Kristoffer Huldts Väg 14, 5 tr

Bilder

  • Såld!
  • Utsikt från balkongen
  • Inglasad balkong med vy mot Mälaren
  • Områdesbild från sjösidan
  • Möjlighet till båtplats utanför bostaden
  • Vardagsrum

Kristoffer Huldts Väg 14, 5 tr , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN!

Vill du bo på 5 trappor i en ljuvlig 3 rok med fönster åt fyra väderstreck, inglasad balkong och vy mot Mälaren från köksbordet?

Denna 3:a om 87kvm med gavelläge och väl tilltagen inglasad balkong i soligt söderläge erbjuder dig allt det. Beskåda solnedgången och njut av det glittrande vattnet. Genomgående ekparkett, exklusiva och ljusa materialval. Helkaklat wc/duschrum med TM & TT. Kvalitet genomsyrar hela bostaden. Med gångavstånd till Mälaren, badplats, bryggor, båthamn och vacker natur gör det denna bostad till en dröm för dig och din familj. Endast 23 min till Sthlm C med pendeltåg!

87 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 618 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
87 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
5151
Byggår:
2007
Driftskostnad:
427 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

87 kvm

Rumsbeskrivning

Entréhall:
Välkomnande hall med goda möjligheter till klädförvaring både i garderob och på hatthylla. Utrustad med säkerhetsdörr.

Bad/tvätt-rum:
Exklusivt helkaklat badrum med ljusblått golvklinker och golvvärme samt vitt kakel på väggarna med dekor av murgröna som går att ta bort. Praktisk lösning med arbetsbänk i vitt över tvättmaskin och torktumlare (Bosch), belysning, eluttag samt överskåp. Handfat med kommod i vitt, wc-stol, spegelskåp med belysning och duschhörna med vikbara duschväggar i glas. Eluttag även bredvid spegelskåp.

Vardagsrum:
Vardagsrummet har en ljus och trivsam planlösning, delvis öppet mot köksdelen. Plats för både tv-hörna samt matplats. Beige tapet på väggarna och ekparkett på golvet. Här erbjuds ett fantastiskt söderläge med balkongen utanför.

Inglasad balkong:
I soligt söderläge med sol hela dagen och solnedgången som skådas vid Mälarens horisont. Generösa ytor så att loungedel/matplats och växter får plats. Här kan hela familjen bara njuta av den ljuvliga utsikten mot Mälarens glittrande vatten och med inglasning och ev lite infravärme (ingår ej i köpet) blir det ett extra rum att umgås i om våren och höstens något kallare dagar. Solgardiner ingår i köpet liksom trätrallen på golvet.

Kök:
Marbodalkök med ljusinsläpp från flera väderstreck! Matplats som inramas av fönster i tre väderstreck vilket ger en fantastisk vy mot Mälaren till morgonkaffet. Fönster även ovanför arbetsbänken i köket som ger dig en kontakt med himlen under tiden du förbereder kvällens måltid. Det välutrustade köket med kvalitativa vitvaror från Bosch inbjuder till goda middagar i vänners närvaro och får ni inte plats vid matbordet i köksdelen så finns gott om utrymme för långbord i vardagsrumsdelen. Kökssnickerier i vitt med belysning under överskåp, ljust kakel över laminatbänk i grått samt diskho i rostfritt. Utrustning: Fläkt (Franke), fullhöjds kyl och frys (Bosch) med överskåp, infälld spishäll med ugn (Bosch), diskmaskin (Bosch) och inbyggd microvågsugn (Bosch). Matplats för ca 6 personer. Ljus tapet och ekparkett.

Sovrum 1:
Plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Disponeras idag som kontor/gästrum. Två garderober som ingår i köpet. Randig tapet och ekparkett.

Sovrum 2:
Smakfullt inrett sovrum med ostört läge för god nattsömn. Ljusinsläpp genom ett större fönster och frisk luft genom vädringsfönster. Plats för dubbelsäng och sängbord. För klädförvaring finns i dagsläget två garderober men god möjlighet till generösare klädförvaring längs med hela väggen finns om så önskas. Väggar är i ljus tapet och fondvägg med kvistar i svart/silver mot vit bakgrund. Ekparkett på golvet.

Klädkammare:
Ypperlig för klädförvaring. Hyllplan och stänger, städskåp och linneskåp.

Övrigt:
-Till lägenheten hör ett förråd, i bibyggnad utanför entrén.
-Persienner i samtliga fönster ingår i köpet.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

5 618 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, IP-telefoni

Driftskostnad

5 129 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 946 kr
Försäkring: 1 183 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,9473%

Tillträde

juni/juli eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 december 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 1:48

Övrigt

Hur är det att bo i Brf Måsen? Föreningens boende berättar:

Det kan sammanfattas i ett ord: "Underbart"

Det är inte för inte som Bolinder Strand kallas för "Järfällas pärla". Det första som slår dig när du kommer till föreningens hus är närheten till vattnet och den magnifika utsikten. Det andra som slår dig är tystnaden, här finns ingen genomfartstrafik, det är lugnt och skönt med den där speciella känslan som endast närheten till vatten kan åstadkomma. Öppna fönstret så hör du vågorna klucka i strandkanten. Sitt på balkongen och studera båttrafiken, allt från fritidsbåtar till historiska skepp och fartyg passerar med jämna mellanrum ute på fjärden. Eller bara njut av solnedgångarna över fjärden med ett glas rosé.

På ett stenkasts avstånd från husen finns ångbåtsbryggan där reguljär trafik finns mellan Stockholm och bl.a Sigtuna/skokloster om sommaren. På vinterhalvåret när isen lagt sig ser du massor av aktivitet på isen, här körs isjakter och skärmflyg, skridskor och mycket mer. Soliga dagar är det närmast en folkfest ute på isen. Ute på fjärden ligger också en del av sträckningen för Vikingarännet när den genomförs.

Fortsätter du en liten bit till längs strandpromenaden kommer du till Kallhällsbadet, en kommunal badanläggning med bryggor, café och sandstrand. Inom promenadavstånd finns även Bonäsbadet. Fortsätter du förbi badet på den nybyggda strandpromenaden längs vattnet kommer du till Görvälns vidsträckta naturreservat, med flertalet motionsspår (varav en del är belysta) där du kan motionera eller promenera. På vintern tas det också upp spår för längdskidor här när snöläget är rätt. På sensommaren och hösten bjuder skogen på en rik svamp- och bärplockning för den som är intresserad av detta. Djur och natur finns det alltså gott om direkt runt knuten! Bäver, Rådjur, Kaniner och en stor mängd olika fåglar är bara några exempel på vad du kan stöta på när du promenerar i området som dessutom hyser en del historisk bebyggelse och markanvändning.

Välkommen till denna underbart belägna bostad!

Förening

Namn

Måsen

Om föreningen

Brf Måsen ligger vackert belägen i omtyckta Bolinder Strand med närhet till grönska, vatten, båthamn samt badplatser. Föreningen består utav fastigheten Kallhäll 1:48, tre flerbostadshus i sex våningar med adresserna Kristoffer Huldts Väg 10, 12 & 14. Totalt finns det 51 bostadsrätter.

Allmänt om föreningen
Ekonomisk förvaltare är UBC. Teknisk förvaltare är JM AB och HSB Norra Storstockholm AB. Köparen debiteras en pantsättningsavgift om 1% av basbeloppet för varje pantmeddelande. Köparen debiteras en överlåtelseavgift om 2,5% av basbeloppet.

Vad ingår i avgiften?
I den avgift du betalar till föreningen ingår ett antal tjänster bl.a.
Bostadsrättsförsäkring, du slipper alltså teckna en egen bostadsrättstillägg till din vanliga hemförsäkring.
Kabel-TV 8 favoriter hos ComHem samt analoga kanaler
Ip telefoni- Telefonabonnemang, du betalar endast samtalsavgifter
Bredband 100 MBit från ComHem
* Vatten & Värme ingår också i avgiften

Avgiftsförändringar
2013- 2015 avgiften oförändrad

Parkering
Brf. Måsen besitter ett antal parkeringar varav vissa är uteplatser med elstolpe och vissa finns i garage, något fler parkeringar än 1plats/lägenhet. Föreningens ambition är att alla medlemmar ska få tillgång till minst en parkeringsplats om de vill ha det. Dock kan inte valet mellan garage eller uteplats garanteras med en gång utan då får medlemmen ställa sig i kö för den ena eller andra typen. Föreningen har även 2 st. gästparkeringar där besökande till medlemmar kan stå i upp till 24 timmar utan avgift med giltigt p-tillstånd.
Garageplats.(ca 700 kr/mån.) separat kö.
Parkeringsplats med eluttag. (ca 250 kr/mån.) separat kö.

Hemsida
www.brfmasen.se

Med reservation för eventuella ändringar

Organisationsform

Andelsrätt

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad, som också erbjuder två badplatser i västerläge, två båtklubbar och en marina. Utöver detta finns Görvälns naturreservat med fina strövområden. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis, Extremfabriken, elljusspår, möjlighet till långfärdsåkning och mountainbike i Görvälns naturreservat. Ångbåtsbrygga med sommartrafik till Sthlm C. I närliggande Kallhälls Centrum finns bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Gänget
590 m
Coop Konsum
640 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
4,4 km
Stockholm Quality Outlet
5,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Svetsarvägens Förskola
650 m
Kallhälls öppna förskola
740 m
Grundskolor
Kallhälls sporthall
850 m
Kolarängsskolan
1,1 km
Gymnasium
Gymnasieiskolornas information Järfälla
4,2 km
Kvarnskolan
4,4 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
3,9 km
Banker
Swedbank
650 m
Swedbank
650 m
Golfbanor & Golfklubbar
Svartinge Golf AB
5,5 km
Rotebro Golf
5,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls sporthall
850 m
Bolindervallen Idrottsplats
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
4,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte