för 100 Mbit/s.

Avgiftsförändringar:
Avgiften höjdes med 5 % from. 2017-01-01

Hämtat ur Brf Fågelsången Årsredovisning 2016:
"Som en konsekvens av utförda ekonomiska analyser anser styrelsen att det är sannolikt att de årliga
avgiftshöjningarna måste ligga på 5 % under ett antal år framöver. En viktig faktor som påverkar prognosen
är stambytet som är inlagt under åren 2021-2022. Det som är svårt att bestämma i nuläget, är ett exakt
antal år med 5 % avgiftshöjningar."

Parkering:
Bostadsrättsinnehavare har möjlighet att hyra garage (600 kr/mån) eller parkeringsplats (c:a 150 kr/mån), men det är separat kö och du erhåller ej en plats per automatik. Vänligen mejla föreningen på brf.fagelsangen@gmail.com, om ni önskar ställa dig i kö för ute- eller garageplats. Observera att garagen nu kommer att renoveras och att plats då inte är möjligt. Läs mer på föreningens hemsida: www.brf-fagelsangen.se

Utförda renoveringar:
Tilläggsisolering fasad och ny puts, nya fönster, balkongerna fördjupas och renoveras samt ny takbeläggning. Färdigställdes under 2014.

Kommande renoveringar:
Renovering av betongkonstruktioner i parkeringsgarage påbörjas under 2017, liksom i anslutning därtill också renovering och färdigställande av innergården. Klart ca april 2018. Stammar finns med i långtidsbudget ca 2021-22

Hemsida:
www.brf-fagelsangen.se

Kontaktperson

Ordf. Tom Ekman

Telefon

08-580 304 62

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jakobsberg Grossen Sverige AB
340 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
350 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mjölnarens Förskola
180 m
Allmogens Förskola
420 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,6 km
Grundskolor
Kvarnskolan
360 m
Järfälla Kulturskola
570 m
Gymnasium
Björkebyhallen sporthall
300 m
Didaktus Jakobsberg
360 m
Banker
Nordea Bank AB
300 m
Handelsbanken Jakobsberg
360 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2 km
Viksjö Golfklubb
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Björkebyhallen sporthall
300 m
Medley Jakobsbergs simhall
450 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
450 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte